Skocz do zawartości

kolejny problem

gendi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ;)

Mam następujący problem: po kliknięciu w link, np. admin.php?akcja=usun, chcę żeby było wpierw potwierdzenie, czyli: Czy chesz napewno usunąć tą ofertę ? W przypadku tak - dalej, w przypadku Nie - powrót do bieżącej strony. Za wszelkie odpowiedzi z góry dzięki ;)

Ps. Jest coś takiego: onClick="GP_popupConfirmMsg('Are you sure?'); return document.MM_returnValue no ale to jest JavaScript i chyba tego za bardzo nie idzie zaimplementować w składnię PHP ;) A może można ?

Ps. Pozdrawiam all

Ps. Dla adminów: dołóżcie dział Mason ;)

Więc pisze :)

Jest to bardzo proste B) Jak się już zna rozwiązanie :shock: Poniżej funkcja JavaScript, obsługująca potwierdzenie.

function GP_popupConfirmMsg(msg) { 

document.MM_returnValue = confirm(msg); 

} 

Jak mamy to wkodzie strony lub dołączone to w miejscu zapytania piszemy:

<?php

<a class=link href="./admin.php?delete=$wiersz[id]"";

?>

onClick="GP_popupConfirmMsg('Czy jesteś pewien ?'); return document.MM_returnValue">

<?php 

i dalej stonka

I to w przypadku klikniecia na link wywoła akcje confirm (czyli potwierdzenia).

Niewiem czy do konca wyrazilem sie klarownie :oops: zmeczony jestem ;) pozdrawiam wszystkich

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności