Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Bo wtedy np. w {samochód|auto} po wybraniu synonimu dla samochód zamiast {samochód|auto|automobil} powstało by Ci {{samochód|automobil}|auto}.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Informacja, dla osób, które pod Windows Vista lub Windows 7 mają problem z zainstalowaniem aktualizacji (niby się instaluje, ale nadal macie wersję 1.7 RC1):

Należy uruchomić patcha z PRAWAMI ADMINISTRATORA.

by Ramigos - dziękuję.

o kurcze, mamo choć zobacz, piszą o mnie :rotfl:

a poważnie,jak już się udało go zaktualizować to pierwsze co sprawdziłem to sposób zaznaczania wielu słów i doboru synonimów, teraz to działa świetnie, jak dodam do słownika to się od razu pokazuje do wyboru, no i nie ucieka mi ramka z synonimami.

Poza funkcjami i samym działaniem programu duże słowa uznania dla autora za sposób w jaki współpracuje z użytkownikami, zobaczcie ile z naszych pobożnych życzeń już zostało wprowadzonych do programu. Rewelacja:)

Mi osobiście jeszcze jedna rzecz się marzy i już chyba byłoby cudeńko. Nie pamiętam czy pojawiło się to wcześniej, jeśli tak, to przyjmijcie kolejny głos za, jeśli nie to dołączcie lub skrytykujcie moją propozycję.

Otóż przydałoby się jeszcze, żeby program potrafił sprawdzać w wyszukiwarkach poprzez jakieś proxy, tak żeby nie trzeba było tyle czekać przy kolejnej próbie, coś jak w RankTrakerze. To jest oczywiście funkcja dodatkowa, ale jak już wszystko inne będzie idealnie pracowało, to w końcu za takie tez trzeba się będzie zabrać, a to myślę, że bardzo by się przydało, zwłaszcza początkującym, którzy dopiero uczą się pisania tekstów z synonimami, tasowaniem zdań itd.

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

@RamigoS - świetny, prosty pomysł... Chwilka... tak - mój autorski framework na to pozwala, będzie więc to wprowadzone.

Pozdrawiam.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

pytanie może już padło a jak nie to ja je zadaje :D

jak wygląda kwestia backupu? chodzi mi o zapisane artykuły, i bazę synonimów... bo jak mamy możliwość dodawania swoich do bazy fajnie było by mieć możliwość robić backup tego bo po kilku miesiącach użytkowania trochę swoich pewnie dodamy a głupio by było po padnięciu systemy cyz innej losowej sytuacji dodawać je od nowa.

i małe usprawnienie, niech soft niepozwalana użycie jednego synonimy kilka razy w tej samej klamerce: {Gdy|Kiedy|Jak|Gdy}

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

@SilverT - na stronie bodajże 12 lub sąsiedniej tego wątku jest skrypt do wykonania sobie pełnej kopii zapasowej :D Niedługo to się pojawi na stronie (po większym updacie stronki).

Jeżeli chodzi o te usprawnienie - to póki co program pozwala, można w ten sposób sztucznie zwiększać szansę danych słów.

wow, nie wiedziałem, że tak szybko to może być wprowadzone :D

przy okazji, testując właśnie to sprawdzanie wtopiłem trochę, nie wiem na jakiej zasadzie program sprawdza występowanie tekstu w google, ale wklepałem jedno zdanie ze swojej strony, takie, które w google występuje i...program podaje, że tekst nie występuje nigdzie.

trefne zdanie to: "AndrzejS wstawił zdjęcia z 19 finału WOŚP. "

wpisując je ręcznie do wszystkich wyszukiwarek z programu, w każdej pojawia się strona w którym występuje to właśnie zdanie. Czy ja coś źle robię, czy program pobiera dane z "opóźnionych" DataCenter?

dodam, że przy innym losowo wybranym tekście ze strony program podawał ostrzeżenie, że część treści może się powtarzać(trójkącik). Zbyt wiele testów nie wykonałem, ze względu na to, że trzeba trochę odczekać pomiędzy próbami.

--------

ponowiłem test z tym tekstem i już dla wyszukiwarki Bing pokazuje, że treści moga się powtarzać(żółty trójkącik)

@RamigoS - raczej inny DataCenter. Na to co mi zwróci Google niestety nie mam żadnego wpływu :D Zmuszają mnie do korzystania wybranych przez siebie serwerów i mogą być one własnie opóźnione, tych danych jeszcze nie zawierać.

@edit:

Nie wiem, czy to z Proxy będzie możliwe.. Chodzi o to, że np. Google swoim API narzuca mi dosyć duże limity dobowe... Zresztą ogólnie Google wymagał ode mnie masy roboty przy zapytaniach...

ok, dobrze wiedzieć, bo właśnie tak mi się wydawało, ze DC są inne, ale lepiej zapytać.

co do PROXY, to jak wygląda z resztą wyszukiwarek? może chociaż dla jednej dałoby się zrobić, tak, żeby można było częściej sprawdzać i dać taką dodatkową funkcje żeby w trakcie pracy można było szybko sprawdzić, a na koniec dopiero sprawdzić wszędzie?

jesli nie jest to możlwie, lub zajęłoby Ci to zbyt wiele czasu, to nie nalegam, to co jest jest dobre, aczkolwiek, w przyszłości jak inne sprawy będą załatwione zastanów sie nad taką opcją, na pewno przydałaby się, zwłaszcza dla początkujących.

dzieki za szybką odpowiedź

Dobrze żeby ten program miał funkcje:

- dodawanie precli do własnej bazy (powiedzmy ze spisu katalogów precli)

- dodawanie własnych precli do bazy ( własne zaplecze pozycjonerskie)

- dodawanie artykułów do powyższej bazy

- usuwanie artykułów z precli

- itd

regulamin

noone

Dobrze żeby ten program miał funkcje:

- dodawanie precli do własnej bazy (powiedzmy ze spisu katalogów precli)

- dodawanie własnych precli do bazy ( własne zaplecze pozycjonerskie)

- dodawanie artykułów do powyższej bazy

- usuwanie artykułów z precli

- itd

To raczej nie ma być dodawarka typu Publiker, ale program wspomagający pisanie tekstów do dodawarek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności