Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

Kupuje, gdzie wpłacić kasę ?

:) no no to znaczy ze arty beda tansze ??

i tak już są tanie ;P

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
bardzo dobra cena w stosunku do możliwości grzech nie wziąć. :)

Bardzo mnie to cieszy ;)

Jak mówiłem: zapraszam do testowania i kupna - bo warto

@edit:

Zapraszam też wszystkich którzy wypróbowali już demo, lub którzy już pełną mają do wypowiadania się na temat programu :)

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

mozesz dac demo na szybszy serwer bo musze pol godziny czekac az sie sciagnie :)

Wiem, przepraszam, póki co mam serwer plików na MediaFire... Ale niedługo założę na innym, szybszym i tak znów powrzucam ;) Po prostu na moim necie wrzucanie to koszmar :)

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Obsluguje to cudo synonimy w synonimach, czyli {{}}?

Zobacz screena z programu w pierwszym poście - można z niego wnioskować, że tak.

Ile waży pełna wersja programu, skoro będzie wgrywana tak długo?

@Wilk - w tym słowniku znajduje się także specjalistycznych wyrazów, aczkolwiek to liczba przybliżona (licząc razem z HTMLem, CSSem i atrybutami).

Aż z ciekawości poszukałem i znalazłem coś takiego: https://poradnia.pwn.pl/lista.php?id=5606

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Łojojoj, już odpisuję!

@Carnagge - @przemeks i @bori79 dobrze mówią: Obsługuje :) Obsługuje takie zagnieżdżenia prawie nieskończoną ilość razy ;) Czyli np:

{A|B|{1|2|3{.|..|...}}|D}

Do tego ma specjalny znacznik:

[słowo]

- który automatycznie wstawia synonim :)

@artur_waw - wypróbuj wersję demo - jeżeli pójdzie - Pełna też będzie działać.

@Wilk - chciałbym żeby tak było B) Słownik dołączony domyślnie (pobrany ze strony Słwonik Języka Polskiego) w Wersji Demo ma własnie ok. 300.000 wyrazów - i jak widać nie jest zbyt dokładny... W związku z tym ta lepsza wersja ma 3.000.000 - dla kazdej odmiany, różnych form i czasów... Mówie niestety - gdyż było to wielkie wyzwanie zaimplementować silnik na tyle optymalny by to wszystko obsłużył... Jeżeli chcesz więcej informacji na ten temat to znajdę Ci linka dot. badań nad j. polskim - tam spisano wszystkie wyrazy (no OK, większość) w różnych formach i z tego co pamiętam jest ich tam ok. 2.000.000 - 2.500.000.

Testuję demko. Wygląda na to, że też się zdecyduję.

Mam pytanie - co dokładnie oznacza "Policz przybliżoną ilość komninacji"? Przybliżoną ilość tekstów do wygenerowania?

Ponadto, gdy tekst jakiś wkleiłem i zacząłem dodawać synonimy czyli upierdliwa zabawa w {, |, } :) to pokazał mi ilość owych kombinacji. W następnej kolejności zacząłem wklejać gotowce z synonimami, które miałem w OmniAdd i Publikerze. I teraz ma info, że 0 kombinacji. Coś zrobiłem nie tak, coś program szwankuje czy to te owe tajemnicze ograniczenie?

@zajacgd - Tak, liczy to przybliżoną ilość unikalnych tekstów, jakie możesz uzyskać z tekstu źródłowego.

Btw - jak klikniesz PPM (prawym przyciskiem myszy) na wyraz - od razu wyskoczą Ci synonimy i wstawi się automatycznie kod :)

I wyślij mi ten tekst na PW - być może ma inne znaczniki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności