Skocz do zawartości

Az.pl - dlaczego nie korzystać?

lublinforum

Rekomendowane odpowiedzi

350 zł rocznie to sporo. Za tyle (no powiedzmy że za prawie tyle, bo za ~ 500 zł rocznie) można mieć vps z administracją i to w Polsce, a nie w dojczelinerale...

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Korzystam z AZ od bardzo dawna. Kupuje u nich domeny raczej z przyzwyczajenia niż jakiś sensownych powodów. Nigdy nie miałem większych problemów z ich usługami jednak panel, który oferują może doprowadzić do epilepsji (ale to chyba standart w tym biznesie)

społeczność kupująca taniej - www.podgrzej.pl

przeceny

moje doswiadczenie: fatalna firma z ogromnym ego.

mialem przez 5 lat zabawy z seo rozne serwery ( przerobilem jakies 50-60 firm).

z nich az ma najgorszy serwer, najgorszy panel, najgorszy support,

a do tego caly czas wysylala do mnie spam.

malo, ze wyjatkowo niemilly support, na moje prosby przestac mnie spamowac Panienka dlugo udawala,

ze nie rozumie o co chodzi ze swoim spamem, kiedy probowalem jej to wytlumaczyc, napisal do mnie prezes, sie Panienka plakala , firma zrywa umowe i pozwie mnie do sadu.

Takie typowe zachowanie monopolisty z 1996 roku kiedy powstal az, konkurencji prawie nie bylo,

uzytkownikom mozna bylo sprzedawac slabe serwery, fatalne niezrozumiale panele, nie odpowiadac na pytania, spamowac ich maile, a w razie czego grozic sadem i zrywac umowe.

sytuacja sie na szczescie zmienila na dobre, ale polityka az.pl - niestety nie.

nawet teraz czuje, sie pojawi prezes az i wszystkim co pisza negatywnie zagrozi sadem, uwazajcie:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności