Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam.

Mam pytanko. Czym może być spowodowany następujący problem:

Klikam ikonę Nowy projekt tekstu, wyskakuje okienko Confirm, na nim klikam Yes i program się uruchamia na nowo.

W opcjach mam zaznaczone załadowane ostatnio obrabianego tekstu, ale jak zmieniłem na pustą stronę to dzieje się to samo.

Wersja: 1.7 rc1

ps. czy baloniki z podpowiedziami można jakoś wyłączyć i by zostały tylko standardowe "prostokątne" podpowiedzi, znikające natychmiast po przesunięciu myszki w inne miejsce?

I drugie pytanie: w Ustawieniach w zakładkach Słowniki i bazy oraz Wygląd mam niektóre napisy w kolorze bardzo zlewającym się z tłem. Nie mam żadnej skórki. Też tak macie?

@ttah - po pierwsze jaki masz system operacyjny?

I czy możesz spróbować usunąć program, a potem zainstalować go na nowo?

PS. Pobierz potem z https://SEOLeniviec.tk/index.php?get aktualizację z 1.7 RC1 na 1.7 RC2 - jest darmowa :)

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Windows XP SP2.

Reinstalka 2 razy, dzieje się to samo i w wersji demo i w pełnej i na rc1 i z poprawką na rc2.

Pewnie jakiś mój indywidualny błąd. Komputer do najnowszych i niezaśmieconych nie należy. Jak się w końcu dorobię nowego, to się wtedy zobaczy. Ale teraz nie przeszkadza mi to tak bardzo, tym bardziej, że ostatnia ikona z tego paska (Wyczyść pole wprowadzania) robi to co chciałem robić tą pierwszą ikoną.

Damy radę. Dzięki za fajny programik :)

@barblask - być może w następnej wersji, bo w tej będzie na prawdę dużo zmian, a to o co prosisz jest dosyć skomplikowane wbrew pozorom ;)

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Jasne, rozumiem, że czasem coś jest bardziej zagmatwane od środka niż wyglądało by to na zewnątrz, a priorytetem to nie jest. Po za mną za pewne jest masa osób które potrafią nie szczelać baboli w co drugim wyrazie ;)

Mam jeszcze kilka uwag, ale to po aktualizacji, część będzie zapewne nieaktualnych.

@barblask - jasne, dzięki za uwagi :rolleyes:

@edit:

NOWE METODY PŁATNOŚCI!

Teraz można przez DotPay zapłacić za SEO-Lenivca także bezpośrednio z Pekao24Przelew i Płacę z Citi Handlowy.

Pozdrawiam.

@worstek - dzięki! I dobrze zauważyłeś :) Zdecydowana większość powstała w Delphi + ASM dla wydajności i troszeczkę C++ :)

@edit:

Trochę wybiegając, chciałbym zapytać na przyszłość, czy znalazłyby się osoby chętne do przetłumaczenia interfejsu. Dostałyby ode mnie wszelkie wskazówki i potrzebne narzędzia, nie jest to nic skomplikowanego; do przetłumaczenia dla każdego poniżej 100 tekstów. W zamian zaoferowałbym darmowy, dożywotni upgrade SEO-Lenivca w wersji PL i Ang.

Oraz czy znalazłaby się osoba, która po dostarczaniu wszelkich materiałów stworzyłaby stronę w wersji Ang. (taką dłuuuugą)? Tutaj zaoferowałbym to samo co przy tłumaczeniu + za darmo wszystkie inne narzędzia i produktu do SEO, jakie stworze.

Pytam póki co orientacyjnie :(

Pozdrawiam!

Mam pytanko, czy przewidziana jest może taka funkcjonalność jak w Notepad++, a mianowicie, w momencie gdy klikam na klamrę, to ta się pogrubia i podświetla na np. czerwono i tak samo podświetla się klamra ją dopełniająca? A np. klamra, która nie ma drugiej do pary podświetlała by się na inny kolor?

Np.: {Ala|Ola|Ela} ma kota, a {psa nie posiada.

Takie oznaczenia pojawiałyby się tylko w momencie gdy kursor jest przed lub za klamrą. Nie wiem czy dość wyraźnie to wytłumaczyłem. W Notepad++ to najłatwiej sprawdzić o co mi chodzi.

I jeszcze 1 rzecz - możliwość zmiany nazw grup/tytułów artykułów z poziomu Baza danych - moje artykuły.

@ttah - rozumiem o co chodzi, ale jak zauważysz - staram się unikać bezpośredniego ingerowania w tekst - wszystko zaznaczam pod nim.

Zmiana nazw? OK.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności