Skocz do zawartości

Czy WebMini ma szansę na PR?

satin0

Rekomendowane odpowiedzi

Zawartość jaka będzie, hm.. bez viagry itd. , tylko te wartościowe strony. Będę czasem sprawdzał co boty dodają :P

A linkuję już od początku, póki co na stronach typu alexa (wiadomo chyba jak wygląda takie coś), ale baza 30000+ takich linków coś da.

Ale ok, dzięki za odp.

Niewiele takich jest ale zdarzają się https://www.katalogiseo.info/szukaj,all=T,f...all,sort=2.html

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

A linkuję już od początku, póki co na stronach typu alexa (wiadomo chyba jak wygląda takie coś), ale baza 30000+ takich linków coś da.

No z bazy 30K to moze zdobedziesz z 30 linkow, czyli nic. Takie rzeczy nie sluza do linkowania tylko indeksowania.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Póki co nie mam tyle. Nawet nie mam dobrej domeny na katalog, tak że wiesz, póki co pas z tym skryptem ;)

Carnagge, no masz w sumie rację, ale dobre i to..

Tak czy siak jednak raczej zmienię skrypt, bo niektóre punkty licencji webmini mnie dobijają (głównie ten z koniecznością pozostawienia e-weblinka, ale myślę po co mi ten swl).

Oczywiscie, ze mozesz. Zreszta po co kombinujesz jak webmini nie jest jakims super skryptem. Wez jakis inny, ktory jest darmowy i nie trzeba miec na nim zadnych swli czy reklam. Idz do dzialu katalogi i zobacz co ludzie stawiaja oprocz SEOkat i webmini i cos dla siebei znajdziesz ;)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności