Skocz do zawartości

Śmieszne opisy stron

senss

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Skoro takie coś akceptujesz, to powodzenia w prowadzeniu katalogów. Już wkrótce nie będziesz miał co prowadzić.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

A pewnie, że nic - to "wartościowy" opis STRONY przecież. Jestem pewny, że Google podziela te zdanie ;)

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

• 2 miesiące temu...
Niejedna persona zaintrygowana jadłem na zamówienie, najważniejszym oraz najpopularniejszym sposobem zostaje tania pizza. Wrocław to duża miejscowość, w którym odkryjesz grono lokali gastronomicznych. Jednak znalezienie takiej niepowtarzalnej nie należy do banalnych prac. Tym samym jeżeli miejscem Twojego zamieszkania jest Wrocław, a pizza to Twoje ulubione danie - wejdź na stronę portalu. Odnajdziesz tutaj wiadomości o niemal niejednym punkcie gastronomicznym serwującym pizzę w obszarze Wrocławia. Aktywizujemy też do pisania własnych opinii o lokalach i oddawania głosów. W wyniku tego razem utworzymy listę lokali, do jakich powinno się przejść się po pizzę.

Opanujcie się i przeczytajcie chociaż raz co chcecie dodać...

Dobry moderowany katalog stron, oraz zadbany katalog stron www. Sprawdź pagerank

A co Ci się nie podoba w nim? Dla mnie jest ok, dla robota Google również będzie :faja:

a wszystko przez to, że chcecie unikalnych opisów i pisząc opis do kilku tysięcy katalogów to takie efekty później widzimy.

Dokładnie, język polski jest bogatym językiem więc dlaczego nie stosować tego bogactwa? Opis jest logiczny i jeżeli unikalny, a unikalności wymagasz, to co w nim złego?

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Jak dla mnie jest świetny ! W tym przypadku " unikalność " ma aż dwa plusy. Pierwszy to unikalność dla robota google drugi dla samego użytkownika, jeśli go przeczyta to z pewnością zapadnie mu w pamięć a więc jest to też świetna reklama dla strony ! ;-) Monotonni i rutynie mówię stanowcze NIE ! :P

Niejedna persona zaintrygowana jadłem na zamówienie, najważniejszym oraz najpopularniejszym sposobem zostaje tania pizza. Wrocław to duża miejscowość, w którym odkryjesz grono lokali gastronomicznych. Jednak znalezienie takiej niepowtarzalnej nie należy do banalnych prac. Tym samym jeżeli miejscem Twojego zamieszkania jest Wrocław, a pizza to Twoje ulubione danie - wejdź na stronę portalu. Odnajdziesz tutaj wiadomości o niemal niejednym punkcie gastronomicznym serwującym pizzę w obszarze Wrocławia. Aktywizujemy też do pisania własnych opinii o lokalach i oddawania głosów. W wyniku tego razem utworzymy listę lokali, do jakich powinno się przejść się po pizzę.

Opanujcie się i przeczytajcie chociaż raz co chcecie dodać...

Pewno spał na polskim i ma braki językowe heh, jak brali synonimy to był na wagarach, ręce opadają ;X

Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji.

już od miesiąca myślę nad dodaniem usługi wpisu do katalogu polegającej na tym, że to ja na podstawie strony wpisującego robię tekst do wpisu i umieszczam grafikę :)

innymi słowy nie umiesz/nie chcesz to zapłać, cena zaporowa ofc

to taki ot pomysł na mieszarki i inne "dobre" wpisy :)

A mówią ze język polski zanika, dzięki katalogom ludzie sobie szybko przypominają nawet średniowieczne słowa ;)

Poza tym to nie my wymyśliliśmy ze wpis musi być unikalny, takie coś narzuca nam google.

Ja z katalogów mam jakieś 20% wejść wiec ludzie też czytają wpisy.

Marny tekst z synonimami na pewno nie zachęcą do odwiedzin. :peace:

Dobry moderowany katalog stron, oraz zadbany katalog stron www. Sprawdź pagerank

już od miesiąca myślę nad dodaniem usługi wpisu do katalogu polegającej na tym, że to ja na podstawie strony wpisującego robię tekst do wpisu i umieszczam grafikę :)

innymi słowy nie umiesz/nie chcesz to zapłać, cena zaporowa ofc

to taki ot pomysł na mieszarki i inne "dobre" wpisy :)

Ciekawe rozwiązanie... i to nie tylko dla Leniwych ! :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności