Skocz do zawartości

Katalogowanie stron zagranicznych

Gelu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

pozycjonuje stronę internetową tylko w wersji angielskiej i moje pytanie brzmi czy jeśli kataloguje ją w polskich katalogach to mam zamieszczać opis w wersji angielskiej czy polskiej i czy ma to jakikolwiek wpływ na pozycjonowanie, bo pewnie jak będę pisał opisy w wersji angielskiej to dużo katalogów mi nie przyjmie wpisów.

Pozdrawiam

Software

Ventrilo 3.0.1

Download free ip changer on

Ip changer

jak domena pl strony to po pl a jak nie to w dowolnym języku. Pytanie czy katalogi przyjmą treść obcojęzyczną

Na pewno katalogi, możesz zastąpić social bookmarkami, takimi jak np Digg.com delicious.com itp.

Tam możesz stukać angielskie opisy do polskich stron.

Co do katalogowania również zastanawiałem sie nad tym czy np nie katalogować polskiej strony z angielskim opisem na anglojęzycznych katalogach, gdzie jest więcej możliwości, że zostanie zaakceptowana.

Tylko nie wiem jak z ryzykiem zmiany geolokalizacji, jedni mówią, że geolokalizacja może sie popaprać, drudzy, że nie.

DARMOWY Katalog Stron

...i jeszcze jeden zadbany Katalog Stron

Portal Reklamowy - Baza Firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności