Skocz do zawartości

Śmieszne opisy stron

senss

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli sprawujesz aktywność gospodarczą ... skrypt odpowiedni jest do marketingu internetowego, wskutek temu reklama marketu będzie uproszczony ... Jeśli szukasz oprogramowania dla swego marketu – wyłoń ...

Dzisiaj to mnie rozbawiło.

Już parę razy sam siebie złapałem na tworzeniu "cudów" z tektem synonimizowanym, ale "absztyfikantów zwierząt" dla mnie nic nie pobije :)

Lekkie konstrukcje stalowe na potrzeby budownictwa mieszkaniowego i przemysłowego - projekt, wykonanie, montaż.

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opis: Koszenie trawy w tym momencie od dzisiaj nie musi wiązać się całkiem spośród nudnym obowiązkiem. Najmniejszy traktorki potrafią poczynić sporo frajdy, nawet natomiast niezmiernie dużej ilości osób, którym koszenie przychodzi z ciężkim przymusem.

Za dużo wiary w mieszarki i nawet nie chce się sprawdzić czy 240 znaków ma sens

A tu z ostatniej chwili:

Ogromnie miło nam ugaszczać Państwa w naszym serwisie. Nasza interes gwarantuje najwyższą jakość usług natomiast zapewnia kompleksową obsługę. O poziomie świadczonych dzięki nas prac wielce prosto z mostu mówi gremium naszych stałych klientów, które cały czas się powiększa. Oferujemy nie przeciwnie najlepszą możliwą forma, jakkolwiek oraz niską cenę zaś szybkie wykonanie.

Gdyby nie tytuł to bym nie wiedział o jaką stronę chodzi(firmowa) i bym myślał że Nigeryjczyk jakiś pisze

Skuteczny Katalog stron | Niezwykły katalog stron

Jeżeli nie jesteś w tym momencie pewien, czy aby posiadasz właściwie wielkie przyrodzenie, to koniecznie sprawdź założoną przez nas stronę internetową.

Takie coś mam dziś w katalogu o tematyce kobiecej ;)

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

Jeżeli nie jesteś w tym momencie pewien, czy aby posiadasz właściwie wielkie przyrodzenie, to koniecznie sprawdź założoną przez nas stronę internetową.

Takie coś mam dziś w katalogu o tematyce kobiecej :)

Nie wypisałeś wielu ciekawych i mądrych kwesti, haseł oraz porad w stylu: "Już dzisiaj zainwestuj w siebie i w swoją przyszłość."

I jeszcze ciekawostka. Internet też ma problemy, w dodatku boi się iść do specjalisty:

"Niestety - rzeczywistość jest taka, iż niewielu mężczyzna odważy się wybrać do specjalisty, przez co ich zdrowie nie będzie należycie leczone. To natomiast może prowadzić do sytuacji nieciekawej. Jednym z nich jest oczywiście internet."

Nie wspominając już o "leczeniu zdrowia" ;)

Lekkie konstrukcje stalowe na potrzeby budownictwa mieszkaniowego i przemysłowego - projekt, wykonanie, montaż.

Opis: O ile jesteś życzliwy do rozpoczęcia równorzędności spośród załogą e-SANCTI owo temat w celu ciebie!

Własny brama ewangelizacyjny owo internetowe twórczość, powstałe jako odzew na Chrystusowy zlecenie misjonarski. Chcemy rozlegać się ze Wyrażeniem Bożym do wszelkiego, kto pragnie tudzież zabiega w swoim istnieniu Zbawiciela.

Skuteczny Katalog stron | Niezwykły katalog stron

Wszelcy "protoplaści-młódź wampirem" kontrahenci arena, którzy reflektują się zatrudnić w akcja serwu zaproszeni są o zapoznanie się z niniejszym szlakiem.

Ciekawe jaki jest odzew na takie zaproszenie? :)

• 2 tygodnie później...

Dzisiejszy tekst:

Pozdrawiamy na stronie salonu meblowego "RAFAŁ"

Na naszej witrynie www znajdą państwo meble do każdego sposobu pomieszczenia. Do każdego uwidocznionego na stronie mebla dołożony jest wyczerpujący specyfikacja a także parę zdjęć poglądowych, by zaznajomić się z towarem. Przede wszystkim polecamy państwu dział promocje na naszej stronie, każdy znajdzie coś dla siebie po atrakcyjnych cenach. W propozycji dysponujemy również architekturę wnętrz, jest toteż usługa dla ludzi, jacy nie mają konceptu na wykończenie swojego wnętrza. Otwarcie zapraszamy do skorzystania z naszej oferty także zakupu mebli w naszym sklepie.

:)

Dewocjonalia

O ile szukasz biżuterii na jakąś wyjątkową okazję, to kapitalnie trafiłaś bowiem w naszym sklepie z pewnością odnajdziesz to czego poszukujesz. Posiadamy konkurencyjne ceny i dlatego gorąco inwituję do odwiedzenia naszego sklepiku internetowego w celu kupienia fajnej biżuterii, jaka spowoduje, iż będziesz wyglądała przebojowo. Nie czekaj aż piękno przeminie, lecz stań się z większym natężeniem atrakcyjna! Dzisiaj posiadamy złoty medalik w promocji!

Niedługo trzeba będzie zainstalować w skrypcie katalogu słownik dla moderatorów żeby było wiadomo co znaczą niektóre wyrazy.

W tytule wpisu "dewocjonalia", wiadomo pierwsze skojarzenie raczej religijne, a tam dalej ostro dają do pieca "Nie czekaj aż piękno przeminie, lecz stań się z większym natężeniem atrakcyjna!". Padłem na kolana hehehe, ludzie to mają talent tworzenia. Z resztą stwierdzenie "z większym natężeniem atrakcyjna" też przeciera szlaki słowotwórstwa ;>

W kwestii śmiesznego opisu to ja kiedyś dodałem taki na temat pozycjonowania strony ( Dotyczący strony www.pozycjonerzy24.pl):

https://www.webbest.eu/pozycjonerzy24/

Być może byłem w tym czasie powiązany psychicznie z gwiezdnymi wojnami, ale uważam że opis może wywołać delikatny uśmiech na twarzy ;)

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

• 3 tygodnie później...
Jeśli jesteś ochoczy aż do ugoszczenia równorzędności spośród drużyną e-SANCTI owo rzecz dla ciebie!

Nasz brama ewangelizacyjny owo internetowe twórczość, powstałe jak odpowiedź na Chrystusowy zarządzenie misjonarski. Potrzebujemy dudnić ze Hasłem Boskim aż do wszelkiego, który pragnie i znajduje w swoim istnieniu Jezusa. Reflektujemy brzmieć tak jak aż do p[oszukujących gdy zaś lękliwych, tudzież nawet niewierzących. Wystarczy lipca dostarczył nam zespolenie wzoru SANCTI spośród Arena Ewangelizacyjnym. Wszyscy "przodkowie-młodzież upiorem" konsumenci arena, jacy chcą się zatrudnić w impreza serwu pożądani są o przedłożenie się spośród teraźniejszym pierwiastkiem.

Czego reflektujesz, żeby zostać adiustatorem?

1. Starczą smaczne skłonności a trochę nieograniczonego okresu (min. po 5 minut z wykorzystaniem 3 dni w tygodniu).

2. Jeśliby nie umiesz skryptu Joomla, nie przyswajaj się! Przekażemy owi każde pożądane towary, tudzież gdyby czegoś nie skumasz - wyklarujemy owi! Serwis owego CMS`i istnieje identycznie prosta podczas gdy formatowanie napisu w edytorze komputerowym.

3. Nie musisz posiadać mocarnej umiejętności teologicznej. Aż do kandydatury spośród nami koniec tamci na to samo chrzciny.

Co sprawić żeby zameldować swoją współpracę?

Boskie :)

Także powiadam Wam - "dudnijcie ile sił w płucach Hasło Boskie albowiem reflektujemy brzemieniem naszym zespolony wzór SANCTI o Wielka Jommlo!"

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności