Skocz do zawartości

Gdzie znalesc ekspertow od pisania tresci reklamowych?

Tomek25

Rekomendowane odpowiedzi

Na allegro, ew. w portalu freelancing. Niestety zanim trafisz na tego dobrego, minie trochę czasu.

Zapraszam do publikacji wpisów w naszym katalogu przeznaczonym do promocji wartościowych stron: katalog firm. Dodatkowe informacje o darmowych katalogach stron znajdziesz w naszym forum SEO.

• 2 tygodnie później...

Witam,

Cuda się zdarzają, więc i dobrzy copywriterzy znajdują się sami :-)

Piszę dla różnych biznesów stacjonarnych, głównie na potrzeby internetu i projektów e-commerce. W portfolio blisko pół tysiąca przykładów. W CV trochę przygód m.in. z Media&Marketing Polska, Gruppa66 Ogilvy.

Prawdopodobnie tekstem chcesz generować sprzedaż, sprawną komunikację informacji lub przywiązanie odbiorców do marki. Jeśli tak, potrafię pomóc. Pewnie interesują Cię przykłady - dowody. Nie wstydzę się, chętnie prześlę :-) Wystarczy, że potwierdzisz i podasz namiar mailowy.

Nawiązanie współpracy zależy od wielu czynników, po obu stronach, ale wierzę, że nam się uda.

Pozdrawiam,

Damian

damiandmz@gmail.com

Tak sądziłam, że za chwilę ten temat stanie się jednym wielkim ogłoszeniem swoich usług :)

To wniosłeś dużo do tematu ;)

Zlecenia przez net to dobre miejsce, podobnie zresztą jak danie ogłoszenia na tym forum. Przecież to nie wymaga żadnych kosztów a bardzo szybko można zwertyfikować czy dany zleceniobiorca się nadaje ...

Ty natomiast wniosłeś tylko po to by się zareklamować.

Moim zdaniem oferty reklamowe to nie to samo co jakieś tam precle i do tego potrzeba już osoby z odpowiednią wiedzą i znajomością przynajmniej podstaw perswazji. Z tego co się orientuje to nie są to tanie usługi.

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Ty natomiast wniosłeś tylko po to by się zareklamować.

Moim zdaniem oferty reklamowe to nie to samo co jakieś tam precle i do tego potrzeba już osoby z odpowiednią wiedzą i znajomością przynajmniej podstaw perswazji. Z tego co się orientuje to nie są to tanie usługi.

Broń Boże - nie reklamuje się ;) Nie mam powodu by to robić - jeżeli jest zlecenie, odpowiadam na nie. Pokazuje w którym kierunku autor posta może uderzyć.

Można znaleźć osoby, które piszą dobrze, perswazyjnie i tanio. Wystarczy dobrze poszukać.

Dobry copywriter bierze za tekst 80-100 zł. Mam kilka takich i do tej pory tak przygotowane teksty oraz dobrze zoptymalizowana witryna 3ma się w topie.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Liso, a Ty powinieneś umieć czytać ze zrozumieniem ;)

Po pierwsze - moja wypowiedź była w rodzaju żeńskim, a po drugie - w sygnaturce proszę o pisanie do mnie w tymże rodzaju. Czemu więc uważasz mnie za chłopca? :)

Uważam, że obecnie niepoprawnie mianem copywritera nazywa się wszystkich "pisaczy SEO treści" i ci też się tak nazywają. A przecież copywriter to ktoś od tworzenia treści reklamowych, namingu, sloganów reklamowych i innych treści wysokich lotów. Ich ceny są duuuuuużo wyższe od 2 zł/1k znaków.

Ktoś, kto tworzy precle może się jedynie, ewentualnie, nazywać Seo-copywriterem.

Dlatego też zlecenia przez net nie są dobrym miejscem na poszukiwanie osób zajmujących się profesjonalnie tworzeniem treści reklamowych.

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności