Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Więc tak,

program fajny i ma duży potencjał ale też jak na razie ma dużo niedoróbek i bugów. Przez dwa dni używania natrafiłem na takie:

- gdy chcę dodać swoje synonimy klikając prawym na słowo, przeważnie nie dodaje, czasem dodaje, a nieraz dodaje podwójnie.

- przy automatycznym synonimizowaniu dłuższego tekstu program się zawiesza.

Brakuje również automatycznych uptadów, zarówno bazy synonimów jak i samego programu, a poza tym to jest ok.

Witam serdecznie.

Bardzo przepraszam za niedogodności i tak długi czas oczekiwania na moje odpowiedzi oraz maila aktywacyjne. Wszystko już poszło. Miałem poważne problemy z Internetem od wczoraj, także od wczoraj mógł być kłopot z szybką odpowiedzią.

Niestety nie mogę jeszcze odpisać na Wasze komentarze (zrobię to najprawdopodobniej jutro), gdyż mam też niesprawną myszkę.

Pozdrawiam.

PS. Przygotowuję oczywiście ciągle nową wersję z opcjami o które prosicie, więc nie próżnuję ;)

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Bardzo fajny program :rotfl:

W jaki sposób można dodać do słownika własny synonim do słowa niewystępującego w słowniku?

a poczytaj sobie dział to się dowiesz

Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki:

KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku

Być może ten pomysł już padł w tym temacie, ale za długo by szukać.

Pomyślałem, że może w ramach rozwoju programu i czynienia go doskonałym narzędziem copywriterskim (którym już i tak jest) autor zaprojektował by jakiś system zbierania do bazy synonimów dodanych przez użytkowników, którzy tą bazą oczywiście chcieli by się podzielić.

W ten sposób powstała by baza inteligentnie dobranych synonimów, która znacznie wypłynęła by na jakość powstających tekstów.

Można by też w mieszarce dodać opcję "mieszaj tylko przy użyciu bazy użytkowników" czy coś w tym rodzaju, tak aby filtrowało bazę standardową, od tej zbudowanej przez użytkowników i automatycznie dodawało takie synonimy do tekstu. To też znacznie ograniczyło by powstawanie śmieciowego contentu.

Blog komputerowy - Masa użytecznych porad, ciekawostki i eksperymenty.

Naprawa laptopów - profesjonalny serwis, naprawa płyt głównych, reballing, BGA.

@laren - zaznacz słowo, kliknij PPM i wtedy możesz dodawać nawet do "niepoprawnych" fraz.

@kamjot - w odpowiedzi na Twój komentarz: mam dla Was coś specjalnego, co myślę że miło Was zaskoczyć i właśnie będzie służyło do tego o co prosiliście m. in., czyli wspólnego tworzenia i używania baz synonimów... Właśnie nad tym pracuję, niedługo więcej szczegółów :rotfl:

Na resztę komentarzy odpowiem jak odzyskam myszkę, pozdrawiam!

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

A będzie może opcja podświetlania kolorem klamerek z synonimami?

Znacznie ułatwiło by to pracę, szczególnie kiedy chce się powstawiać linki w słowa kluczowe na poziomie programu :rotfl:

Blog komputerowy - Masa użytecznych porad, ciekawostki i eksperymenty.

Naprawa laptopów - profesjonalny serwis, naprawa płyt głównych, reballing, BGA.

UWAGA, UWAGA! Przypominam, że tylko do 20 stycznia (czyli mamy jeszcze krótką chwilkę!) program jest w CENIE PROMOCYJNEJ!

Po tym czasie (dokładnie o godzinie 24:00 dnia 20.01.2011r.) cena programu będzie już normalna.

Zapraszam do zakupu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności