Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

nie wiem czy juz poprawione ale ostatnio jak pisalem to mialem czesto blad, a mianowicie jak mamy {pierwsze zdanie|drugie zdanie} i chce zrobic synonim do np slowa pierwsze to wrzucalo mi synonimy na koniec po slowach drugie zdanie.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Było już gdzieś w wątku o ile pamiętam. Jest to zrobione specjalnie. Powinieneś wrzucić słowo "pierwsze" w klamrę i dopiero wtedy synonimizować.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

@pandha, @Styx - teraz od 1.7 RC2 jest łatwiej - jak klikniesz PPM na "pierwsze" to w nagłówku od tej wersji nie pisze "pierwsze:" tylko "{} pierwsze:" - po kliknięciu na "{}" - automatycznie powstanie nowa klamra - teraz dodawane synonimy będą tylko dla słowa "pierwsze" ;)

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Wiem i bardzo mi ta opcja pasuje - założyłem, że Pandha też zauważył pustą klamerkę, tylko nie znalazł do niej zastosowania właśnie w takim przypadku ;)

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

@Styx - OK, cieszę się bardzo ;) Po wydaniu nowej wersji, nad którą jest mnóstwo pracy wydam też poradniki video do różnych czynności.

@kikasek - pewnie kupiłeś starą wersję programu, nie zdążyłeś pobrać, a już jest nowa. Jeżeli też kupowałeś wersję z "RC" to możesz darmowo pobrać najnowszą - 1.7 RC1 i zaktualizować ją do 1.7 RC2. Wyślij mi swój aktywacyjny e-mail, na który rejestrowałeś program - prześlę Ci informację o najnowszej wersji.

Btw dostałeś też od nas maila z informacją o najnowszej wersji i tam był aktualny link.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

No to ja mam jedną uwage albo i troche więcej :ph34r:

1. Chmurki z podpowiedziami synonimów są nieczytelne - przydałaby się opcja określania alphy

2. Po wyłączeniu "skina" chmurki jeszcze bardziej są nieczytelne ;) a i wszystkie opcje w panelu "ustawienia" ledwo dostrzegalne

3. Chmurki z podpowiedziami do przycisków, mają zbyt długie opóźnienie, powinny działać jak standardowy hover, czyli najeżdżam na coś to chmurka się pokazuje, i jak tylko zjade kursorem z przycisku to chmurka natychmiast znika.

4. Moduł inteligentnej podmiany tekstu na synonimy troche szwankuje tzn. w mojej ocenie dla np. słowa "dotyczące" mamy synonimy "należące" i "należącego", a powinno pokazywać się tylko "należące" ponieważ końcówka -ego zmienia już sens CAŁEGO zdania.

Co do 1 i 2, to wyłączenie przeźroczystości pomaga - to tak uprzedzając Twoją odpowiedź :)

Pozdrawiam

@Łysy! - no jak sam napisałeś, na 1 i 2 odpowiedziałeś sam :) Być może wprowadzę opcję zmiany Alpha. I na pewno wprowadzę możliwości wyłączenia tego skinowania.

3 - uwierz, że to nie byłoby tak wygodne, jak się wydaje, bo też tak próbowałem, ale ma to trochę inny efekt, niż się wydaje... Być może wymyślę, jakis zamiennik, ale to już 3 wersja "dymków podpowiedzi" i widzę, że póki co najbardziej przypadająca do gustu.

4 - no tak działa, dużo osób uprzedzałem, zresztą napisane jest w okienku, aby koniecznie sprawdzić stylistykę :P

@oloksyk - na stronie https://seoleniviec.tk/index.php?get masz skrypt (na dole) który tworzy kopię zapasową wszystkich ustawień, baz i bibliotek. Jeżeli masz taką możliwość - wykonaj kopię. Potem wystarczy odpalić skrypt przywracania kopii, aby odzyskać wszystkie dane.

Pozdrawiam.

@edit:

Jest koniec miesiąca, więc dziękuję wszystkim - wysłałem na wymienione gdzieś w środku tematu Fundacje więcej % ze sprzedaży, niż deklarowałem.

Pozdrawiam i proszę tego nie komentować !!!

@okazwłoka

No tak, kto pyta nie błądzi :P Dziękuję.

ps. jak się tutaj daje podziękowania? W jakimś wątku widziałem, że jest ta opcja włączona, ale nigdzie jej nie widzę.

@Amidamaru6669

Tak. Ogólnie bym kilka podziękowań rozdał, zamiast pisać posty. Tobie również :lol2:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności