Skocz do zawartości

jak zachecic google aby czesciej odwiedzalo moja strone

warol

Rekomendowane odpowiedzi

Na stronie artykuly.com.pl można wstawiać link w treści :P

to mi chyba moderator je wycina:)

dzieki za fachowe informacje

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak sobie patrze, pierwszy lepszy przykład: stronka

Kojarzysz tekst :P

Dziwnym trafem dotyczy Twojej strony - i jakoś jest link ;)

Pozdrawiam ;)

tak to moj tekst ale link na nowo wstawilem przed chwila jak wpis dostal miano ciekawy artykul

a wczesniej pomimo ze wstawialem linki nie pokazywaly sie w tresci

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Ale można ;)

więc trzeba mądrze pisać :P

czy takie mądre artykulu maja większą moc od bzdur jakie czasem sie spotyka na innych preclach np przerobione z synonimów bez ladu i skladu

4. Serwis artykuly.com.pl zastrzega sobie prawo do nanoszenia drobnych zmian i korekty.

Więc trzeba mądrze pisać - bardzo słuszna uwaga :good:

Mądre, niepowtarzalne artykuły są lepsze ponieważ są niepowtarzalne i linki umieszczone w takim artykule mają większą moc (ze względu na oryginalność tekstu).

Natomiast artykuły przerobione przez automaty, nie dość że są nielogiczne (i przez to usuwane z wartościowych stron) są często zamieszczane na wielu stronach. Linki umieszczone w takich tekstach są słabsze od tych umieszczonych w wartościowych.

Możesz także z czasem pomyśleć o stworzeniu zaplecza (np. blog) i tam publikować swoją twórczość, linkując zarazem do swojej strony.

;)

4. Serwis artykuly.com.pl zastrzega sobie prawo do nanoszenia drobnych zmian i korekty.

Możesz także z czasem pomyśleć o stworzeniu zaplecza (np. blog) i tam publikować swoją twórczość, linkując zarazem do swojej strony.

;)

taki mam zamiar ale jeszcze musze troche poczytac :good:

dobrze ze jest to forum i ktos kto chetnie udziela porad.

a mam pytanko jaka jest najlepsza konfiguracja zaplecza dla 1 pozycjonowanej strony

a mam pytanko jaka jest najlepsza konfiguracja zaplecza dla 1 pozycjonowanej strony
Sprecyzuj bardziej swoją wypowiedź, ponieważ nie wiem o co dokładnie pytasz :good:

Możesz stworzyć np. blog oparty na WP i linkować z niego pozycjonowaną stronę: przykaład

Proponuje zapoznać się z tym tematem ;)

czytalem to i to mnie zainspirowalo do stworzenia czegoś takiego tylko jaki uklad. jaka jest najlepsza struktura bo z tego co wyczytalem zrozumialem ze jest to taka piramida

katalogi pozycjonuja precle a precle strone docelowa

no i teraz rodzi sie pytanie czy robic strony z katalogami i ktore linkuja do precli i blogow

(czy zrezygnowac z tego i recznie katalogowac moje precle z cudzych katalogów)

czy mam zaczac od razu od poziomu wyzej czyli precli czy bloga i z nich linkowac strone

myslalem aby zrobic 4 strony np 2 precle 2 blogi ktore linkuja do mojej strony i to wszystko

Zamysł masz dobry, wszystko tak naprawdę zależy od trudności fraz na które chciałbyś wypozycjonować stronę ;)

Jeżeli chodzi o piramidki, kółka, gwiazdki i wszelkiej maści schematy działania to proponuje zapoznać się z tym materiałem.

Czy mam zacząć od razu od poziomu wyżej, czyli precli, czy bloga i z nich linkować stronę
W moim odczuciu taki system działania byłby najlepszy. Stworzyć dobre zaplecze zrobione z myślą o użytkowniku, podlinkować je. Tam tworzyłbyś artykuły z których linkowałbyś swój serwis. Nie musisz robić jednego zaplecza, staraj się zdobywać mocne linki i wypromować stronę ;)

Ewentualną szczegółową koncepcje rozwoju pomożemy przygotować Tobie w innym dziale.

Pozdrawiam :good:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności