Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

2 tyg przelezalem w szpitalu i nie jest dla mnie wykonalne nadrobienie zaleglosci w czytaniu forum....

wiec potrzebuje skrotowych informacji:

- czy w nowej wersji zostalo zrobione podswietlanie wyrazow z dostepnymi synonimami jak pokazywalem na obrazku w SEOBohaterze?

- majac wersje 1.7 rc2 ile musze doplacic aby miec nowa?

- czy nowa wersja jest dostepna online czy tylko na plycie?

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@sleaquit:

AD 1 - nie, to w wersji 2.0.

AD 2 - 4 dychy za nową i wtedy 2.0 za darmo lub poczekać na 2.0 i wtedy ok. 10-20 zł.

AD 3 - i on-line i na płycie.

Pozdrawiam!

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Witam, czy mógłbys stworzyć moduł do Seolenivca, który tworzy baze synonimów z zsynonimizowanych tekstów? Zapewne dużo z nas posiada już gotowe zsynonimizowane teksty, które można byłoby wrzucić do takiego modułu, a on przyporządkowałby do danego wyrazu synonimy, tworząc w ten sposób np. bazę tematyczną. Da się coś takiego zrobić? ;)

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Ja posiadam wersję 1.7 rc1, za którą też płaciłem i denerwuje mnie to, że kolejne wersje są płatne. Bym wiedział, bym nie kupił i poczekał. Poza tym przynajmniej moja wersja bardzo, ale to bardzo słabo miesza te synonimy nawet po zaznaczeniu opcji większej losowości.

@newbie1:

1. Wersja 1.7 RC1 jest nieaktualna, na stronie programu masz darmową aktualizację do znacznie lepszej 1.7 RC2.

2. Cenowo wyjdzie to bardzo podobnie gdy będzie ostateczna wersja - a mianowicie 2.0 :)

3. Co oznacza, że słabo miesza (najpierw pobierz aktualizację)?

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Uaktualniłem,

słabo miesza to znaczy, że przy bardzo dobrze zsynimizowanym tekście gdzie leniviec mówi ponad milion kombinacji, generuję np 20 tekstów i widzę na oko, że są one bardzo podobne.

Oto przykład już z uaktualnionej wersji:

{wczoraj|dzień wczorajszy|poprzedni dzień|ubiegły dzień} {dobry|adekwatny|godziwy|kongruentny} {dzień|doba|dwadzieścia cztery godziny|dzienna pora} {lubię|adoruję|cenię|doceniam}

I z tego robię 16 tekstów, które wyglądają tak:

wczoraj kongruentny dzienna pora cenię

wczoraj kongruentny doba cenię

wczoraj kongruentny dzień cenię

wczoraj kongruentny dwadzieścia cztery godziny lubię

wczoraj dobry doba cenię

wczoraj kongruentny doba adoruję

poprzedni dzień godziwy dzień adoruję

poprzedni dzień adekwatny dwadzieścia cztery godziny lubię

poprzedni dzień adekwatny dwadzieścia cztery godziny cenię

poprzedni dzień kongruentny dzienna pora cenię

poprzedni dzień adekwatny dzień lubię

dzień wczorajszy godziwy dzień cenię

dzień wczorajszy dobry dzień cenię

dzień wczorajszy dobry doba cenię

ubiegły dzień dobry dwadzieścia cztery godziny doceniam

ubiegły dzień kongruentny dwadzieścia cztery godziny cenię

Sory za wyrażenie, ale robotem kuchennym bym je lepiej zmiksował :D

@newbie1 - losowość :) Algorytm Yarrowa pozwala ją znacznie zwiększyć, ale nadal jest to losowość.

PS. Polecam wersję od 1.9 - posiada przy generowaniu masowym opcję ustalenia progu % unikalności tekstu :)

mówi ponad milion kombinacji
to była zbędna funkcja w tym kształcie, na co komu milion kombinacji kopii

wiadomo że w miarę unikalnych tekstów zrobisz jedynie kilkadziesiąt, a po ostatnim updacie algorytmu który wywala z indeksu duplikaty jako nie wnoszące nic dla internauty znaczenie unikalności wzrasta ale nie osiągniesz tego w milionowych wersjach tekstu

ustawienie % unikalności w nowym wydaniu lenivca było krokiem w dobrą stronę

@Remiss - to jest funkcja, która liczy z wzoru matematycznego ilość kombinacji i można, ale nie trzeba z niej korzystać. I cieszę się bardzo, że ta funkcja była przydatna - będzie dalej rozwijana i dopieszczana do wersji 2.0 :)

@Remiss - to jest funkcja, która liczy z wzoru matematycznego ilość kombinacji i można, ale nie trzeba z niej korzystać. I cieszę się bardzo, że ta funkcja była przydatna - będzie dalej rozwijana i dopieszczana do wersji 2.0 :)

A kiedy będzie można się spodziewać wersji 2.0 ?

Ja również uważam, że przez np. pół roku powinna być darmowa aktualizacja dla tych co mają niższe wersje....

Okolice Krakowa - zdjęcia, opisy wycieczek po Małopolsce etc.

r0qqgk.gif

@Elias - wersja 2.0 myślę, że pojawi się w marcu.

Nie jest możliwe, aby takie aktualizacje były np. pół roku darmowe, tłumaczyłem - mamy bardzo szybki tryb wydawniczy i w tak krótkim czasie chcemy stworzyć wersję finalną, a więc 2.0. Potem będą już pewnie tylko ew. wersje FIX, które są darmowe.

Dobra, to znowu mały koncert życzeń, czyli pomysłów mych parę :) :

jak robimy generuj text, to po naciśnięciu tegoż przycisku nie dałoby się dorobić opcji, by też od razu generowany tekst był już w schowku ? żeby dodatkowo nie klikać jeszcze obok w jakąś małą ikonkę, jak szybko się kataloguje, to dodatkowe kliki są z czasem nieco uciążliwe

jest opcja dodaj link, ale brakuje już opcji rodzaj linku, bo <a href= to dobre np do precli, ale w katalogach typu seokatalog jest inny format [url=

i te zakładki nadal mi się marzą w snach, bo katalogowanie paru projektów jest po prostu nie wygodne w jednym oknie otwartym kilka razy

A póki co, programik cacuszko :) Pozdrawiam :)

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

@zielony_gremlinek - dzięki za uwagi!

Z kopiowaniem dobry pomysł, zrealizuję, może nawet w wygodniejszej formie.

A linki, to jak wiadomo [ i ] są zastrzeżone, ale pracuję nad tym, by dało się i takie.

A nad zakładkami jest jak mówiłem - kwestia dla mnie do przemyślenia :)

Dzięki za opinię i pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności