Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

Potestowałem demo i ogólnie bardzo przyjemny programik a i cena przystępna więc zamówiłem sobie pełną wersję.

Kilka uwag do wersji demo:

1. przycisk "Automatycznie dobrany synonim" nie działa tak jak trzeba. Po pierwsze cokolwiek by się kliknęło wstawia wpisane słowo (nie da się anulować). Po drugie po kliknięciu przycisku w wyskakującym boksie powinien się pojawić zaznaczony tekst (jak dla mnie to mocno upraszcza pracę).

2. Kwestia zagnieżdżonych synonimów - aby utworzyć trzeba ręcznie wpisać nawiasy. Proponuję w oknie które wyskakuje po naciśnięciu prawego przycisku myszy lub gdzieś indziej umieścić przycisk {} wstawiający te znaki do na krańcach zaznaczenia.

3. Proponuje w obok dolnego pola dodać przycisk "Kopiuj do schowka" aby łatwo można było wygenerowany tekst skopiować.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@sseba - tzn? W ten sposób chyba działa, jeżeli dobrze zrozumiałem..

@rechot - super.

AD1. Jasne, tak zrobię w następnym release wszystko jak mówisz :)

AD2. To jest kwestia do przemyślenia, jeżeli rzeczywiście zrozumię to ideę to także wprowadzę.

AD3. Oczywiste, jak mogłem tego nie dać ;) To samo co AD1 ^^

Dzięki Ci wielkie!

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

skopiowalem tekst z twojego pierwszego postu, wiekszosc slow pokazuje mi

To słowo jest niepoprawne

w sumie jedyne jakie znalazlo mi synonimy to slowo "program"................

opcja podkresl slowa bez synonimow prawie wszystkie mi podkresla....

tak przy okazji osoby wyrobione w preclowaniu imo napisza szybciej synonimy z glowy niz wybierajac kazde slowo..... choc liczylem na opcje automatycznego wklejania synonimow do popularnych slow typu {strona|witryna}, itd ale tu klikajac na auto mam np

wygodne wstawianie pisowni

[Program] po h artykułach.

1. [program] - czyli nie wkleje tego np do omniadda, bo tu nie ma synonimow

2. widze ze nie mozna skopiowac zrodla.... wychodza krzaczki

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

@pandha - tak jak mówiłem - ograniczenie wersji Demo - bardzo ubogie słowniki :) Przykładowo dla słowa "program" w Wersji Pełnej to:

xxxxyyxy.jpg

@edit:

@wolny - niestety Wine jeszcze nie wspieramy.

@edit2:

@pandha - no niestety nie jest zgodny z oprogramowaniem, które nie ma tych samych możliwości składniowych ;) A problem z krzaczkami rozwiążę rano, już został zgłoszony.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

@edit2:

@pandha - no niestety nie jest zgodny z oprogramowaniem, które nie ma tych samych możliwości składniowych :) A problem z krzaczkami rozwiążę rano, już został zgłoszony.

wystarczy zeby zamiast [program] wkleil normalnie wszystkie synonimy, czyli np {aplikacja|program|oprogramowanie} i juz da sie to wykorzystac, bo ogolnie nie widze sensu w genereowanych tekstach, skoro wiekszosc osob pisze je pod publikera, omniadda czy seobohatera

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

@pandha - rzeczywiście może być w tym racja :) Można by zrobić prostą opcję eksportu, która zamieniała by tagi SEO-Lenivca [] na zaproponowane przez Ciebie wypisanie wszystkich podstawowych możliwości do {}. Lub zrobić to jeszcze sprytniej ;> Mam pewien pomysł :)

Idę spać, dobranoc wszystkim, a jutro od 8:00 zabieram się za robotę.

@edit:

@przemeks - jakie słowo? I jakie dodajesz synonimy ;>?

Jakiekolwiek.

Mam np. w tekście słowo czas, klikam na nie, pojawia się zielona ramka, klikam prawym przyciskiem myszy, potem "Dodaj własne synonimy", wprowadzam jakikolwiek i niestety nie pojawia się w menu sugerowanych synonimów.

A tak btw, to po co dołączone są te teksty do programu? =)

@przemeks - Racja, właściwie to ograniczenie wersji demo (najpierw sprawdza w słowniku - jeżeli tam nie ma to Twoich też nie wyświetla. Ale rzeczywiście poprawię to.

I o jakie teksty chodzi?

No i witam, zabieram się za odpicowywanie SEO-Lenivca.

@przemeks - Racja, właściwie to ograniczenie wersji demo (najpierw sprawdza w słowniku - jeżeli tam nie ma to Twoich też nie wyświetla. Ale rzeczywiście poprawię to.

No OK, ale kupiłem wersję pełną =) Czyli jakiś mały bug się wdarł?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności