Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@bieluch - cieszę się bardzo, pow Wine powinno dobrze chodzić. I spróbuj zmienić czcionkę, to musi być inna po prostu czcionka użyta przez emulator.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

@Iguana - nie tylko u Ciebie, to po to by widać tekst pod spodem, żeby wiedzie co sie edytuje. Ustawienia -> Wygląd i można wybrać stopień przezroczystości lub wyłączyć całkiem ten efekt.

(Iguana pisał o efekcie przezroczystości w okienku z synonimami)

Pozdrawiam.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

@Mkgraf - oczywiście. Jeżeli nie korzystasz naraz i oba komputery należą wyłącznie do Ciebie, to możesz nawet na jednej licencji :D Polecam https://SEOLeniviec.tk/index.php?license - tam wszystko pisze na początku

Witam. Za dużo poprawek nie widać od wersji 1.7RC2. Troszeczkę nie potrzebnie straciłem kase, ale mam nadzieje, że kolejna wersja będzie zaskakująca.

Jak nadal nie została dokonana poprawka odnośnie ustawień - po wyłaczeniu skinów mamy coś takiego w "slowniki i bazy", "podgląd" oraz "Groupwork":

dm-9129812039910.png

Czcionka jest prawie nie widoczna...

@ssebo - cóż... nad czcionką oczywiście popracuję. Jeżeli chodzi o zmiany - najdłużej robiona i najobszerniejsza wersja, ok 50 punktów zmian i nowości na liście changelog. Całkowita zamiana w oprogramowanie działające w sieci, wsparcie renderowania w wielu przeglądarkach, wiele dodatkowych opcji o które prosiliście (wybór progu % unikalności w masowym generowaniu, lepsze spinowanie automatyczne i wiele innych), niektóre słowniki uaktualnione, a także zmiana wielu systemów na sprawniejsze i inne zmiany...

@ragnar23 - no cóż... słownik "oferuje" również słowa wulgarne, czy ze slangu :)

... wiele dodatkowych opcji o które prosiliście (wybór progu % unikalności w masowym generowaniu, lepsze spinowanie automatyczne i wiele innych), niektóre słowniki uaktualnione, a także zmiana wielu systemów na sprawniejsze i inne zmiany...

Rozumiem, że będą też poprawki błędów, które przesłałem(porównywarka i liczenie ilości kombinacji)

Powtórzę pytanie innych, ale czy w najbliższej wersji będzie kolorowanie składni?

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

Podczas pisania, gdy chcę dodać nowy synonim - nie ma odpowiadającego, okey, klikam dodaj nowy, wpisuję nowy synonim który chcę aby był wyświetlany i co ? program odpowiada że dodano poprawnie nowy synonim leczy gdy PPM na frazę w celu wybrania tego synonimka co dodałem przed chwilą - nic nie dodało bo system niby go nie zapisał bug....?

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

Podczas pisania, gdy chcę dodać nowy synonim - nie ma odpowiadającego, okey, klikam dodaj nowy, wpisuję nowy synonim który chcę aby był wyświetlany i co ? program odpowiada że dodano poprawnie nowy synonim leczy gdy PPM na frazę w celu wybrania tego synonimka co dodałem przed chwilą - nic nie dodało bo system niby go nie zapisał bug....?

potwierdzam ten sam problem

@RamigoS - to jest wypisane co już jest w nowej wersji.

Kolorowanie będzie.

@Rademenes, @ragnar23, @Remiss - wpisywaliście słowo bazowe takie, jakie klikaliście PPM? Oczywiście sprawdzę to.

Problem opisany powyżej dotyczy:

Jeśli mamy odmianę jakiegoś słowa

np "wyszukujesz"

Jak chcemy dodać synonim to po naciśnięciu wyświetla się słowo bazowe "wyszukiwać"

Wiele osób wpisuje synonim do odmiany czyli np "odnajdujesz" -->które zapisuje się na liście synonimów słowa bazowego.

I to żaden bug

/A jak wpiszemy do słowa bazowego synonim bazowy - jeśli akurat system potrafi odmienić słowo bazowe - to to robi i wtedy mamy odmianę.

często jednak nie potrafi./

Trzeba tylko słowo bazowe zmienić na odmianę wtedy zapisze nam przy naszym słowie - oczywiście teraz jest to ręczne.

Gdyby po naciśnięciu w dodanie synonimu jakiegoś odmienionego przez przypadek wyrazu,pojawiałoby się jego odmiana a nie słowo bazowe - to ułatwiłoby sprawę (tym bardziej jeśli system potrafiłby- jeśli moze, na podstawie tej odmiany -dopasować resztę odmian do czasów i osób )

Pozycjonowanie i Audyty stron : Largo.Pro

Blog: Zwiększaniu ruchu i Konwersji na stronie : RafalBorowiec.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności