Skocz do zawartości

FAQ do ogłoszenia dobre-precle.pl

--Nuta--

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

Skończył się styczeń, więc skończyła się promocja NOWOROCZNA. Została zastąpiona promocją IGLIWIAK.

Wystarczy przekazać 5zł na Ośrodek Rehabilitacji Jeży i Pogotowie Jeżowe aby otrzymać 20% rabat. Szczegóły na stronie projektu.

N.

www.dobre-precle.pl - 30 dobrych, płatnych presell page - PR 0-3

Wiadomości Sportowe - Subiektywne felietony o sporcie

• 8 miesięcy temu...

Postanowiłem skorzystać z usług dobre-precle.pl. Wszystko udało się sprawnie uzgodnić i 16-08-2011 wysłałem przelew 123 zł za usługę (napisanie tekstów i dodanie do 30 precli). Przelew był wewnątrzbankowy więc pieniądze trafiły na konto odbiorcy tego samego dnia. Minęło 14 dni, raportu brak, faktury brak.

31-08-2011 wysłałem maila z zapytaniem, ale pozostał bez odpowiedzi. We wrześniu, gdy zadzwoniłem to usłyszałem "miałem ostatnio dużo zleceń, ale usługa jest wykonana i wieczorem wysyłam raport". Jakoś raport nie przyszedł wieczorem, ani następnego dnia, ani jeszcze później. Kolejny raz nie udało mi się dodzwonić, na mail wysłany 9-09-2011 nie doczekałem się odpowiedzi, SMS wysłany 13-09-2011 bez odpowiedzi, raportu brak, faktury brak.

Na stronie dobre-precle.pl jest info: "Po 14-tu dniach od zaksięgowania wpłaty otrzymasz raport z 30-toma adresami do artykułów na blogach."

Moje doświadczenia z dobre-precle.pl na dzień dzisiejszy (18-10-2011) są takie:

123 zł wpłacone

Minęły 63 dni od wpłaty i nie otrzymałem ani raportu ani faktury.

Domyślam się, że usługa nie została wykonana, a jeśli była wykonana to efekt zerowy - na jedno wychodzi.

Wnioski proszę wyciągnąć samemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności