Skocz do zawartości

Śmieszne opisy stron

senss

Rekomendowane odpowiedzi

Ważnym krokiem pozycjonowania stron jest pasujący dobór wpisów poważnych, bowiem mają one dopływ na selekcję ruchu generowanego na stronie, dzięki czemu będą na nią trafiać pozycjonowanie stron wyjątkowo ewentualni użytkownicy. Wyrazu czy też frazy niebagatelne niniejsze wyrażenie, zwroty czy też wyrażenia, którymi posługują się internauci, iżby odnaleźć dane-wiadomości albo produkty, które jego interesują. Serwisy internetowe pozycjonuje się względem tychże napisów, aby na naszą stronę trafiały dzieci zainteresowane produktami lub usługami.

tekst do katalogu, strona www firmy seo z warszawy, często wypowiadającej się na PIO :)

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jeśli poszukujesz firmy, która zapewni Wszystkim Wam najlepszą jakość usług reklamowych w niskiej cenie to odwiedź naszą stronę internetową i przekonaj się jak mało kosztowne i rentowne może okazać się pozycjonowanie swej strony internetowej. Opisywana przeze mnie oferta skupie się przede wszystkim na pozycjonowaniu i reklamie Adwords. Odwiedź opisywaną tu witrynę już obecnie i sprawdź propozycję, którą opracowaliśmy specjalnie dla Was. Ślicznie namawiamy.

Już pominę wszystkie pozostałe błędy ale firma pozycjonująca, która chciała dodać ten opis sama napisała, że nie warto u nich nic zamawiać bo jest to mało rentowne. Polecam zaglądanie do słownika osobom mniej rozgarniętym przed publikowaniem czegoś.

Przysiadłem zaspany do moderacji, czytam i stwierdzam że jeszcze się nie obudziłem bo nic nie rozumiem. Ale po kilku godzinach mi nie przszło :)

Kompania Anker proponuje szkolenie z rejonu nauczania podróży. Uczenia są nakręcone na pojedyncze nastawienie do nabywcy, zarządzamy wieloma markami pojazdów, w tym torped: BMW, Ford, Mercedes, Audi. Rezydencja kompanie znajduje się w Gdyni, a tym samym propozycja prawo jazdy gdynia skierowana jest do ludzi całkowitego Trójmiasta i stref. Nasze doświadczenia a także odpowiedni asortyment szkoleniowców,gwarantuje profesjonalną obsługę naszych gości. Jesteśmy jedną z najwięcej rozpoznawalnych firm z tej branży nie tylko w regionie lecz i w globalnym rejonu. Nastawiamy się przede każdym na efektywne rezultaty naszych szkoleń nauczania podróży, tak żeby nabywcę ówcześni maksymalnie zaspokojeni z naszych służb. Nauka podróży w firmie Anker elastycznie odpowiada na zapotrzebowanie ludzi którzy wymagają klasycznego przeszkolenia w przewodzeniu pojazdów na ogólnodostępnych trasach infrastruktury municypalnej. Ceny naszych szkoleń są przystępne i konkurencyjne nawet dla osób drobno wygrywających ponieważ nasze kursy nie są uściskane podatkiem od towarów i służb (VAT). Nie używamy procederu liczącego na pluskaniu kursantów z błahych motywów po to żeby ich nie narazić na suplementarne koszta powiązane z kilkakrotnym przystępowaniami do egzaminu zdawania prawa podróży w naszej szkole podróży.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Ja dziś przypadkiem znalazłem oryginalny opis. Wg mnie nie jest śmieszny ale nie mam gdzie go umieścić. Strona jest o producencie odzieży roboczej.

Odzież robocza dla roboli jest najlepszą odzieżą roboczą spotykaną w obozach pracy w Ałszwic Birgenał i w Treblince. Tam odzież robocza była najważniejsza ponieważ wszyscy ludzie jedynie robili i robili. Nie było czasu na odpoczynek i lenistwo tak jak w obecnych czasach wykonujemy to w pracy. Tam praca mucht frei, czyli odzież robocza przedewzszystkim i na pierwszym miejscu. Można było nie jeść ale odzież robocza musiała być u każdego w lokalu mieszkalnego, ponieważ w każdym momencie mógł być wezwany do obozu żeby pomóc przy drobnych pracach domowych.

Czasem się zastanawiam czy tych tekstów nie przerabiają https://www.ackuna.com/badtranslator :)

Mniej więcej sens podobny:

Original text:

"Odzież robocza dla roboli jest najlepszą odzieżą roboczą spotykaną w obozach pracy w Ałszwic Birgenał i w Treblince. Tam odzież robocza była najważniejsza ponieważ wszyscy ludzie jedynie robili i robili."

...10 translations later Google gives us:

"Odzież robocza, mundury i pracy Ałszwic Robo Birgenał obozu w Treblince. Odzież jest bardzo ważne, nie tylko nie."

ps. skowdan, z reklamą zapraszamy do innego działu. :P

Ja dziś przypadkiem znalazłem oryginalny opis. Wg mnie nie jest śmieszny ale nie mam gdzie go umieścić. Strona jest o producencie odzieży roboczej.
Odzież robocza dla roboli jest najlepszą odzieżą roboczą spotykaną w obozach pracy w Ałszwic Birgenał i w Treblince. Tam odzież robocza była najważniejsza ponieważ wszyscy ludzie jedynie robili i robili. Nie było czasu na odpoczynek i lenistwo tak jak w obecnych czasach wykonujemy to w pracy. Tam praca mucht frei, czyli odzież robocza przedewzszystkim i na pierwszym miejscu. Można było nie jeść ale odzież robocza musiała być u każdego w lokalu mieszkalnego, ponieważ w każdym momencie mógł być wezwany do obozu żeby pomóc przy drobnych pracach domowych.

Ten text jest tak skrajnie idiotyczny, że po prostu brak słów. Znałem osobiście kilku byłych więźniów tak zwanych obozów w Sobiborze i Treblince i pisanie o tych sprawach i wykorzystywanie ich w taki sposób w celu osiagnięcia (jak przypuszczam) unikalnych textów jest z mojego punktu widzenia wysoce naganne... Do autora tego "wpisu" - Żeby Ci twarz ch..... obrosła skur......! "Lekarstwem" na tego typu debili jest chyba tylko eutanazja.

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

niektórzy to potrafią...

Opis:

Oferujemy kursy na prawo jazdy w lublinie, szkolenia z zakresu pierwszej pomocy, badania lekarskie i materiały dydaktyczne, testy na cd są w cenie kursu. Przyjdź i przekonaj się, że za dobrze zorganizowany kurs nie trzeba przepłacać. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą. Nie wiem co można tu jeszcze napisać w opisie strony. Wymagania 800 znaków żeby dodać wpis do katalogu to trochę przegięcie. Rozumiem gdyby to był artykuł. A to ma być opis firmy. Co niby ma ty być napisane ? Przykład z wykładów ? a może lista produktów? Trochę to jest bez sensu. Tak czy inaczej powoli zbliżamy się do 600 znaków i pozostało już tylko 200 znaków żeby wpis został dodany do tego katalogu.

zaakceptować czy nie :)

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności