Skocz do zawartości

Czy WebMini ma szansę na PR?

satin0

Rekomendowane odpowiedzi

No oczywiscie, ze kodzikiem :D Ja dam kod "wpisz w okienko obok cokolwiek:" i gwarantuje Ci ze zadna dodawarka z tych co sa na rynku nie obejdzie tego prostego zabezpieczenia i nie da sie dodac z automatu :)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Wszystko da się zrobić jesli się tylko chce. Chyba nie wiesz że każde zabezpieczenie można złamać:D W katalogach typu qlweb nikt nie da zabezpieczeń na tyle trudnych zabezpieczeń by się nie dało ruszyć katalogu:) po prostu najlepszym wyjściem jest płatna licencja SEOKatalogu

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

To był mój webmini - https://www.zaindeksowany.tk/ jakiś czas temu tk mi przejęło tą domenke :D Ma PR=3 do teraz.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Ja myślę że kilka nieprzespanych nocy i będzie systemik łamiący takie zabezpieczenia (jesli takiego nie ma:) )

Szkoda zachodu na głupie WebMini, a głównie na 3-4 adminów martwiących się o spam w katalogu :D

Arfooo miałem ale jest dla mnie za trudne.

Czyli póki co zbieram na SEOKat. Serwer już mam, a domenę jakąś upoluję..

Dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności