Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Odpowiadając:

Chodzi dokładnie o to, że jedna licencja = jedna osoba korzystająca z jednego komputera naraz. W licencji (dostępnej m. in. tutaj: https://SEOLeniviec.tk/index.php?license ) pisze, że oczywiście można używać na dwóch maszynach, o ile są one jednej osoby i nie są uruchomione obie kopie naraz.

Dalej:

- wersja 2.0 kosztować będzie dla nowych Użytkowników trochę ponad 50 zł.

- jeżeli ktoś posiada wersję niższą niż 1.9 to otrzyma dużą zniżkę na wersję 2.0

- jeżeli ktoś posiadać będzie wersję 1.9, to otrzyma wersję 2.0 darmowo

Mam nadzieje, że to rozwieje domysły i określi jasno sytuację.

PS.

Do osób, które podpisały się "kontrola" (na meilu zresztą na Interii...) informuję, że nie muszą mnie straszyć, za kilka dni zaczną być wydawane rachunki do zakupów :shout:

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

No, to tu już ktoś pojechał. Niespełnione ambicje zawodowe?

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

a ja mam takie pytanie, owszem baaaardzo cieszy mnie nowa wersja seolenivca i jej nowe opcje (na które czekałem), ale...

nie jestem aż tak zorientowany w narzędziach różnej maści, i zrodziło się w mojej głowie pytanie

jeżeli będę mieć dobrze napisany artykuł z ustawionymi już linkami, i wygeneruje sobie z niego (hipotetycznie) 200 tekstów o % podobieństwa np. 10% to czy istnieje narzędzie, które pozwoli mi do WP wysyłać po jednym z nich... korzystam z publikera, ale on sam sobie generuje teksty (w sumie nie wiem jakim algorytmem) i chciałbym mieć nad tym kontrolę - i z tego co pamietam nie ma opcji "dodaj wiele tekstów". Co prawda w publikerze jest opcja wyślij tekst tylko raz, ale to nie daje mi gwarancji zachowania % podobieństwa miedzy tymi tekstami. Dlatego pytam czy jest narzędzie, które bezpośrednio mogłoby współpracować z tym co "wypluje" seoleniviec? :(

@ragnar23 - to raczej pytanie do Specjalistów, którzy z innych narzędzi korzystają, więc poczekaj na ich wypowiedź :( Ze swojej strony dodam, że próbowałem wprowadzić taką możliwość, ale niestety nie jest to możliwe. Aczkolwiek w wersji 2.0 będzie możliwość współpracy z innym oprogramowaniem, jednak jeszcze nie wiem w jakim stopniu.

Jeżeli jakis wydawca oprogramowania do publikowania Artykułów SEO itp jest chętny na współpracę w znaczeniu połączenia naszego oprogramowania (aby mogło pobierać teksty wygenerowane przez SEO-Lenivca, przez message, DLLkę, a nawet pliki lub jakkolwiek inaczej), to bardzo prosiłbym o PW.

Pozdrawiam

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Proponuję, żebyś skrobnął do LightAddera i Seo-Admina. Jeśli w swoich 2 produktach zgodzą się na jakiś sposób integracji, to pozamiatasz :(

Tym bardziej, że w SB szykują się podobno konkretniejsze zmiany kodu.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

@Amidamaru6669

Wystarczy, że zrobisz eksport do pliku tekstowego i określisz jasno format. Jeszcze bardziej "profesjonalnie" pewnie byłby zapis w formacie xml, coś prostego, nie wiem, może:

<wpis tytul="jakis tytul1">

<tresc>jakis art 1</tresc>

</wpis>

<wpis tytul="jakis tytul2">

<tresc>jakis art 2</tresc>

</wpis>

Wtedy każdy może to w swoim programie zaimportować. Ja np. mogę teoretycznie zaimportować takie arty do bazy artykułów wynikowych w seo bohaterze.

pozdrawiam

Grzegorz

Witam.

Właśnie dowiedziałem się że pojawiła się nowa wersja seolenivca, ściągnąłem, zainstalowałem demo wersji 1.9 i klapa, pisze "Licencja na wersję demo wygasła".

Zaznaczam, że przed zakupem wersji 1.7RC1 testowałem też demo tego programu, póżniej zakupiłem w promocji za 20 zł.

A chciałem sprawdzić jakie ulepszenia są i jego działania, jak mogę sprawdzić demo działania ulepszonego seolenivca?

Czy w planie będzie obiecany moduł własnej bazy precli?

regulamin

noone

Proszę Państwa... Obsługa tego trochę trwa, proszę się nie niecierpliwić, szczególnie, że dłużej niż 1 dzień to nie trwa ;)

@greg801 - niestety rzeczywiście jeżeli demo na stara wersję się skończyło, to nowa jest od razu zablokowana. Zrobię do tego specjalny program-fix i Ci wyślę na PW, pozdrawiam.

@Sylwin - tak jak pisałem gdzieś wyżej - za kilka dni będzie możliwość zakupu na płytce :)

@SEO-Admin - świetnie, tak też zrobię, w XMLu.

@Styx - z tym XMLem tak zrobię.

Pozdrawiam i dziękuję wszystkim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności