Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

Moim zdaniem program nieprzydatny.

Razi mnie po prostu to małe okienko, w którym muszę pisać. Moim zdaniem taki program powinien być zbliżony wyglądem do notatnika, ponieważ równałoby się to z większą czytelnością.

Niestety na chwilę obecną nie widzę sensu zakupu wersji pełnej. Chociaż osobom, które masowo generują tekst taki program może się przydać :)

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Popieram, okno programu mozna by zwiększyć bo to dobre dla krasnali z drużyny pierścienia.

I proszę mi podesłać na emaial , link do pobrania najnowszej wersji programu, bo zrobiłem przelew a posiadam starą 154rc.

:)

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

Moim zdaniem program nieprzydatny.

[...]Chociaż osobom, które masowo generują tekst taki program może się przydać ;)

O matko! Jak ja lubię takie opinie. ;) Widzę, że już akcentowałeś, że to Twoim zdaniem, ale powinieneś jeszcze dopisać: "dla mnie nieprzydatny", bo z końcówki wypowiedzi wynika, że mało tekstów przygotowujesz, więc na starcie program nie jest dla Ciebie. ;)

A dla mnie jest przydatny. Nie generuję ton tekstów, ale w tym co robię mi się przydaje, by tekst był normalny. Może się również przydać, gdy robisz zapleczówki i chcesz, by strona wyglądała na taką nie tylko dla robotów, ale i ludzi.

Autor jeszcze trochę musi nad programem popracować, ale raczej to wie. Nie wiem czy zapomniał czy to będzie później, ale przypominam się z mechanizmem sprawdzającym właściwą ilość klamr otwierających i zamykających synonimy.

Ta cena to dla mnie szok. Przy takiej funkcjonalności (o ile ktoś potrafi pisać dobre arty itd.) 20 złotych to śmiesznie mało.

Oczywiście są dobre softy eng. i można na nich robić dobry spin ale za te dwie dychy to zbrodnia tego nie kupić. A jak ktoś pisze, że nie jest przydatny to niech wraca do działu "dla początkujących", bo jeśli nie potrafi docenić takiego ułatwienia w pracy to znaczy, że gó**o wie o pozycjonowaniu.

A jak ktoś pisze, że nie jest przydatny to niech wraca do działu "dla początkujących", bo jeśli nie potrafi docenić takiego ułatwienia w pracy to znaczy, że gó**o wie o pozycjonowaniu.

mylisz pisanie tekstow z pozycjonowaniem

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

A jak ktoś pisze, że nie jest przydatny to niech wraca do działu "dla początkujących", bo jeśli nie potrafi docenić takiego ułatwienia w pracy to znaczy, że gó**o wie o pozycjonowaniu.

Pojęciowo i formalnie masz rację. Jednak większość łączy te dziedziny (nie zawsze z wyboru, a często z konieczności). A na pewno początkujący. Rozdział tych sfer następuje, gdy robi się usługowo i dużo, a wtedy to staje się konieczność. Albo, gdy pracuje się w zespole z podziałem zadań.

Przyjmijmy, więc, że dla większości pisanie tekstów jest częścią pozycjonowana.

Dziękuję za komentarze :P

Wszystkie licencje i instrukcje są wysyłane pół-automatycznie. Warunkiem jest wykonanie przelewu przesz DotPay, bądź wysłanie mi potwierdzenia przelewu.

Tak samo wersjie 1.7 RC1 - wysłano automatycznego meila z instrukcjami.

Jeżeli ktoś nie otrzymał przez ponad 1 dzień licencji, bądź kupił wersję starszą i nie otrzymał meila z wersją 1.7 RC1 - proszę o kontakt na PW.

A o przydatności myślę, że każdy zadecyduje sam ;) Wiem, że oprogramowanie to jest specjalistyczne i trafia do wąskiego grona Specjalistów - więc to od Was zależy komu jest przydatny.

A wielkość okienka - jak mówi @dnd - maksymalizacja. Ponadto będzie możliwość zmiany wielkości poszczególnych okienek w nowym releasie. I własnie dlatego interfejs nie jest "napaćkany" - żeby było jak najwięcej miejsca, a będzie jeszcze więcej.

@dnd - z ciekawości - co głównie i w czym programujesz :) ?

@zajacgd - "Nie wiem czy zapomniał czy to będzie później, ale przypominam się z mechanizmem sprawdzającym właściwą ilość klamr otwierających i zamykających synonimy." - nie zapomniałem i tak jak pisałem - to w nowej wersji będzie.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Nie łap za słówka, bo wiadomo o co chodzi. Jak się obrażasz na soft na 7 dolców to ja dla ciebie mogę nawet mylić pozycjonowanie z wyprowadzaniem psów na spacer :P

@ssebo - niestety nie jestem w stanie powiedzieć Ci konkretniejsze daty. Ale jak widzisz cykl tworzenia nowych releasów jest u mnie dosyć szybki :P

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności