Skocz do zawartości

Śmieszne opisy stron

senss

Rekomendowane odpowiedzi

tytuł :Suka na telefon dla zabicia czasu

opis

Masz ochotę pomówić z kimś kto cię wreszcie zrozumie? Z kimś kto czuje tak jak ty ale w innym kierunku? W takim razie spodoba ci się suka przez telefon. Szybko to zrozumiesz, że jesteście dla siebie stworzeni i naprawdę idealnie się uzupełniacie. Nie ma dla was nic przyjemniejszego niż wspólny spank. Nawet jeśli będzie to tylko na odległość to i tak twoja wyobraźnia zacznie pracować we właściwym kierunku i dzięki temu podniecisz się tak bardzo, że nie będziesz się mógł w żądne sposób powstrzymać ale będziesz musiał zaznać orgazmu i to już teraz natychmiast.

najpierw pomysłem że chodzi o psy, o krycie jakiejś rasy i td :D

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Rozbawiło mnie dzisiaj sformułowanie "Inwitujemy na naszą stronę internetową". Co ciekawe tego sformułowanie istnieje już w słownikach :) Niedługo będziemy się inwitować do nowych katalogów :)

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

• 5 miesięcy temu...

Mi się mózg zlasował, od czytania takich pięknych mieszanych wpisów :olaboga:

Wyimaginujże sobie, iż pauzujesz w kapitalnym domu, gdzie zdołasz zapomnieć o jakichkolwiek znojach dnia dziennego. Spędzasz swobodny czas, w prześlicznym otoczeniu, w pobliżu kominka.

Poczujesz się właściwie, jakbyś wyszperał sekretne położenie na wakacjach.

Co możesz więcej odnajdywać? W ogólności tego, co będzie najważniejsze na rzecz Ciebie.

Uwielbiasz komfort również ogień? Zawiążemy owo dla Ciebie.

Wyselekcjonujemy na rzecz Ciebie taki brykiet zarazem ..., jakie z dumą będziesz mógł nazwać ciepłem domowym.

Jeśli nie pragniesz dzisiaj drętwieć z zimna - zatelefonuj dzisiaj do nas.

Obejrzyj dzisiaj: (tu był numer tel.)

czy też wsiądź na adres ...

dodatkowo na paginę "..."

A potem płacze i lamenty że katalogi nic nie dają... pauzuje w kapitalnym katalogu, a jedyne co pragne dziś to drętwieć z zimna nad morzem ;)

Dobry moderowany katalog stron, oraz zadbany katalog stron www. Sprawdź pagerank

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności