Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jak duża jest unikalność tekstów generując je "hurtowo"?

Myślałem może o dodaniu opcji ustawienia (albo zaszycia gdzieś) wartości wymaganego stopnia niepodobieństwa między tekstami (np. 5, czy 10%).

Chyba, że to już jest tylko przeoczyłem czytając topic :)

Podbijam, bo mnie to bardzo interesuje również :blush:

@michalzxc - dobrze.

@ragnar23 - tak jak mówiłem - będzie :D

@edit:

Na ostatnie godziny promocji - PROMOCJA POWIĘKSZA SIĘ! Do północy program kosztuje 17 złotych - potem cena już normalna.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

@michalzxc - dobrze.

@ragnar23 - tak jak mówiłem - będzie ;)

@edit:

Na ostatnie godziny promocji - PROMOCJA POWIĘKSZA SIĘ! Do północy program kosztuje 17 złotych - potem cena już normalna.

A ja dałem dwie dyszki :D

Co do programu to proponowałbym wprowdzenie funkcji, która odrazu dodawałaby synonim do bazy. Np mamy słowo "szybko" i słowa "prędko" nie ma w bazie. Jeśli ręcznie wpiszę {szybko|prędko} to prędko będzie się zapisywać do bazy i przy następnym wpisywaniu "szybko" słowo "prędko" się już pojawi jako synonim.

Pewnie coś pomieszałem ale co zrobić B)

Ja natomiast zaproponuje nieco inna funkcje o ktorej chyba nie bylo mowy, a ktora czasem sie przydaje do obrobki tekstu. Mianowicie proponuje wprowadzic dzielenie tekstu po X linijek i zapisanie go do osobnych plikow. Czyli np. ustalamy dziel tekst, co 10 linii i kazde 10 linijek bedzie zapisane w osobnym pliku. Fajnie jakby dodatkowo mozna jeszcze bylo ustawic czy chce sie jako linie tekstu traktowac oddzielenie 'enterem' czy tez kropka.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Czy jeszcze ktoś jest bardzo za pomysłem @Carnagge ?

@edit:

Informacja: oświadczam, że architektura bazy danych gramatyki jest sugerowana, bazowana na tej z Synonimka autorstwa Maximus Marius.

@edit:

Jak już widać - cena powróciła do normy.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

No takie dzielenie to nie jest zły pomysł. Ja głównie używam takiego dzielenia do podziału na paragrafy. Każdy paragraf potem przerabiam osobno. Bo cały tekst jest długi i człowiek męczy sie przesuwając i zastanawiając sie w którym paragrafie się znalazł. Polecam jak zwykle spojrzenie jak to zrobili w spinnerchiefie - podczas pisania można podzielić dowolnie tekst po kropce, przecinku, ilości zdań itd - tworzą sie w locie nowe zakładki każda ma przydzielony fragment, każdy fragment można zespinować osobno różną technikom, pierwszy ręcznie, drugi automatem, trzeci zostawic bez zmian, a czwarty jeszcze inaczej, potem jednym przyciskiem łączy sie to w jeden art i zapisuje. Polecam rozważyć taką funkcjonalność.

Pozdrawiam

Czy jeszcze ktoś jest bardzo za pomysłem @Carnagge ?

@edit:

Informacja: oświadczam, że architektura bazy danych gramatyki jest sugerowana, bazowana na tej z Synonimka autorstwa Maximus Marius.

@edit:

Jak już widać - cena powróciła do normy.

Nie będzie przeszkadać, a może się przyda.

@mareczek123 - w tej formie mogłoby to wyglądać całkiem nieźle, rozważę to.

@maciek.jestem - tak, ale chodzi też o to, że im więcej funkcji proponowanych - tym więcej ich odpadnie przy selekcji.

odnosnie kolorowania wyrazow do ktorych nie ma wstawionego synonimu:

przyjzyj sie ponizszym screenom, jak wyglada praca na Lenivcu a jak wyglada praca na Bohaterze na tym samym tekscie

https://img94.imageshack.us/i/seoleniwiec.jpg/

https://img407.imageshack.us/i/seobohater1.jpg/

https://img820.imageshack.us/i/seobohater2.jpg/

w Bohaterze odrazu widac gdzie masz wstawic synonimy. w Lenivcu jak sobie wezmiesz tekst dlugosci 1k znakow i dodasz synonimy, trudno sie polapac gdzie trzeba wstawic, trzeba do tego przysiasc i 'poslipac' przy tekscie. Bohater tutaj jest bardzo wygodny w obsludze i przejzysty. Przy generowaniu wystarczy zerkniecie aby ocenic czy wystarczy synonimow czy jeszcze dodawac

dla mnie jest to o tyle wazne, bo przegladam teksty napisane przez kogos na zamowienie. zerkam i widze - tekst ogolnie jest ok, o a tutaj piszacy dal 5 wyrazow pod rzad bez synonimu wiec robie click i dopisuje w srodku synonimy dla 2 wyrazow

w Lenivcu tego nie idzie zrobic po prostu w tak krotkim czasie i tutaj Bohater bije Lenivca na glowe

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

@sleaquit - tak, wiem i rozumiem ;) Tak jak mówiłem - będzie ładne kolorowanie odpowiednie w nowej wersji (w której zresztą będzie dużo ważnych zmian).

Pozdrawiam.

A ja właśnie dopiero teraz zapoznałem się z wątkiem. I nawet myślałem nad kupnem ale widzę, że cena uległa zmianie. W związku z tym chciałbym się podpytać osób, które mają okazję używać jednocześnie tego programu i Seobohatera - czy funkcjonalność jest na tyle większa od Seobohatera, że uzasadnia wydanie 40zł na kolejny soft?

Starannie moderowany Katalog stron - PR4

Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1

----> aplikacje Facebook <----

Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności