Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

czy ktoś ma tak, że przy przesuwaniu okna SEOLenivca, całe robi się niebieskie i potem wszystko w nim się przerysowuje? We wcześniejszej wersji tego nie zauważyłem, a teraz to wnerwia okrutnie, po wyłączeniu skinów robi się tak samo. Czy tak jest, czy tylko u mnie coś takiego występuje?

Jeszcze jedna sprawa, dlaczego porównywarka tekstów nie potrafi automatycznie współpracować z edytorem? Przydałoby się chociaż, żeby można było automatycznie lub poprzez jakiś guzik przesyłać kolejne czy wybrane generowane teksty do porównania.

Ile czasu zajmuje porównanie tekstu? Czy chociaż jakiś wskaźnik jest?

Mi od kilku minut pokazuje tylko napis w oknie porównywarki, "trwa porównywanie tekstu..."

Teksty oba mają około 600znaków. Poniżej nic się nie pokazuje i tak od kilku ładnych minut...

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@RamigoS - to jest w changelogu, to jest zrobione, żeby mniej obciążać systemu przy przenoszeniu okienka. Jeżeli to drażni, to dam opcję wyłączenia tego.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

@RamigoS - to jest w changelogu, to jest zrobione, żeby mniej obciążać systemu przy przenoszeniu okienka. Jeżeli to drażni, to dam opcję wyłączenia tego.

jakby dało radę, to daj taką opcję, samo zniknięcie ekrany mnie nie denerwuje, ale to przerysowywanie już tak, jeśli to nie jest problem, to byłbym wdzięczny.

mógłbyś jeszcze powiedzieć coś o tej porownywarce? Bo nie wiem czy mam dalej czekać, czy też coś jest nie tak.

zaraz będzie 20minut jak czekam na jakiś wynik działania

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

@RamigoS - OK, dorobię taką opcję. A porównywanie tekstów o długości ok. 3.000 znaków trwa ok. 1-2 sekundy, więc nie jest OK. Wyłącz program i prześlij do supportu ticketa (F1), przeanalizujemy sprawę.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Jak ustawię czcionkę na max, to napisy na przyciskach są za duże i ucięte w połowie ^^

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

@Rademenes - popracuję nad tym, chociaż to system przydziela wielkość dla poszczególnych elementów i mam na to ograniczony wpływ.

PS. Spróbuj wyłączyć skiny, to też powinno coś dać.

Trochę temat się rozciągnął. Kojarzę, że była propozycja, aby przy kilkukrotnym wystąpieniu tego samego słowa/frazy od razu spinało we wszystkich. Czy jest to wprowadzone w nowej wersji? Jeśli nie, to czy i kiedy będzie?

@okazwłoka - właśnie po to dorabiana była funkcja Ctrl+F z możliwością zamiany wszystkich słów.

@Remiss - cena była taka sama od początku (oprócz krótkiej promocji w styczniu).

właśnie po to dorabiana była funkcja Ctrl+F z możliwością zamiany wszystkich słów

No tak, ale w tym momencie muszę wiedzieć, że mam powtórzone słowo/frazę w tekście. Fajnie, jakby się to automatycznie podmieniało ;)

Drobiazg:

Po dodaniu własnych synonimów wyświetla się komunikat "Twoje synonimy dodane" który trzeba potwierdzić Enterem

Jak dla mnie to zbędne powiadomienie które bardzo wkurza - bo przecież widzę,ze dodałem ;)

Jeśli jest możliwość odpalenia tego potwierdzenia tylko na żądanie - byłoby świetnie

(albo wyświetlanie komunikatu, jeśli był jakiś problem i NIE ZOSTAŁY DODANE)

Im mniej klikania tym lepiej

Chyba ,że tylko mnie to wkurza.. ;)

-----------

Dołożę jeszcze kolejny koncert życzeń - może znajdzie poparcie :)

To jest taka darmowa aplikacja do nanoszenia synonimów

https://crewriter.com/

Zasada działania: https://crewriter.com/howitworks.htm

Podoba mi się tam bardzo ,że po naciśnięciu lewym klawiszem w wyraz w okienku poniżej mozna wprowadzić synonimn " w locie"

SEO Leniviec ma oczywiście wprowadzanie synonimów lecz nie wiem jak pozostali

czasami chce akurat do konkretnego przypadku ,zbitki wyrazów,dodac szybko jakiś synonim.

Jeśli po naciśnięciu na wyraz lewym klawiszem odsłaniało by się takie okno {na dole|z boku} które wprowadzonych danych nie zapisywało by nigdzie tylko stosowało w tym przypadku.(lub jakaś tego kombinacja)

ja np nie dodaje wszystkich kombinacji przypisanych synonimów do zapisywania, bo nie chce mieć milionów wyników jak naciskam prawym klawiszem i pojawiają się propozycję synonimów

Więc jeśli chce coś dodać jednorazowo to trzeba to ręcznie wprowadzić {|} a to znowu zbędne klikanie

Pozycjonowanie i Audyty stron : Largo.Pro

Blog: Zwiększaniu ruchu i Konwersji na stronie : RafalBorowiec.pl

@okazwłoka - tak, rzeczywiście, rozumiem, na pewno pojawi się ta opcja, jeżeli tylko znajdę dla niej "miejsce" w programie.

@BlackLargo - jeżeli ktoś jeszcze jest za tym żeby nie potwierdzało to zrobię, ale widziałem po innych opcjach że potwierdzenie powinno być. kto jest za?

Po dodaniu własnych synonimów wyświetla się komunikat "Twoje synonimy dodane" który trzeba potwierdzić Enterem

Jak dla mnie to zbędne powiadomienie które bardzo wkurza - bo przecież widzę,ze dodałem

I zobacz co masz po prawej jako pierwsze "Losowo wybrana fraza ze zbioru" - to jest dokładnie to :unsure: No i druga opcja - {} przed wyrazem po zaznaczeniu, które to szybko tworzy {słowo}.

Ogłaszam, że jest dostępna strona opisująca API SEO-Lenivca dla osób, które chcą w najbliższym czasie zintegrować to, co stworzą Użytkownicy w SEO-Lenivcu ze swoim oprogramowaniem.

Wszelkie informacje dostępne tutaj: https://SEOLeniviec.tk/index.php?api

Strona jest pisana dosyć technicznym językiem, mam nadzieję że zrozumiałym, jeżeli nie to są tam do pobrania przykładowe pliki XML i wszystko powinno się rozjaśnić :D

Dzięki API można wprowadzić dosyć dużą integrację:

- interfejsu

- tekstu nad którym się pracuje oraz wygenerowanym

- tekstu powstałego w masowym generowaniu artykułów

- Biblioteki zapisanych artykułów

Wyślę tą wiadomość do osób, które mogą być zainteresowane i udzielały się w tym wątku, pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności