Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jeżeli zakupimy teraz wersję 1.9 to aktualizacja do 2.0 będzie bezpłatna?

Tak

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

@superbastekp - tak jak pisał @Rademenes - 2.0 będzie darmowa dla Użytkowników 1.9 :aniolek:

@bartqu84 - tak, program już poszedł :jezyk1: Przepraszam za lekkie opóźnienie, ale byłem dzisiaj cały dzień w W-wie na uroczystościach, Minister itd...

PS.

Bardzo miło mi przeczytać kolejną recenzję o programie SEO-Leniviec :)

Seo-leniviec

Program młodego forumowicza z forum.optymalizacja.com ukrywającego się pod Nickiem Amidamaru6669 , bardzo przejrzysty program dzięki któremu szybko wygenerujemy teksty z gotowych synonimów. Wklejając przesynonimizowany artykuł mamy 2 opcje mieszania. 1 wygenerowanie 1 artykułu klikając przycisk ?wygeneruj artykuł? po czym wygenerowany artykuł pojawia nam się poniżej. Lub druga opcja która mnie urzekła ?Wygeneruj wiele? program generuje dowolna ilość wybranych przez nas artykułów i zapisuje je w 1 pliku lub każdy artykuł osobno? Taka opcja może 200 krotnie przyśpieszyć ręczne dodawanie artykułów do precli. Program kosztuje 35złotych więc na prawdę warto. Miły szybki kontakt z autorem i pomoc w każdym problemie znacznie pomaga początkującym.

Strona Autora: https://seoleniviec.tk/index.php

Moja ocena to 10/10 każdy powinien mieć swoją licencje;) Ja mam nawet 2J

Strona: https://kurs-seo.com.pl/index.php/rozdzial-3-narzedzia/

Dziękuję wszystkim Użytkownikom za wsparcie i pomysły, pozdrawiam.

@edit:

ktoś się orientuje co jest nie tak ze stronami na FF? Nie mogę nawigować po stronach w forum..

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Propozycja przemyślenia ulepszenia sposobu zapisywania plików. Moim zdaniem to w tym momencie najsłabszy element programu.

Na chwilę obecną:

- nie wyświetla nazwy tekstu, nad którą pracujemy

- podczas zapisywania nie pokazuje nazw plików zapisanych już w danej kategorii

- przy zapisaniu projektu pod istniejącą nazwą tworzy kolejne rekordy o tej samej nazwie (nie można ich na dodatek skasować grupowo, tylko pojedynczo)

Dużo lepsza była by możliwość grupowego kasowania (ctrl i shift) oraz nadpisywanie jednego rekordu, a nie tworzenie nowych z tą samą nazwą.

Ponawiam sugestię wprowadzenia edycji synonimów z poziomu biblioteki (dodawanie, kasowanie itd) ;)

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

@Styx - jeżeli zapiszesz pod taką samą nazwą, to nadpisuje poprzedni artykuł. Chodzi o Bibliotekę?

I edycja słownika własnego będzie w 2.0 ;)

Pozdrawiam.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Tak - chodzi o bibliotekę. Gdy przeglądam bibliotekę projektów, te zapisane w trakcie pracy pod tą samą nazwą wyświetlają się wielokrotnie (nie jeden nadpisywany, lecz kilka o tej samej nazwie).

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Chciałbym zasugerować moim zdaniem przydatną opcję. Tryb w programie, gdzie zamiast dodawania kolejnych synonimów, występowałaby podmiana słowa. Często się zdarza, że dostaję gotowe teksty i chcę je tylko "dopieścić" - zamienić dane słowa na inne.

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Myślę, że wartało by coś zrobić z tym "mieszaniem". Dla jednego słowa mam 3 synonimy i czasem nawet do 5-ciu razy pod rząd po kliknięciu "Generuj" (przy większej losowości) wyskakuje to samo słowo.

Dodałbym jeszcze kolorowanie i sprawdzanie składni i szybkie wstawianie linków. Bardzo fajnie ma to rozwiązane Seo Light

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności