Skocz do zawartości

Śmieszne opisy stron

senss

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Wymagania 800 znaków żeby dodać wpis do katalogu to trochę przegięcie

No bo taka prawda, niektórzy z katalogów robią precle...

w kwestii uzupełnienia, u mnie te 800 znaków to max. długość dla opisu a nie min.

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

W ogóle nie czaje tego ,że minimum 800, 500 czy nawet 300. Poważne katalogi nie bawią się w takie coś mają zwykle minimum 160 ,albo bez minimum.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

• 2 miesiące temu...
Dyplomowany organista diecezji [wycięte skąd] zagra na ślubie lub pogrzebie.

Czy poszukujesz kogoś kto mógłby zagrać i zaśpiewać?

JESTEM Z WYKSZTAŁCENIA ORGANISTĄ I PRACUJĘ W TYM ZAWODZIE OD WIELU LAT.

- uroczystości kościelne i cywilne: śluby, chrzty, pogrzeby.

Koszt to 400zł za granie i śpiewanie na w/w uroczystościach.

Wpis w cenie 3zł + vat. No jak komuś brakuje trochę tekstu to zawsze można czymś uzupełnić :) Może to jakiś dźwięk organowy - ja tam się na muzyce nie znam.

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

• 1 miesiąc temu...
Jeśli jesteś smakoszem dobrej i naszej kuchni bałtyckiej, to będąc w Sopocie obowiązkowo musisz odwiedzić restaurację Smak Morza. Imprezy firmowe w Sopocie Jeśli nie chcesz więcej takich przygód to przyjdź do restauracji Smak Morza w Sopocie......

Ciekawe jakie przygody ma autor wpisu na myśli bo chyba zapomniał wyjaśnić. I kto powiedział, że pozycjonerom doktorat z logiki nie jest potrzebny :)

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

Po dodaniu jakichś 200 wpisów do różnych katalogów, nie chciało mi się już synonimizować i byłem zmęczony (także wymogiem permanentnej unikalności) , więc do wpisu o fotografii ślubnej wysmażyłem coś takiego:

"Malowanie cyfrowe historyj ślubnych sztuką fotografii

Gdy Pani poślubia Pana, to chce być uwieczniana.

Lecz ta chwila znamienita wymaga nie tylko Zenita.

Bo również fotografa, co nie myśli jak żyrafa ;-)"

[dalej już normalnie]

Przeszło ;-)

• 1 miesiąc temu...

Pewnie w nie jednym katalogu "zdrowaśka" by przeszła ;)

Moja dzisiajsza perełka: płatny wpis dotyczący chłodni Duda znalazł się w kategorii "Fotografia", ale to jeszcze nic. Tutył wpisu brzmiał: "Zapraszamy do kontaktu". No i wyleciał za brak unikalnego opisu.

Śmieszne, śmieszniejsze i te... wcale NIE śmieszne...

Pewien "sołowiec" dodając marną subdomenę traktująca o powiększeniu penisa zapewne z nudów (bo wydłubał już wszystko z nosa) jako anchor wpisał "Powiększanie ku....".

Dziękuję, nie muszę...

Z objawień z ostatnich godzin warto wspomnieć o domenie ujeb.se... Jak czytamy w opisie:

"Proste i łatwe narzędzie do skracania długich adresów...", ale już po wejściu na stronę można zapoznać się z wielce "zabawnymi" hasłami, miedzy innymi "Proszę mi to u..bać".

Na razie u....łem domenę i IP.

Komentarz dodającego po odrzuceniu strony za niezgodność z regulaminem (strona na temat wibratorów analnych, w dodatku wszystko EN):

"Co jest nie tak? Pewnie interpretujecie sobie regulamin jak chcecie."

Acha... :soczek:

Niedawno najbardziej "ubawił" mnie dopisek na końcu opisu:

"Mamy ten je.... PR4 to po ch.. to czytasz!"

Z pamiętnika młodego moderatora, styczeń 2012... :) :) :)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

• 1 miesiąc temu...

Ja dzisiaj dostałem tekie cudo :)

"szumiacy jak ocean, o kipiacych brzegach ostygnie, pojazdu na miejsce, pozycjonowanie Ochlapujac podloze, zaczynala gwaltownie. wizg gasienic przypominal zajadly dzwiek swidra wwiercajacego wobec tego ogromu, ktory watpie, czybysmy. <a href="https://polinie.pl/" / rel="nofollow">uslugi ogrodowe warszawa</a>

zywaa od zya, jak roznych, ale nie roszczen pozycjonowanie tak. Dopiero pod koniec polapalem interferenta krzyknela. pozycjonowanie Za namowa Aileen wykosztowalem. Przypomnialem sobie rewizyjna dyskusje sie, ze wiezienie znaczy teraz cos innego niz. Zdretwialy, balem sie na. Nim pan sie z jego glos, lecz zafascynowany z watpliwym skutkiem. Zamiast sztuczkowych spodni i sie z tym zapozna, nie wiadomo, czy ruszono. pozycjonowanie Trottelreiner odparl oschle, ze pan nie ma auta. Po co robia proby to jest pozycjonowanie posiadanie miekkiego, wlochatego, ktorej widnialy slowa multyschiaol. Rozumie pan chyba do tego srodka, moj czasowo staa, to jest Coz latwiejszego niz. Opowiedzialem to panu, nieprawdaz, o najwyzszym stopniu izolacji. O tej godzinie doktor traw pozycjonowanie za mna swoich porcelanowych i niklowych gosci. Jedna soczewka pekla skoro ta ilosa zwiazku. Nazywa sie to bardziej znalezli pana Wandagera podczas ale juz dwa pierwsze arymanol. Webster objasnil mnie tylko, przeprowadzil mnie do swej. Operacji tego rodzaju podejmuje tak dalej. Pucybuter automat w syropach, kroplach, w modele zostana upowszechnione juz w dzienniku. Za jednym zamachem dowiedzialem tak calkowicie, jak sadzilem. Istnieja nowe galezie nauki wskutek pozycjonowanie lub zlego. pozycjonowanie.

komplet pieszczakow i szalony z palacu krolewskiego, jakby go diabli scigali, i jak gnajac po dlugich a stromych schodach, natura. zapatrzeniowy i pozycjonowanie ale, pocierajac reke, dodal stal na stanowisku doktora mu lezacy w szufladzie strategiczne, pozycjonowanie sie pozycjonowanie Kobietron, w ktory przerobil rozesmial sie, a jego nie nawykla do smiechu mu lezacy w szufladzie. zauwazyl, ze cos sie w laski krolewskie, na wlasna dlon i oslupial, ujrzawszy, iz trzyma w niej pozycjonowanie wisial przez trzy w malym puzderku, ktore mu sie w monarszej purpurze i rymnal jak. I trwal ow dziecinny apartamentow ponury jak noc nie zostalo i sladu. Nie moze bya W oczach profesora. Jezeli pan albo ktos pana, ze wszystko, czego tez jest Ijon Tichy Mclntyre przedtem mnie badal. ze moze jemu sobie do pana zatelefonowaa. Skoro pan juz tak w pozycjonowanie pozycjonowanie panuje mu opowiedzialem mozliwie zwiezle. Domyslalem sie, ze sedno pierwszy tom solaryjskiego rocznika wraz z aneksem, po go z futeralu. Ukazal sie nad szybkich, pozycjonowanie slyszalnych, zamaszystych po zapadnieciu ciemnosci, pozycjonowanie wylotowe zawory okazaly sie. to, aby sie rzucia do ucieczki powstrzymywany, tlenowej skafandrow, gdyz wylotowe mezczyzny, ktory mial za czym sie cala rzecz zakonczyla. Potem wysadze drzwi Watpilem, Berton ulegl zatruciu.

swoistych efektach, nie tylko czy paleolicie zjawiskiem mozliwym, nie jako symbole, jako innym, ktore podawaly im obelzywy od gloszonego przez. Solaser powtarzal to planetarne natury Stworzonych moze pozycjonowanie sie lusterkami jako chlopiec sie nie sporzadzi. W bezludnym gigantycznym wnetrzu pozycjonowanie GODa.. Jesli tak, juz w Poniewaz chrystianizm zada od ciala, ta zrecznosa, jakiej w glab Kwinty na. okropnie mi sie dluzyla i niczego tak sie nad swym przyrzadem na moim rzezbionym fotelu w gabinecie przed kominkiem, pozycjonowanie nogi, rece wetknaa sie odezwaa, wytracilo mnie na koniec z rownowagi. Ustanowilem po prostu, porozumiawszy brzuch, przenioslem tam odpowiednio i rozpacza, skoro wiedzialem, czlowieka ulistnionego. mieszkaniu Rzucil na mnie przybyl do mnie po sie nad swym przyrzadem zarowno to, ze sie pozycjonowanie ja Skad sie tam wziales, to jest wzialem To ci wytlumacze na koncu. I zamienila trud reczny zeznal, pozycjonowanie stoi w bede mogl tajemnice, uzbroilem a z wy. Wyladowawszy je z bryki mow oraz liczydla. Wnet przyszla pozycjonowanie od krolewscy przyjaciele, a sam kulistosa ma zarowno dobre, jak i zle strony. A przeciez wszystkiego bylo nie byl zaszyfrowany, poniewaz przestawia w sposob sensowny a co nachalni ej.

Esprit de 1escalier, pomyslalem ale zeby mniejsza walizke na wiekszej, sobie, ze wydala. W oddalonym swiscie silnikow, sie nie chcialo, na a ja na nia. pozycjonowanie Bil mnie po twarzy, zawiniatkiem, ktore zeskoczylo mu pia, ale nie mialem czym zdjaa kapsli, wyjrzalem. Wybralem sie na taras po schodach, jakby to zamkniete, wrocilem wiec, jak przyszedlem, przedrzezniany. kolo Hiszpanskich Schodow jej trzewiki, impertynencko strzasniete z nog, jak odezwala przeniosl sie pozycjonowanie dawal kusnierzy. w przypadku zydow rycerskich, choa ograniczen tych w bilansie panstwowym Niemiec zarazem rzez ta zostala przeciwnik wewnetrzny pozycjonowanie grozniejszy przed swiatem jak sie moich pozycjonowanie takze ich. Ten antropolog ma niemieckosa rasistowski pozycjonowanie w konsekwencji wspolnie, w powietrzu pamietajacym poswiadcza zdaniem naszego autora. obejrzawszy z mego sie bardzo powoli, o czym swiadczyl pozorny ruch slonca na firmamencie, wzniecajacego a raz w druga zorientowalem sie, ze nowy, spotkany nieoczekiwanie ksztalt towarzyszyl przeciagly, lepki szum swym istnieniem postepowanie na. pozycjonowanie albowiem podaje za okolicznosa lagodzaca, ze w latach przez Turkow podczas pierwszej falszerstw w rodzaju Arbeit juz. Ten ruch kolyszacy zostal za nieistotne ma objawy chyba u narodzin, zachowal ja sama, jej symptomy masie.

Trzecie oko jako okragla mogl, i tylko chrobotal Tichy dopalony. Po raz ostatni spojrzalem zbytnia stromizna, ale sam innym tonem, krotko, warkliwie, rozpoczalem dosa klopotliwy taktyczny mnie dochodzia glos pozycjonowanie Czy uszkodzilo tez lacznosa oczodoly do Slonca, nie walki na Ziemi, mowilby pozycjonowanie mnie, ale. Na pozycjonowanie krzyzowaly mu obrany kierunek i zamiast. Przekreciwszy glowe w bok, rozjechal mi sie pod U w a g. wyposazony luksusowo, lecz zasadniczo w sferze wplywow wydziale odpowiednie akta pod bylo podobne do masowych. Panowie pozycjonowanie Lumeona przyplacil wedlug. Panowie rzekl drzacym nieco, swojej istocie aparat. W zwiazku z czym powiedzialem, wstajac z."

Śmiech na sali :)

Linkuj dalej i nie pier*ol

• 3 miesiące temu...

Sorry za odkopywanie tematu, ale dzisiejsza perełka stanowczo zasługuje na miejsce tutaj:

"Szła dziewczyna przez las i się potknęła. Zobaczyła że to wtryskiwacze common rail. Nie wiedziała czy to delphi,bosch, siemens czy denso. Wzięła je do domu i zajrzała do internetu. Ukazała się jej strona www.xxxxxx. Zadzwoniła i zapytała co dalej robić. Właściciel warsztatu doradził jej żeby je przywiozła albo wysłała kurierem bo potrzebne jest sprawdzenie lub regeneracja, naprawa wtryskiwaczy common rail. Dziewczyna, że mieszkała daleko, wysłała te wtryskiwacze. Okazało się że były bardzo uszkodzone.Pracownicy zaraz wzięli się do regeneracji tych wtryskiwaczy common rail. Regeneracja, naprawa wtryskiwaczy przebiegła im bardzo szybko, więc kurier zabrał je tego samego dnia. Dziewczyna od tej pory wszystkim polecała naszą pracownie i chwaliła że nasza regeneracja, naprawa wtryskiwaczy common rail jest git!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności