Skocz do zawartości

Az.pl - dlaczego nie korzystać?

lublinforum

Rekomendowane odpowiedzi

Co do awarii i braków połączeń znam sporo hostingów z którymi mam większe problemy, ale oczywiście są też lepsze hostingi.

Dużym plusem jest to, że można mieć konta hostingowe praktycznie za darmo - konta co prawda mocno ograniczone ale na zaplecze bez bazy jak znalazł :D

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Jednym slowem hosting w az.pl jest do xxxx i nie ma tutaj porownania z innymi. Juz kilka razy prubowalem sie z nimi :)

Jeden przyklad: Jedna domena codziennie od godziny 9 do 13 praktycznie nie dzialala. Po kilku a moze nawe kilkunastu emaila do nich dostalem info ze to nieprawda :) No i wes tu.. rence mi opadly. Po ostatnim dosc ostrym serwer zaczol dzialac bez zarzutu .. przez miesic :)

Po czym znowu mial problemy od 9. Moze serwer jest na korbe i ten co kreci chodzi na sniadanie. W kazdym badz razie nikomu nie polecam.

FipsiK, takie narzekanie to wiesz.. Nasze serwery wpięte są do sieci kilku operatorów w tym takie jak PLIX ma styki z większością operatorów w PL więc nie ma mowy o niskiej prędkości jeśli masz dobre łącze i nie wysyłasz z ameryki.

mam hosting business w az.pl i jestem rozczarowany zarówno obsługą jak i parametrami a najbardziej szybkością z jaką otwiera się strona.

Kilka miesięcy temu nie było problemów ale teraz coś się stało i nie mogę się doprosić kilku rzeczy. Na szczęście kończymi się niedługo więc zmieniam, mam dość wysyłania maili w próżnię.

Hosting od Az to loteria. Sam mam tam 4 pakiety. 2 z nich chodzą ślicznie, bardzo szybko, bez żadnych awarii od roku. Nie miałem potrzeby konsultować się z działem technicznym. Trzeci pakiet padł raz, na godzinę bodajże, trochę wolno chodzi panel administracyjny. Reszta - jak wyżej.

Czwarty hosting kupiłem w karnawałowej promocji. Zdążył paść 3 razy, co prawda na parę minut. O ile panel administracyjny chodzi szybko, to z zawartością tak słodko już nie jest.

Dodam, że strony mam dość obciążające.

rozumiem wszystko, ale przy hostingu business za 350zł rocznie pod sklep internetowy i blog z pomijalnym ruchem to powinno to śmigać że ho.

Dziś dostałem maila z odpowiedzią na pytanie co się stało że mój serwis chodzi wolniej niż kilka miesięcy temu.

Dostałem radę aby zoptymalizować stronę oraz groźbę że mogą rozwiązać umowę lub ograniczyć pewne usługi. Sklep generuje 7GB ruchu na hostingu bez limitów. Śmieszne.

NIE POLECAM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności