Skocz do zawartości

Czarna lista katalogów

fotolukasso

Rekomendowane odpowiedzi

- witam

"klepię" katalogi ręcznie korzystając z tego forum / nowe katalogi / oraz z listy Mary.

Bardzo sobie spis chwalę i rozumiem że czasem nie sposób ogarnąć pewnych drobnych szczegółów. W związku z tym mam pytanie - czy istnieje gdzieś lista - czarna lista - katalogów które mimo tego iż posiadają często pr3 - są moderowane miesiącami? Wiem że powstały wątki na poszczególne katalogi - ale to pojedyncze, indywidualne przypadki. Może warto je gdzieś zebrać do kupy - ku przestrodze i do pomocy takim żółtodziobom jak ja.

Mam kilka takich "ananasów" do których dodałem wpisy na początku grudnia i nadal nic... wysyłałem zgłoszenia mailowo już dwukrotnie i ciągle cisza.

3.66 to może nie pieniądz ale warto byłoby co niektórych zmobilizować jeśli do czegoś się obligują...

Wiem że moderacja jest często pracochłonna i nie każdy siedzi przed kompem 24h ale w miesiąc to już chyba można się postarać.

Co sądzicie o stworzeniu takiej listy w jakimś widocznym wątku na forum?

/ do takiej listy dostawaliby się już naprawdę konkretni naginacze zasad moderacji /

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

też dobry pomysł, przyznam szczerze że byłbym kolejnym który wybuliłby tą kaskę gdyby nie Arkaszka :)

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Lepiej zrób listę z płatnymi katalogami z Fake PageRank jsk np

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...110825&st=0

można wybulić kasę na lipny PR

dokładnie to byłoby zdecydowanie lepsze rozwiązanie bo zauważyłem ostatni tendencje na taki tani chwyt z PR - jak napisałem do moderatora że liczę na rozwój katalogu ze względu na tak wysoka opłatę (6zł) itp to nawet nie odpisał. Niestety widzę że osoby nieświadome jak ja wywalają kasę w błoto.

Ja katalogi moderuję średnio raz na 2 miesiące ,a czasami to 3-4 miesiące ponieważ po prostu nie mam czasu i co wszystkie moje katalogi wg. was są to opuszczone katalogi? bo ja uważam że tak nie jest ,a czasami mam tak że zanim się wezmę za moderację to wiele stron przestaje istnieć w ogóle przez co jest mniej śmieci w moich katalogach.

P.S. Ostatnio moderowałem katalog o którym całkiem zapomniałem i przez 3 lata wpisy się zbierały. Tak więc lepiej zgłosić stronę gdzie się da i cierpliwie czekać aż zostanie przejrzana ,a nie robić śmieszne czarne listy katalogów które nikomu na nic nie są potrzebne.

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

@eryk - łatwo można sobie znaleźć kilka moich katalogów tutaj: https://www.kataalog.pl/kat/katalogi stron

A co do tego katalogu o którym zapomniałem to był przypadek bo domena była przejęta i całkiem o niej zapomniałem ,a że była opłacona na 3 lata to nic mi o niej nie przypominało do chwili otrzymania fakturki pro forma, tak więc cierpliwość popłaca :)

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

@damcar

A jak Ty nabijasz głosy dla swojej strony w katalogach to jaki jest to chwyt?

chwyt? hm.... zawsze możesz wyłączyć głosowane jak nie pasuje Tobie ocenianie, zresztą ten temat był już wielokrotnie powielany. Chyba nie powiesz mi że z oceniania korzysta ktoś inny niż właściciel/admin który dodał dane strony, a że ja konsekwentnie pilnuje swoich wpisów by nie wypadły z rankingów wychodzi mi na dobre.

Co do czarnej listy jestem jak najbardziej za gdyż praktycznie zawsze dodaję wpisy płatne jako premium i chciałbym aby były w miarę szybko zaakceptowany, a są katalogi gdzie czekam już od paru mięsiecy a po monicie do moderatora cisza....

pozdrawiam

3-4 miesiące to trochę długo :P

ten post odczytałem nieco jak auto - antyreklamę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności