Skocz do zawartości

Co z Solarisgate?

Stanko1988

Rekomendowane odpowiedzi

Nagle przypomniało mi się, że był taki projekt jak solarisgate.

Chciałem sobie zobaczyć czy coś się zmieniło w temacie. Strona projektu naturalnie bez zmian. Myślę, zajrzę na blog tymka i przeczytam jak im idzie, ale blog już nie istnieje.

Dotarłem jedynie do informacji, że nie jest już prezesem Infinity SA.

Ktoś wie co się stało?

Biznes nie szedł? :D i musieli wstawić parking na domenę? :)

Hm... miał być facebook 8, web 3.0 i dziesiątki tysięcy użytkowników. Ja tam podejrzewam, że zapleczówki za 40 złotych mają większy ruch.

Typowy przerost ambicji. Na przykład adtaily w porę się opamiętało i skończyli bredzić, że będą mieli reklamę kontekstową z algorytmami lepszymi niż google :D Zrobili by prosty hosting plików, z playerem w flashu online (bo te wszystkie rapidszery są niewygodne), ludzie powrzucaliby filmy i jakoś by się kręciło (jeszcze jest czas, bo w PL nie ma porządnego VOD i pewnie długo nie będzie).

Na dzień dzisiejszy to ta firma co to tworzyła nie potrafi przygotować głupiej strony startowej i drugiej strony rejestracji, tak, żeby to wyglądało profesjonalnie... wystarczy zobaczyć na ich stronę, żeby stwierdzić co się stało...

Wg komunikatów giełdowych firma rezygnuje z portalu solarisgate i wprowadza jakaś strefe korzysci czy inna glupote :) Prawda jest taka ze ta firma to wydmuszka, wprowadzajac ją na rynek New Connect Tymochowicz i spółka zarobili grubą kase natomiast frajerzy z giełdy zostali z nic nie wartymi papierami :-) Więcej możecie sobie poczytac na forum parkiet.com ;-)

pozycjonuj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności