Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

@RamigoS - Yahoo! nie nakłada na mnie żadnych limitów, wiec można spróbować.

@Andddrew - świetny pomysł, jutro sprawdzę.

@greg801 - tak jak pisał @greg801 w obecnej fazie.

PS. Informuję, że w niedziele mnie zazwyczaj nie ma. I dzisiaj będzie tak samo, pozdrawiam.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
@RamigoS - Yahoo! nie nakłada na mnie żadnych limitów, wiec można spróbować.

o widzisz :)

spróbuj w tygodniu czy dałoby radę taką funkcję dodać, bardzo chętnie potestuję:)

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

co ja robie nie tak, lub czego nie robię, bo nie moge dodawac skutecznie własnych synonimów ;)

(raz mi sie udało, że sie pojawił, tym bardziej nie wiem o co..)

klkam na slowie ppm, wybieram Dodaj własne.. , wpisuję słowo, zatwierdzam, widze okienko 'Twoje synonimy dodane' i.. nic

ani w tekscie sie nie pojawia, ani po powtórnym ppm go nie widzę, ani po ponownym właczeniu programu go nie ma :hmmm:

w wersjach poprzednich tez nie szlo, używam win7 64bit

Na wysoki cholesterol - aloes: aloeamer.pl

Osobiście mi nie podoba się tło tych chmurek co klikając na wyraz wyskakują synonimy...

Jest takie przezroczyste... powinien być jakiś jaśniejszy kolor jednolity.

Przezroczystość możesz wyłączyć sobie w ustawieniach - mnie to tez przeszkadzało, ale jest opcja likwidacji tego efektu.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

@ fix i ManiaQ

Powiedzmy wprowadzacie do tekstu słowo "katalogowanie"

dajecie dodawanie synonium, a on dobiera słobo "katalogować", w tamtym okienku zmieniacie "katalogować" na "katalogowanie"

poniżej dodajecie synonim i dział już

e: swoją drogą to te cyferki przydatne, jednak osobiście uważam że jak dodajemy synonim powinniśmy mieć możliwość wyboru do której grupy

i druga sprawa, usuwanie synonimów

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

W starych wersjach wieszał się przy masowym generowaniu tekstów. Teraz problemów nie mam, natomiast przez przypadek klikając kilkanaście razy przycisk generuj(żeby sprawdzić czy się wiesza) i....zniknął mi prawy panel. Nie wiem jak teraz go przywrócić.

W opcjach brak takiej opcji, niby się strzałki pokazują jak najadę na prawy margines, ale nic się nie pokazuje, tylko rozmiar okna zmienia. Czy ktoś potrafi mi pomóc?

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

@krzysiuus - przezroczystość jest, aby był widoczny tekst za. Tak jak piszd @Styx - można wyłączyć w ustawieniach (F12) :)

@RamigoS - jasne, popracuję nad tą funkcjonalnością.

@fix - tak jak pisze @bori79 - jeżeli nie może odnaleźć formy podstawowej, to najlepiej wpisać sobie ręcznie swoją formę - wtedy zawsze będzie znajdywał odpowiednie słowo.

@RamigoS - przepadkiem nie rób reinstalacji! Schowanie paneli jest w ustawieniach, które się nie reinstalują. Spróbuj po prostu poszukać po prawej takiego czegoś:

tutaj.jpg

i kliknąć na to - niechcący musiałeś to kliknąć - po kliknięciu wysunie się menu po prawej.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Dałoby się podłączyć SEO Lenivca pod alt+tab w windzie?

e. a jednak jest, ale nie zawsze.

1. Przydałoby się jeszcze szybkie nadpisywanie projektu.

2. Przy wybieraniu synonimów w obrębie chmurki niech będzie taki sam kursor (aktywny i nieaktywny) - jeśli da się zrobić. W wielu przypadkach ciężko trafić :)

Jak duża jest unikalność tekstów generując je "hurtowo"?

Myślałem może o dodaniu opcji ustawienia (albo zaszycia gdzieś) wartości wymaganego stopnia niepodobieństwa między tekstami (np. 5, czy 10%).

Chyba, że to już jest tylko przeoczyłem czytając topic :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności