Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

SEO-leniviec dostępny w wersji na płycie CD

cd.jpg

To oprogramowanie może być kupione w wersji płyty CD, która zostanie przysłana Pocztą Polską.

Korzyści

- Nie trzeba pobierać ponad 120 MB danych z Internetu, aby zainstalować program - instalator znajduje się na płycie

- Nie trzeba martwić się o dodatkowe moduły, czy skrypty - płyta zawiera wszelkie najnowsze dodatki i skrypty dla programu

- Materialny dowód oryginalności posiadanego oprogramowania

- W razie jakichkolwiek problemów (np. format dysku twardego) można szybko i sprawnie przeinstalować oprogramowanie

- Wszystkie dostępne video-tutoriale są na płycie - nie trzeba więc wczytywać ich z naszej strony - masz szybki dostęp do wszystkich bezpośrednio z płyty

Więcej informacji o przesyłce i płycie

Płyta zawiera najnowszą dostępną w chwili jej pakowania wersję programu SEO-Leniviec oraz wszystkie dostępne dodatki. Jest pakowana do koperty, a ta do bezpiecznej koperty bąbelkowej. Przesyłka wysyłana jest priorytetem przez Pocztę Polską. Płyty wysyłamy co 3 dni robocze. Płyty wysyłamy tylko na teren Polski.

Zakup wersji CD

Ilość płyt CD jest ograniczona.

Cena wersji płytowej to dopłata 15,00 zł (w cenie płyta, pakowanie i wysyłka).

Aby zakupić wersję CD, kliknij tutaj i złóż zamówienie zaznaczając że chcesz otrzymać płytę CD.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Brawo widze, że chyba pierwszy solidny odpowiednik zagranicznego INSTANTARTICLEWIZARD.com

gdybym tamtego nie uzywał też bym sie wysypal z kasy na ten programik.

Jakby nie było gratulejszyns pomysłu i pozdrowienia.

DARMOWY Katalog Stron

...i jeszcze jeden zadbany Katalog Stron

Portal Reklamowy - Baza Firm

@slaymer - tak jest, informacja usunięta :D Modernizowałem cały system płatności, miało to potrwać kilka dni, ale zmieściłem się w kilku godzinach :)

@dandez - dziękuję bardzo i zapraszam do zakupu być może kiedyś :)

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

jako, że też sobie kupiłem leniucha, to pozwolę sobie zostawić parę uwag :D

Otóż programik bardzo fajny i gratulacje dla zdolnego Twórcy ;)

Pisanie tekstów jest dużo łatwiejsze teraz, aczkolwiek zastanów się też proszę, czy nie warto by było coś zrobić a propos:

1. otwierania wielu projektów w zakładkach, coś jak w notatnik++ albo chociażby firefox, z zakładkami pracuje się dużo wygodniej przy wielu stronach

2. fajnie by było, gdyby dało się dla danego projektu dodać kolejne pola do mixowania, np jedno przeznaczone do tytułu, kolejne do opisu, kolejne np pod tagi, itp, w sumie można zrobić to w jednym oknie, ale kopiowanie wtedy nie będzie zbyt zgrabne, może i dałoby się to inaczej zorganizować, np przez jakiś schowek, czy notatnik do danego projektu, by przechowywać dodatkowe dane, bo tak jak teraz, to opisy fajnie się tworzy w leniuchu, a resztę trzeba kopiować z innego programu, przynajmniej ja nic lepszego nie znalazłem, a może to już jest, a nie wiem tylko gdzie w niniejszym programie, to proszę oświeć mnie :)

3. co prawda nie mam problemów ze wzrokiem, ale na dużym monitorze, nawet przy ustawieniu czcionki na max, to i tak ta czcionka jest wielkości co najwyżej średniej, nie dałoby się tego jeszcze bardziej powiększyć? , w HD byłby super efekt z większą czcionką, przynajmniej dla wzrokowców

4. po zainstalowaniu chmurki miałem fajne, przezroczystość nieco wkurzała, to wyłączyłem i było lux, a dziś odpalam program i mam pod chmurkami jeszcze nie wiadomo skąd szary prostokąt, jakby tło od png, szukałem w opcjach i nie wiem jak to naprawić

5. w trybie największym, jak wyłączyć skórkę, to tekst w przyciskach się nie mieści, tylko mi?

6. brakuje mi też przycisku zapisz, tzn otwieram projekt z kategorii wcześniej zapisany, nieco modyfikuje i potem fajnie by było, gdyby było to zapisz na danym projekcie bez wchodzenia znowu w kategorie projektów, niby drobiazg, ale usprawniłby życie :) Ewentualnie wersjonowanie projektów starszych i zapisywanie też na nowym, albo też w prosty sposób jednym klikiem bez wchodzenia w strukturę projektów

Od razu dodam , że mam win7 64bit, bo to pewno też nie bez znaczenia.

Poza tym póki co, uwag innych brak :)

Pozdrawiam Adam.

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

@zielony_gremlinek - dziękuję bardzo za opinię i uwagi :)

1. To jest bardzo dobry pomysł, wymaga dosyć dużo pracy, acz byłoby dobrze nad tym pomyśleć

2. hmm... a zakładki nie rozwiązały by tego?

3. Ustawiałeś czcionkę w Ustawieniach i nadal mały? Zobacz czy we właściwościach w Win 7 nie ustawiło się przypadkiem, żeby pomniejszał czcionkę lub DPI.

4. Tak, jest taki efekt możliwy, gdyż od rozdzielczości zależy i kilku innych parametrów jak system dopasuje zawartość tekstu.

6. Można nad tym rzeczywiście pomyśleć.

Ja też mam Win 7, zresztą pod tą platformą i XP testujemy najbardziej ;) Ale na 32-bitowej wersji akurat.

Pozdrawiam Cię serdecznie.

2. hmm... a zakładki nie rozwiązały by tego?
Taka słaba alternatywa wg mnie, chociaż zawsze lepszy rydz niż nic :) Ja raczej widziałbym to tak, że projekty dzielą się na zakładki, a w każdej zakładce możemy zdefiniować sobie w ustawieniach ilość "mixerów" np 3 i w 3 pola wklepujemy sobie (ciągle w danej zakładce) odpowiednie teksty i potem robimy mix i mamy za 1 zamachem gotową treść do wpisania dla 3 pól, z tym, że cały myk w tym, by to przykładowe "3" nie było na sztywno, tylko jak chcemy 1 pole, np jak teraz, to jest 1, a jak chcemy więcej, to jest więcej, no już może nie przesadzajmy, by dla każdej zakładki ustawiać inaczej, ale ogólnie by to się gdzieś definiowało i styka ;)
3. Ustawiałeś czcionkę w Ustawieniach i nadal mały? Zobacz czy we właściwościach w Win 7 nie ustawiło się przypadkiem, żeby pomniejszał czcionkę lub DPI.

We właściwościach nic mi nie pomniejsza, ponieważ korzystam z domyślnego wyglądu bez modyfikacji ;), w sumie to drobiazg.

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

@zielony_gremlinek:

1. To jest do przemyślenia, ponieważ jest to na prawdę dużo pracy, ale oczywiście pomyślę nad tym ;)

2. Może drobiazg, ale jest to dosyć dziwne zachowanie. Teoretycznie po wybraniu największego interfejsu napisy są gigantyczne.

@fanta001 - w jakim celu chcesz pobrać starą wersję? Jeżeli dlatego, że kupiłeś wcześniej, to proszę o PW. W innym wypadku zapraszam do pobierania nowszej :)

@fanta001 - jest poradnik, wystarczy altem przejść do menu i wyłączyć skinowanie (tryb dla Linuxa) i już wszystko jest widoczne.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności