Skocz do zawartości

[sprzedam] PozycjonowanieStron.info - domena + blog

moody

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Pod młotek domena PozycjonowanieStron.info wraz ze stojącym na niej blogiem.

Co trzeba wiedzieć:

- W sieci od 29 września 2010

- Site waha się w granicach 140 - 160, wszystko co się pojawia indeksuje się w ciągu kilku dni

- BL: około 1000. Domena była ostro katalogowana, także w kilkudziesięciu płatnych katalogach. Wpisy zostały dopalone przez Cenzure (wiadomo czym...)

- Strona jest obecnie w TOP5 na frazy "pozycjonowanie w wyszukiwarkach" "SEO blog" "blog pozycjonowanie" oraz w TOP20 na frazy "pozycjonowanie stron w wyszukiwarkach" "blog pozycjonera" "darmowe pozycjonowanie"

- Nie mam statystyk, więc jedynym wyznacznikiem ruchu są wyświetlenia reklam AdSense. W grudniu było ich prawie 1800.

Nie będe ukrywał, że pierwotnie chciałem podpiąć bloga pod statlinka, stąd też zadbałem o dużą ilość treści na podstronach (ostatecznie jednak SWL nigdy tam nie było). Równie dobrze można jednak dalej prowadzić bloga lub zrobić tam zupełnie coś innego.

Sprzedaż obejmuje:

- domenę PozycjonowanieStron.info (ważna do 1 grudnia 2011, zarejestrowana w OVH.pl)

- pliki z serwera

- baze danych

- 20 artykułów związanych z tematyką pozycjonowania po 1500 - 2000 znaków przeznaczonych na bloga (napisanych, ale jeszcze nieopublikowanych)

Pliki i bazę wysyłam mailem, ewentualnie dam dostęp do serwera i kupujący to sobie przeniesie.

Cena i kontakt

Zainwestowałem trochę w tą stronę i fajnie by było gdyby mi się to zwróciło. Cenę wywoławczą określę więc jako "niskie xxx", czyli interesuje mnie niezbyt wysoka kwota trzycyfrowa. Proponuję, żeby zainteresowani nadsyłali oferty na PW lub na serwisbukmacherski@o2.pl.

W razie pytań jestem do dyspozycji

pozdrawiam

Michał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności