Skocz do zawartości

blog o zarabianiu

adiectus

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Mam do was pytanko. Czy obecnie ma sens otwieranie bloga o zarabianiu w internecie? Pytam dla tego że jest 1 główny duży i poważany konkurent:) Chodzi mi o bloga bez nakłaniania do klikania w serwisach z reklamami itp bo jak wiadomo na tym się nie zarobi:) Chodzi mi o opisywanie PP, odpowiadanie na najczęściej zadawane pytania takie jak: "W jaki sposób zarabiać z google adsense" itp.

Co o tym myślicie? Czy moze się przebić? Czy byli by chętni do czytania takiego bloga?

Pozdrawiam

P.S. Na pewno na początku blog był by bez reklam by nie odwracać uwagi usera od treści.

Darmowe szablony pod SEOKatalog

Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę!

Bez urazy ale jak ktoś kto wyciąga z zarobków w internecie ledwo 4 tysiące miesięcznie może uczyć ludzi jak zarabiać :/ ( chodzi o Krzysztofa Lisa ), trochę to śmieszne, zwłaszcza kiedy czyta się takie słowa " Pytam dla tego że jest 1 główny duży i poważany konkurent:) " lub "Właśnie o tego "barona" mi chodziło:) ".

Do autora:

Jeżeli faktycznie znasz się na zarabianiu w internecie ( czytaj. jesteś praktykiem a nie teoretykiem który jeszcze nic nie zarobił a chce uczyć innych ) to jak najbardziej, chętnie poczyta się jakieś info, kto wie może trafi się jakaś perełka którą da się wykorzystać :)

Ja lubię czytac jego blog ponieważ mozna czasami znaleźć tam na prawdę ciekawe informację. Ja u siebie skupił bym sie na odpowiedziach na czesto zadawane pytania również na tym forum jak i na nowościach w sektorze PP oraz jak zaoszczędzić pieniądze (nawet u Pana Lisa był komentarz co do odnawiania domen:) )

@erotiksite - troche zle myslisz. Krzysiek dostarcza rzetelne informacje na temat glownie AS. Przeprowadza rozne testy i daje wyniki. To, ze zarabia ok. 3k zl to nie znaczy, ze malo. Dzieki niemu mozesz sie nauczyc jak zwiekszyc CTR, optymalnie ustawic reklamy, czy na co zamienic AS. To ze ktos malo zarabia to nie znaczy, ze sie nie zna na rzeczy, bo trzeba to odniesc do ilosci stron jakie sie posiada i branzy w jakiej dziala. Poza tym Krzysiek zarabia w necie niejako hobbistycznie, bo normalnie pracuje na etacie.

Jakby ktos napisal, ze zarabia 10k i ma 1000 stron, a druga osoba by napisala, ze zarabia 4k i ma 3 strony, to sugestia by plynela taka, ze ten drugi jest jednak lepszym specjalista. Nie mowiac juz o tym, ze wiekszosc osob nigdy nie zarobi nawet 1k zl w necie.

Ty mozesz uwazac, ze ktos by Cie mogl uczyc jakby zarabial 50k zl, ale zaraz sie znajdzie na forum ktos kto zarabia 100k zl miesiecznie i wysmieje takieg 'znawce zarabiania'.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

On zarabia 3tys i tyle mu obecnie wystarczy (chociaż dąży do większych kwot). Jesli chciał by mieć 100tys to też by mógł bo weźmie kredyt postawi strony i bedzie liczył na szczęście:) nie liczy się ile zarobisz tylko ile musiałeś włożyć by tyle zarobić:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności