Skocz do zawartości

Wordpress MU jako zaplecze

gdaq

Rekomendowane odpowiedzi

Co sądzicie o postawieniu zaplecza blogowego na Wordpress MU?

Nie korzystałem z tego nigdy jednak na ostatnim wordcampie usłyszałem o tym kilka słów i wydaje mi się, że jest to świetny sposób na zarządzanie sporą ilością blogów w jednym miejscu.

Czy to dobre rozwiązanie?

mu tworzu blogi na subdomenach

dobre jesli pozycjonujesz wiele stron a nie jedna

Czytałem na ten temat na forum i po pierwsze jest wtyczka, która pozwala to stawiać na subdomenach darmowa i jest tez płatny soft, który też na to pozwala https://www.wpmanagerdx.com/index.php.

za pomocą LFE też można tym zarządzać (nawet nie wiem czy nie lepiej). Natomiast tego managera waham się czy kupić.

Ostrzegam tylko, że WPMU trzeba sobie zabezpieczyć. jak znajdzie to jakiś "robocik" to z automatu pozakłada blogi.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Link

Farm

Evolution

Program ktory podałes powyzej działa tylko na hostingu z CPANELem

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Napisałem de fakto, ponieważ potrzebujemy catch-all'a do dobrego działania LFE, możesz się z tym nie zgadzać- mam swoje zdanie :D

Wykonam MOCNE blasty xRumerem oraz Scrapeboxem.

Sprzedam szybką bazę do xRumera- ponad 20 000 profili + XAS_AI.

Sprzedam bazy do Scrapeboxa.

gg: 31437938

moje LFE działa na DA :D ale nie potrzebuje wielu funkcji bo zarzadzam PW-kami a nie WPMU.

Zgredzie, samo LFE działa doskonale na DA, ale do zakładania na publicznych WPMU potrzebna jest domena z catch-all i do tego właśnie jest potrzebny cPanel, ale to można ustawiać na innym koncie hostingowym :D

Wykonam MOCNE blasty xRumerem oraz Scrapeboxem.

Sprzedam szybką bazę do xRumera- ponad 20 000 profili + XAS_AI.

Sprzedam bazy do Scrapeboxa.

gg: 31437938

catch-all'a do dobrego działania LFE

wow - to dopiero trudność. Schody w kominie i tyle - wildcard to normalna rzecz i nie są do tego potrzebne żadne selekcjonowane panele.

moje LFE działa na DA :D ale nie potrzebuje wielu funkcji bo zarzadzam PW-kami a nie WPMU.

Znaczy zarządzasz swoimi prywatnymi precelkami ? np. ładujesz szybciutko artykulik na konkretnego bloga ?

Rapidshare to nie wszystko. Tak jak życie bez błyszczyka ma sens.

Lubię czytać ciekawe komiksy z kolorowymi obrazkami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności