Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

@Amidamaru6669 - no i za to wielkie dzięki. Nie przejmuj się innymi jak piszą, że program jest nie przydatny. Widocznie nie znają się na rzeczy albo zazdrość ich zżera, że sami nie umieją napisać taki program. Jeśli chodzi o wielkość liter czy okna to wszystko jest OK prawie jak w notatniku, więc nie rozumie innych. Chyba powinni sobie okulary sprawić.

Muszę przyznać, że dopiero dzisiaj wyłączyłem w ustawieniach skiny - wyśmienicie mi chodzi teraz program :P

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Popieram, w wersji 1.7 wszystko ladnie smiga, można by coś poprawić etc.

Po wyłączeniu skina, program pracuję znacznie lepiej :P

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

@ssebo, @Rademenes - dzięki za miłe słowa ;)

Tak, wyłączenie skinów daje bardzo dużo (co zresztą pisze w Ustawieniach pod opcją ich wyłączenia) - nie oszukujmy się - skin który jest w programie może poważnie obciążać komputer, ale jest bardzo ładny. Jeżeli więc komuś program chodzi niestabilnie, bądź wolno i stawia na szybkość programu - może wyłączyć skiny - to da na prawdę bardzo dużo.

I program będzie rozwijany dalej :) Mam wrażenie, że w tym wątku jest jedna, może dwie osoby, które wyraźnie mają coś do Lenivca, reszta to dla mnie motywujące uwagi i miłe komentarze - dziękuję!

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

@NetBusters Group - dziękuję bardzo :)

Tymczasem pracuję nad nową wersją... W związku z czym będę rzadziej odpisywał, muszę wszystko zebrać w jedną spójną całość i zmontować.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Ja jeszcze poprzedniej wersji nie pobrałem :) Poczekam aż zostaną naprawione błędy o której użytkownicy pisali. Wiadomo już mniej więcej kiedy można spodziewać się nowej wersji ?

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Ja jeszcze poprzedniej wersji nie pobrałem :) Poczekam aż zostaną naprawione błędy o której użytkownicy pisali. Wiadomo już mniej więcej kiedy można spodziewać się nowej wersji ?

Chyba to kolejny raz mówisz - boisz się, że Cię pogryzie :P Spokojnie - już teraz program jest funkcjonalny. Ja go normalnie używam, a te rzeczy o których się piszę, to braki, które nie wykluczają efektywnej pracy.

@avre_lek - zresztą mówiłem - póki są wersje nie-idealne RC - aktualizacje są darmowe dla Użytkowników, którzy kupili wcześniej :)

@avre_lek - zresztą mówiłem - póki są wersje nie-idealne RC - aktualizacje są darmowe dla Użytkowników, którzy kupili wcześniej :P

nie dość, że taki świetny produkt, to jeszcze takie podejście do klienta, szkoda, że inni nie biorą z Ciebie przykładu :(

Ja dzięki temu programowi odzyskałem mnóstwo czasu, normalnie nawet mam czas iść na spacer :)

a serio, to gratuluję i jedyne czego bym jeszcze chciał w tym programie to tak jak już wcześniej pisano, żeby się ramka rozszerzała jak kilka słów chcę zaznaczyć i żeby ramka z synonimami nie wyjeżdżała poza ekran, poza tym to cud miód. Jeszcze raz gratuluję!

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

Chyba to kolejny raz mówisz - boisz się, że Cię pogryzie

Całkiem możliwe. Powoli zamieniam się w papugę :)

zresztą mówiłem - póki są wersje nie-idealne RC - aktualizacje są darmowe dla Użytkowników, którzy kupili wcześniej

Ja to bardzo rozumiem. Ale moje łącze jest tak obciążone, że ściąganie programu zajęłoby mi 3-5h. Dlatego wolę poczekać aż wersja programu będzie bardziej dopracowana.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności