Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie dzieje się to samo co u maciek.jestem, jest tak za każdym razem ale w trybie zwykłego okienka, jak zmaksymalizuję okno na cały ekran, błąd ten nie występuje.

kurcze, akurat mój post się nie zmieścił i jest na nowej stronie, żebyście nie szukali powtórzę, co pisał maciek.jestem:

A ja jeszcze zauważyłem błąd. Kiedy piszę zdanie i dochodzę do końca linijki czasem jak kliknę spacje to nie tworzy mi się ona. Po prostu piszę kolejny wyraz i dopiero jak mnie przeniesie do 2 linii to mogę ręcznie przesunąć kursor i kliknąć spację.

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@RamigoS - tak jak pisałem - sprawdzę.

--

Tymczasem powiadamiam, że za kilka dni:

1. Na stronie pojawi się o wiele więcej możliwości - screeny, filmy instruktażowe itd

2. Pojawi się nowa wersja programu!

3. Pojawi się możliwość kupna programu na płytce CD za drobną dopłatą. (M. in. dla tych którzy mają wolniejszy Internet, czy chcą mieć taki dowód oryginalności oprogramowania).

Co do 1. i 2. jeszcze napiszę !!!

A teraz korzystając z okazji pokażę jak wygląda taka płytka:

seolenivieccdmale.jpg

Dla zainteresowanych: wykonał ją Grafik Damian Miller, a skontaktować się można z nim pod adresem: Miller_Damian@10g.pl

Pozdrawiam !!!

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

W nowej wersji jest całe mnóstwo zmian oraz wiele rzeczy o co prosiliście (oprócz kolorowania składni - to będzie w ostatecznej 2.0). Mam nadzieję, że będziecie mile zaskoczeni, gdyż nowa wersja to wiele nowych niespodzianek i kilkadziesiąt nowych możliwości.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Witam serdecznie!

Ogłaszam wszem i wobec, że nowa wersja jest już gotowa!

Ze względu na wiele zmian (które niedługo opiszę dokładniej), nowa wersja to:

SEO-Leniviec 1.9

A oto pełna lista zmian:

1.9

- Wsparcie dla renderowania podglądu HTML w następujące sposoby:

* Natywne renderowanie w programie - nie jest używany żaden silnik - sprawdza się dla prostych tekstów

* Wyświetlenie podglądu w ulubionej przeglądarce ustawionej w systemie

* Renderowanie w silniku Trident (Microsoft® Internet Explorer®) - która dotąd była jedyną możliwością renderowania - domyślne

* Renderowanie w silniku WebKit (Chromium - Google™ Chrome) - bez użycia ActiveX itp (przeglądarka nie musi być zainstalowana)

* Renderowanie w silniku Gecko (Mozilla, Firefox™) - bez użycia ActiveX itp (przeglądarka nie musi być zainstalowana)

- Wsparcie dla drukowania tekstu wynikowego bezpośrednio z lewego menu

- Poprawione kilka drobnych błędów

- Lepsze przenoszenie "najcięższych okien" - zawartość nie jest wyświetlana podczas przenoszenia i zmiany rozmiaru okna, co eliminuje duże zużycie procesora i pamieci podczas tych operacji oraz pozytywnie wpływa na płynność zmiany interfejsu

- Poprawiony link "Kup teraz" w okienku Wersji Demo

- Możliwość zmiany nazw kategorii i artykułów w Bibliotece artykułów własnych

- Nowe zakładki w Ustawieniach

- Naprawione sprawdzanie występowania tekstu w wyszukiwarkach Google i Bing

- Zmiana silnika panelu Ustawień:

* Ustawienia powinny działać nieco szybciej

* Po wyłączeniu skinów wszystko w Ustawieniach powinno być widoczne

- Możliwość zmiany tła dymków z synonimami na: jasny (domyślny), ciemny oraz brak (opcja "brak" może znacznie zwiększyć czytelność dymków)

- Możliwość wybrania poziomu przezroczystości dymków podpowiedzi (dotychczasowi Użytkownicy powinni pozmieniać te wartości)

- Proces wydawania kodów seryjnych został jeszcze bardziej przyspieszony przez wprowadzenie jeszcze wiekszej automatyzacji

- Zapamiętywanie stanu okna (zminimalizowane, normalne, zmaksymalizowane)

- "Zaawansowane" w "Automatycznej inteligentnej zamianie tekstu w wersję synonimizowaną" (automatycznym spinowaniu), pozwalają:

* Wybrać częstotliwość zmiany słów na synonimy

* Ograniczyć ilość dodanych syninimów dla słowa do konkretnej liczby

* Opuścić oryginalne słowa przy zamianie

odpowiednie parametry mogą znacząco podnieść jakość tekstu automatycznie zespinowanego

- W Windows 7 Windows Vista animacje minimalizowania/maksymalizowania itp są teraz wyłączone

- Poprawione działanie dymków z podpowiedziami - wyświetlają/zmieniają się znacznie szybciej

- Algorytm losowania Yarrow działa w automatycznym spinowaniu

- Nowa opcja przy masowym generowaniu - ustalenie programu procentowego unikalności, jaki musi przejść tekst, aby został zaakaceptowany przez masowe generowanie

- Nowe narzędzie - "porównywarka tekstów", która analizuje unikalność dwóch tekstów i podaje mapę różnic oraz procent różnic

- Znacznie zmniejszony limit z minuty na 15 sekund na sprawdzanie unikalności tekstu w Yahoo!

- Użytkownicy Wersji Demo muszę teraz odczekać 3x-krotnie dłuższy czas niż Użytkownicy Wersji Pełnej, aby sprawdzić unikalność tekstów w wyszukiwarkach

- Jeżeli zaznaczony jest tekst w tekście wynikowym, to możliwe jest sprawdzenie jego unikalności w wyszukiwarkach, zamiast początku tekstu wynikowego (tak jak to było domyslnie)

- Możliwość sprawdzania unikalności tekstu poprzez zewnętrzny płatny serwis Copyscape Premium - pełna obsługa - wyświetlany jako czwarta wyszukiwarka, możliwość kontroli wydatków w Ustawieniach

- Technologia Groupwork - SEO-Leniviec zmienia się w narzędzie do wspólnej pracy zespołowej!

* Serwer SEO-Leniviec Groupwork

* Technologia i sieć SEO-Leniviec Groupwork

* Usługi: chat i lista Użytkowników, wspólna Biblioteka, wspólne bazy synonimów i słowniki, drukarka na serwerze

* Opisy, poradniki

* Więcej o SEO-Lenivcu Groupwork na stronie: https://SEOLeniviec.tk/index.php?serwer

- Modernizacja strony

* Część podstron umieszczone w stopce

* Screeny z programu na stronie

* Nowa podstrona ze specjalnie przygotowanymi video-tutorialami

- Wydanie wersji na płytach CD dla osób, które mają wolniejszy transfer, bądź chcą mieć taki dowód oryginalności oprogramowania

- Zmodernizowany system sprzedaży na stronie

- Dymki z podpowiedziami można zamykać ręcznie (ikonka X)

- Nieskompresowana wersja bilbioteki sqlite3.dll

Nowa wersja jest już na serwerach i czeka :) Jednak ze względu na to, że mam z tym trochę roboty organizacyjnej trzeba jeszcze poczekać trochę czasu (30 minut, do godzinki, jeżeli nie będzie problemów). W tym czasie zapraszam do czytania listy zmian.

SEO-Leniviec 1.9 to teraz całkiem nowe narzędzie w Twojej pracy związanej z SEO!

Co nowego w wersji 1.9?

1. SEO-Leniviec staje się także narzedziem do pracy grupowej w sieci - wszystko dzięki "Groupwork"

Technologia SEO-Leniviec Groupwork pozwala stworzyć dynamiczną sieć, w której wszyscy edytorzy mają dostęp do wspólnej bazy:

- synonimów własnych

- słowników własnych

- Biblioteki zapisanych artykułów

- wspólnej drukarki

i innych narzędzi.

Narzędzie to idealnie nadaje się dla grup SEO Copywriterów, czy Firm zajmujących się szerokopojętym SEO.

Dzięki odpowiedniemu skonfigurowaniu Serwera można tworzyć publiczne, bądź zamknięte grupy SEO Copywriterów korzystających ze wspólnych baz i narzędzi.

Każdy SEO-Leniviec w wersji 1.9 lub nowszej ma wbudowaną obsługę Groupwork!

Więcej o tej technologii pod adresem https://SEOLeniviec.tk/index.php?serwer

2. Wiele nowych opcji, np: dla automatycznego spinowania możliwość pominięcia losowych słów, czy ograniczenia ilości automatycznie dobranych synonimów - pozwala to szybciej tworzyć wysokiej jakości artykuły SEO z czystego tekstu. Nowe opcje to także m. in. możliwość okreslenia progu unikalności tekstu, aby został zaakceptowany z masowym generowaniu artykułów.

3. Nowe narzędzie - porównywarka tekstów. To narzędzie pozwoli porównać Ci dwa dowolne wygenerowane teksty i stwierdzić, w ilu procentach są podobne oraz wskazać miejsca, które się od siebie różnią.

4. Znacznie więcej opcji i możliwości konfiguracji swojego środowiska pracy, dla jeszcze szybszej, wygodnej i wydajnej pracy.

5. Podgląd HTML, teraz także:

* Natywne renderowanie tekstu HTML

* Podgląd w ulubionej przeglądarce systemowej

* Renderowanie we wbudowanym silniku WebKit, znanym z Google Chrome

* Renderowanie we wbudowanym silniku Trident, znanym z Microsoft Internet Explorer

* Renderowanie we wbudowanym silniku Gecko, znanym z Mozilla Firefox

A także wiele, wiele więcej zmian! Pełna lista zmian dostępna jest pod adresem: https://SEOLeniviec.tk/index.php?changelog

Mam starą wersję, a chcę mieć SEO-Lenivca 1.9

To bardzo proste - wystarczy już teraz zakupić nową wersję.

Dokładnie informacje otrzymałeś na swoja skrzynkę e-mail (jeżeli jeszcze ich nie masz poczekaj chwilę i sprawdź folder SPAM).

Cały proces aktualizacji jest bardzo prosty - po prostu uruchom instalator nowej wersji i nadpisz starą. Twoje ustawienia i preferencje, czy Biblioteka pozostaną i nadal będą uzywane w nowej wersji. Pamiętaj także o wprowadzeniu nowego klucza rejestracyjnego, który otrzymasz w e-mailu po zakupie nowej wersji.

Najpierw chciałbym spróbować

Oczywiście udostępniamy Wersję Demo, do pobrania z adresu https://SEOLeniviec.tk/index.php?get (nie jest kompatybilna ze starymi kluczami, więc warto zainstalować ją na innym komputerze).

Jeżeli chciałbym przetestować technologię SEO-Leniviec Groupwork to już za kilka dni będzie taka możliwość.

Więcej informacji o nowej wersji możesz znaleźć pod adresem https://SEOLeniviec.tk

Dla dotychczasowych Użytkowników:

Czekaja Was jeszcze dwa mailingi: o możliwości zakupu na płytce oraz o testach Serwera Groupwork :)

Przepraszam także za wiadomość e-mail z rzekomym czyimś kluczem rejestracyjnym, był to błąd systemu.

Pozdrawiam i zapraszam do komentowania!

czy teraz każda kolejna wersja będzie dodatkowo płatna dla posiadaczy starszych wersji?

Kopiłem,otrzymałem linki ale żaden nie działa : link nr 1

SEO_Leniviec_1.9_FULL_INSTALL.zip' is unavailable. This file was deleted.

link nr2 :

Invalid or Deleted File.

dodatkowo dostałem rejestracje na zupełnie nieznany my adres e-mail :)

ja kupiłem, zapłaciłem poprzez dotpay, ale kurcze, dostałem aktywację dla jakiegoś Huberta? WTF?

edyta: liter.

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Podobnie u mnie: jakiś mail potwierdzający zakup (??) ---> WHO IS HUBERT ???

Też mi się wydaje,że to jakiś zakręcony sposób na dopłaty za upgrade ---> ponowny zakup.(no chyba ,że było o tym w licencji)

Kilka postów niżej już czytałem o ostatecznej wersji 2.0 ---> i co, to będzie PONOWNY zakup ??

to chyba wolę poczekać do 2.0

Widzę, że moda na płatne upgrady weszła w kanon po akcji Publikera.

Kiedy będzie wersja 2.0?

Pozycjonowanie i Audyty stron : Largo.Pro

Blog: Zwiększaniu ruchu i Konwersji na stronie : RafalBorowiec.pl

Niektore osoby mogly otrzymac nieprawidlowy e-mail z informacja o rzekomym czyims kodzie rejestracyjnym.

Byl to blad naszego systemu sprzedazy. Za niedogodnosci przepraszamy.

Wszystkie osoby, ktore kupily uaktualnienie do najnowszej wersji otrzymaja za kilkanascie minut prawidlowe dane oraz prawidlowe linki do pobrania programu.

Jeżeli chodzi o aktualizacje, to nowe wersje wnoszą bardzo dużo, dlatego właśnie są płatne, jeżeli mam je tworzyć. Poza tym nie jest powiedziane, że kupienie potem będzie się bardziej opłacało, być może wersja będzie droższa, ale cena nie będzie podnoszona dla dotychczasowych Użytkowników.

Uzupełniając informację: pisałem jaka jest polityka programu już dużo wcześniej - wersje RC oraz FIX są darmowymi upgradami, ale wersje nowe bez "RC" i "FIX" będą płatne. Jest to jedyna droga, bym miał fundusze na dalszy rozwój tego oprogramowania :)

Myślę, że dosyć uczciwe jest to, że od razu mówię jaki jest plan wydawniczy i że jest to ostatnia wersja przed 2.0. Nie zmuszam nikogo do zakupu - sami zadecydujecie, czy nowsza wersja jest tego warta :D

Przypominam, że program nie kosztuje fortunę, a cena myślę że jest uczciwa.

Nie wspominając o tym, że KAŻDY dotychczasowy Użytkownik dostał dosyć spory rabat...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności