Skocz do zawartości

Darmowy katalog na autorskim skrypcie

barte3

Rekomendowane odpowiedzi

a te linki do toplist to po co ? i do katalogów ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Autorski, unikalny, pouczcie się trochę synonimów:) Inny niz mini mody czy typowe katalogi seo, o których nie raz ludzie po przeróbce pisza "autorski"

Nie po to dodałem temat, żeby katalog sprzedawać, w ten sposób to swoją dziewczynę możesz podpuszczać. Masz ochotę - dodajesz wpis, nie masz - Twój wybór.

Tanie ogłoszenia motoryzacyjne w otomoto

chcesz nas uczyć synonimów?

oprócz mini i Seoka więcej nie znasz skryptów?

1.Wklejaj więcej linków do toplist i td, a katalog będzie bardzo wartościowy :P

2.katalog w podkatalogu? myślisz ze będziesz mieć SITE większe? czy chcesz dostać bana na swój serwis ogloszeniowy, tak tylko pytam ;)

p.s widzę kolejny wszytko wiedzący, super pozycjoner

tylko poco prezentujesz na PIO katalog jak już wszytko wiesz i masz najlepszy katalog w sieci?

chcesz nas uczyć synonimów?

oprócz mini i Seoka więcej nie znasz skryptów?

1.Wklejaj więcej linków do toplist i td, a katalog będzie bardzo wartościowy :P

2.katalog w podkatalogu? myślisz ze będziesz mieć SITE większe? czy chcesz dostać bana na swój serwis ogloszeniowy, tak tylko pytam ;)

p.s widzę kolejny wszytko wiedzący, super pozycjoner

tylko poco prezentujesz na PIO katalog jak już wszytko wiesz i masz najlepszy katalog w sieci?

Sory, ale temat zrobił się głupi - nie założyłem go po to, żeby się wymądrzać, swoją wiedzą się nie przechwalam, to Ty stwierdzasz, że wiem wszystko, katalog jest najlepszy etc. Ogłoszenia, na tym się skupiam, katalog to tylko uzupełnienie. Site i bez tego jest duży - taki już chyba skrypt. A jak masz tak obszerną wiedzę, to podziel się nią, a nie się tylko zgrywasz - powiedz, czemu nie podkatalog, subdomena czy wogóle nowa domena? czemu nie toplisty, może jeszcze inne rady? Zresztą czemu zaraz ban? Ale zaraz chwila, wg Ciebie tej wiedzy nie potrzebuję, bo już mnie oceniłeś.

Mniej nerwów w Nowym Roku

Tanie ogłoszenia motoryzacyjne w otomoto

1. Katalog brzydki i bez większej wartości.

2. Skrypt do niczego

3. Od cholery linków wychodzących (toplisty)

Jak dla mnie syf. Przypomina mi się sytuacja z gościem który postawił katlaog na otwarty mini i mówił że jest super dużo warty bo domena ma PR:)

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

Ogólnie rzecz biorąc nie wiem, dlaczego użyłeś słowa "autorski". Ja mam katalog na SEOKatalogu, też mogę napisać, że jest autorski? Przecież został stworzony przez... autora, tak, tak.

Autorski, unikalny, pouczcie się trochę synonimów:)

Akurat się zmieściłeś w tym roku i pozostanie to tekstem roku 2010.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności