Skocz do zawartości

Gdzie znalesc ekspertow od pisania tresci reklamowych?

Tomek25

Rekomendowane odpowiedzi

Nie do końca w sposób ujęty w pytaniu, ale mogę wykazać skuteczność sprzedażową na przykładach moich tekstów.

Sądzę, że temat służy do odpowiedzenia na potrzeby jego założyciela, więc reklama na swój sposób jest tu na miejscu :-)

zlecenia.przez.net powinny przestać istnieć. Niby pomagają, a jednak szkodzą. Niezorientowanym zleceniodawcom ciężko jest zrozumieć co to copywriting, a efekty jakie dostają skłaniają ich do myślenia, że reklama jest gó**o warta. I oczekują cen na wspomnianym, śmiesznym poziomie kilku zł / 1000 - 1500 znaków.

Pozdrawiam,

Damian

Ale wolą też zarabiać 1000zł, a nie 10zł :)

Czasami inwestycja jest wskazana lub niezbędna.

Lubię to :)

bunitas - na początek przepraszam za zmianę Twojej płci ;-) Było to niecelowe...

Co do miejsc, gdzie ich można znaleźć. Według mnie serwis który podałem stwarza takie możliwości. Próbowałaś tam kogoś wyszukać? Zlecić jakieś ogłoszenie?

Jeżeli tak i trafiałaś na samym "wybitnych" to współczuję bo można natrafić na wyjątkowe osoby i to całkiem tanie. Ceny niższe niż podaje zgred

Nic nie szkodzi :)

Zlecenia przez net obserwuję regularnie i niestety jeszcze nie zdarzyło mi się znaleźć tam niczego godnego uwagi, ale to tylko moje odczucia. Zleceniodawcy oferują śmiesznie niskie stawki, a zleceniobiorcy jeszcze je zaniżają. Cena jednak najczęściej idzie w parze z jakością.

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności