Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zdaje się, że umknęło zaznaczanie/kolorowanie pojedynczych klamer w synonimach :P

Sugestia kolejna: zapamiętywanie rozmiaru okna, jeśli ustawi się własny.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

dymki synonimów faktycznie wychodzą

Z tekstami wygodnie i z powodzeniem pracowałem dotychczas na SeoBohaterze, nie myslałem że może być wygodniej/praktyczniej, aż do teraz

Chwaliliście bazy Lenivca, ale widzę że w bohaterze więcej mogłem słówek naklikać, trochę brakuje, miałem wyuczone pewne frazy, chcę klikać a tu niima

Nie sprawdzałem, (bo mi się nie chce :P ) może da się zaimportować bazę SeoBohatera do SeoLenivca (dziwna zbieżność, znacie się) :P

Ta przybliżona ilość kombinacji tekstu to kosmos pierdyliard kopi, niech przeliczy tak by G uznało za unikalne

Jak klikam Sprawdź występowanie synonimów w tekście, wyświetla że już zrobione 100% a widzę po obciążeniu proka że jeszcze mieli

@Styx - + zapamiętywanie pozycji okienka i rozmiaru - OK - następny release.

A kolorowanie klamer nie uniknęło - to jest to 1% którego nie zrobiłem :( To jest przeznaczone na następną wersję.

@Arni - nie zbyt rozumiem Twoją wypowiedź, ale odpowiem po kolei.

Jeżeli używałeś wersji Demo to jest tam bardzo mało synonimów i ubogie wersje słowników.

"Ta przybliżona ilość kombinacji tekstu to kosmos pierdyliard kopi, niech przeliczy tak by G uznało za unikalne " tego nie rozumiem :)

Tak - procek coś robi jeszcze przez krótką chwilę - bo coś robi, ale nie ma to żadnego znaczenia :) Jeżeli zniknie tekst, że "trwa..." to znaczy że się wszystko kończyło. A procek zwalnia pamięć i optymalizuje wydajność programu - taka informacja.

PS. Nie, nie znamy się, a prace nad SEO-Lenivcem rozpoczęły się wcześniej, pozdrawiam :)

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Mam dla Was kilka przydatnych skryptów :(

Wszystkie je należy zapisać, a dopiero potem uruchomić! Mogę wymagać praw Administratora.

Po pierwsze dla osób, które używają SEO-Lenivca na dwóch komputerach:

Poniższy skrypt skopiuje wszystkie ustawienia i słowniki własne do folderu kopii:

https://SEOLeniviec.tk/SEO-Leniviec-ZrobKopieZapasowa.bat

Folder z kopią ustawień możemy skopiować, a następnie umieścić w jednym folderze razem z poniższym skryptem:

https://SEOLeniviec.tk/SEO-Leniviec-Przywro...piiUstawien.bat

Po uruchomieniu tego skryptu ustawienia SEO-Lenivca zostaną nadpisane przez wykonaną wcześniej kopię.

Na końcu skrypt do sytuacji krytycznych, kiedy SEO-Leniviec nie chce się nawet włączyć lub od razu ma błąd. Jeżeli tak by się zdarzyło, odpalamy skrypt:

https://SEOLeniviec.tk/SEO-Leniviec-GetLastError.bat

i przesyłamy do mnie plik wynikowy. To wszystko.

Pozdrawiam!

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Można by doda auto update w razie nowej aktualki program sam sie aktualizuje ;]

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

@Amidamaru6669 - świetna robota. Dzisiaj dopiero testowałem i pisałem teksty i naprawde miło się na tym programie pracuje. Bardzo fajne rozwiązanie - po wybraniu synonimu ono znika z okienka. Nie wiem czy mi się wydaje, czy jest lepsza wersja bazy synonimów... Wszystko będzie ok jak poprawisz 2 rzeczy:

1. te okienka z synonimów które wychodzą poza monitor - ale to już wiesz :(

2. Jak nam się zaczyna zdanie z dużej litery ale tylko jednej, przykład:

Z - synonimy {Z|SPOŚRÓD} - wszystkie duże litery :)

Jestem bardzo zadowolony. Mam nadzieje, że późniejsze aktualizacje nie będą strasznie drogie - Aktualizacja raz w miesiącu to jeszcze jeszcze :)

Pozdrawiam.

ssebo

wlasnie pobralem sobie demo i mam pierwsze spostrzezenie

w demie jest uciety slownik a to sprawia ze wiekszosc wyrazow jest flagowana jako niepoprawan jezykowo

problem w tym ze nie widze mozliwosci dodania w programie do bazy wlasnego synonimu dla niepoprawnej wersji, jedynie dla poprawnej

czy tak samo jest w wersji pelnej?

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

@Lenny_ - ja osobiście wolę stworzyć sobie swoją autorska bazę. Chyba, że była by możliwość włączenia/wyłączenia wg własnego uznania.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

@raado: moderator ; ) musiałby być jakiś mechanizm szybkiego zgłaszania debilzimów, banowania dowcipnisiów etc.

@Styx: włączenia/wyłączenia wg własnego uznania - to raczej podstawa,

w sumie to nie musi być baza całkowicie otwarta, np. jakiś użytkownik zakłada swój "profil" zaprasza zaufane osoby do współpracy i czuwa nad rozwojem takiej bazy.

@Rademenes - już podawałem powody wcześniej dla których nie mogę tak zrobić ;)

@ssebo - oczywiście te okienko poprawię :D

A to drugie to automatyczne wykrywanie wielkich liter. Przykładowo piszesz JESTEM Z OPOLA. To synonimy będą też generowane wielkimi, ale OK - dla pojedynczych liter pozostawię, żeby tylko pierwszą generował wielką.

A aktualizacje będą tanie i myślę, że rzadziej niż raz w miesiącu. Póki co to są ważne zmiany bo są początki programu. No i oczywiście aktualizacje "awaryjne" będą darmowe.

@sleaquit - prosty sposób ominięcia tego: po zaznaczeniu przytrzymaj Ctrl i kliknij na słowo - będzie to traktowane jako dowolny zbiór, który można traktować jako poprawny zbiór dla synonimów, niezależnie od poprawności w słowniku :)

@Lenny_ - hm... rzeczywiście, dobry pomysł na nastęęępne wersje i zostanie zrealizowany.

@Amidamaru

Mógłbyś uchylić rąbka tajemnicy jak chcesz zapewnić żeby taka ogólnodostępna, tworzona przez wszystkich użytkowników lista - nie straciła na wartości? Wiadomo, dziwaków którym psucie jakiegoś projektu sprawia przyjemność - w dzisiejszych czasach nie brakuje :D

Bo czuwanie nad moderacją takiej listy będzie chyba bardzo trudne i może się zrobić ogólnodostępny śmietnik.

w sumie to nie musi być baza całkowicie otwarta, np. jakiś użytkownik zakłada swój "profil" zaprasza zaufane osoby do współpracy i czuwa nad rozwojem takiej bazy.

W tej postaci - świetny pomysł. Popieram!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności