Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zaznaczasz całe słowo, dla którego chcesz dodać/wybrać synonim, np. "x-yzyzyz", a potem z wciśniętym klawiszem Ctrl klikasz na to zaznaczenie - pokazuje się menu.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Zaznaczasz całe słowo, dla którego chcesz dodać/wybrać synonim, np. "x-yzyzyz", a potem z wciśniętym klawiszem Ctrl klikasz na to zaznaczenie - pokazuje się menu.

Działa super, wielkie dzięki.

A tak na kolejny update. Jak piszemy jakieś zdanie i zbliżamy się do końca linijki i kolejny wyraz przenoszony jest do nowego wersu to wyraz się łączy z kolejnym. I trzeba później ręcznie poprawić. Przynajmniej tak jest u mnie.

Jeżeli szukasz ubranek niemowlęcych znajdziesz je w sklepie https://lencia.pl

Działa super, wielkie dzięki.

A tak na kolejny update. Jak piszemy jakieś zdanie i zbliżamy się do końca linijki i kolejny wyraz przenoszony jest do nowego wersu to wyraz się łączy z kolejnym. I trzeba później ręcznie poprawić. Przynajmniej tak jest u mnie.

Też tak mi się zdarzyło parę razy. Poza tym ze 2 razy już mi się wysypał, mimo że go za dużo nie używam. Zdarzyło mi się również że przestał zliczać znaki, ale normalnie reszta działało.

Dałoby radę (chyba że już jest taka możliwość) zrobić taką opcję jaka jest w SeoLight a mianowicie losowanie z kilku słów czyli [a|b|c|d|e]^2 gdzie wybierze w tym przypadku 2 losowe słowa?

Uroczystości rodzinne

Pięknie wykonane Zaproszenia ślubne ręcznie robione w rewelacyjnych cenach

@fanta001 - sprawdzę i poprawię.

@ManiaQ, @oloksyk- przemyślę te funkcje ;)

PS.

@oloksyk, @fanta001 - proszę o pobranie i odpalenie potem pliku https://SEOLeniviec.tk/SEO-Leniviec-GetLastError.bat a następnie przesłanie pliku wynikowego do mnie na PW. Dziękuję.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

generowania UNIKALNYCH artykułów z wykorzystaniem kombinacji synonimów tylko raz?

albo określona ilość razy, non stop widzę że po losowaniu, niektóry synonim z uporem maniaka wylosowywany jest stale, a inne czekają w kolejce, tylko że kolejnych czasem nie ma, zrobię kilkanaście sztuk a część synonimów nie została wybrana

popieram pomysł

Program rewelacyjny, o zaletach nie bede pisał bo są oczywiste ;)

Propozycje/Zmiany (może już było ale napisze):

- czcionka w propozycji synonimów zbyt mała

- dodaje własne synonimy do bazy jednak po kolejnej aktualizacji one znikną, zgadza się ? Jakieś rozwiązanie?

- program mi raz "zawisł" podczas wybory synonimu...

- klikam na słowo i nie ma żadnych synonimów, ale chciałbym aby pojawiły się klamry i żebym sobie wpisał słowo

- licznik znaków min. max. też coś szwankuje

@kyan - rzeczywiście tak jest ;) ;) W słowniku synonimów dla "czemu" jest "po kiego ch**a" ;P Trzeba rozważnie używać automatycznej podmiany na synonimy!

Ten program jest genialny. Brawo za pomysł i wykonanie :)

i ten program jest prawie darmowy, za 20 zł takie funkcjonalności w programie branży seo? Amidamaru6669, jesteś darczyńcą :D

bardzo przyśpiesza i ułatwia pisanie tekstów, no i można sobie szybko stworzyć niekoniecznie idealne teksty do jakiegoś addera.

SEO, SEO i SEO

Niedawno kupiłem inny program a dokładnie 3 dni temu - za 59 PLN, ale czekam na nową wersję SEO-leniwca jak się pojawi to chętnie zakupię - nie wiem czy w tym programie była opcja tasowania zdań - zmiana kolejności. Jak nie było to może warto o tym pomyśleć - jako dodatkowa funkcja.

wizualizacja - wizualizacje, studio animacji - animation studio, wirtualny spacer - agencja interaktywna Warszawa

@popekpoker - oczywiście.

Mam do @popekpoker i @bkartol prośbę:

proszę o pobranie i odpalenie potem pliku https://SEOLeniviec.tk/SEO-Leniviec-GetLastError.bat a następnie przesłanie pliku wynikowego do mnie na PW. Dziękuję.

@ebsand - dzięki wielkie :D A cena myślę, że przyzwoita - w końcu mamy promocję :)

@speed21 - zapraszam do testowania oraz kupna. Tak, jest możliwość tasowania. Przykład:

{%Zdanie 1. |Zdanie 2. |Zdanie 3. %}

na np.

Zdanie 3. Zdanie 1. Zdanie 2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności