Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

@ShRon - tak jak pisałem, kolorowanie i sprawdzanie składni będzie głównym punktem w nowej wersji. Jeżeli chodzi o szybkie wstawianie linku jest - jest na to nawet skrót klawiaturowy - sprawdź :)

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kurde ślepy jestem. Dzięki :) Kiedy mniej więcej planujecie wersję 2.0?

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

@ShRon - proszę bardzo :)

Ciężko mi powiedzieć w tej chwili jakąś dokładniejszą datę... Ale myślę, że nie dłużej niż miesiąc. Na mojej stronie https://6669.pl na pewno będą informacje na bieżąco co robimy.

Pozdrawiam.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Bardzo jest mi miło poinformować o dwóch ważnych zmianach, jeżeli chodzi o system sprzedaży.

1. Po pierwsze nie trzeba już płacić prowizji DotPaya - nie jest doliczana - tym samym ja pokrywam prowizję dla DotPay i jest możliwość wpłaty wyłącznie przez DotPay (nie wyświetla się możliwość wpłaty bezpośrednio na konto).

2. Po drugie wystawiam już rachunki elektroniczne - póki co aby otrzymać rachunek proszę o kontakt meilowy zaraz po kupnie - wyślę od razu PDFa z rachunkiem. W dalszym ciągu system sprzedaży i zarządzania naszą firmą będzie modernizowany i w niedalekiej przyszłości (kiedy skończę nowy system sprzedaży): każdy otrzyma domyślnie PDFa z rachunkiem elektronicznym w załączniku do e-maila rejestracyjnego; będzie można otrzymać archiwalne rachunki.

Pozdrawiam serdecznie.

@edit:

Informuję także o zmianie numeru konta! Nowe, firmowe konto to:

The First Path Technologies Jakub Król

ul. Warmińska 8/6

44-335 Jastrzębie Zdrój

60 1140 2004 0000 3502 7260 9002

(mbank - BRE BANK)

Proszę o pomoc. Zainstalowałem demo. Potem reinstalowałem XP. (oczywiście to nie ma związku z seolenivcem). Jak mi sie udała reanimacja XP usunełem demo. Zainstalowałem program z płyty z pełną wersją. Niestety cały czas otwiera mi się demo. Jeszcze raz odinstalowałem i ponownie zainstalowałem, ale bez zmian. Jak się pozbyć demo?

Nie ma tematu. Zapomniałem o małym szczególe...rejestracji :rolleyes:

Właśnie, warto o tym wspomnieć, wiele osób po zakupie nie czyta informacji w e-mailu rejestracyjnym - e-mail rejestracyjny z SEO-Lenivcem zawiera bardzo ważne informacje!

Najczęściej przeoczana informacja to:

Aby zarejestrowac program, w okienku rejestracji kliknij dwukrotnie na logo i wpisz Twoje dane rejestracyjne

tak - po zakupie Wersji Pełnej i tak wyskakuje okienko Wersji Demo (kwestia bezpieczeństwa) - należy kliknąć dwukrotnie na logo programu, aby wpisać dane rejestracyjne i cieszyć się Wersją Pełną.

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...

Witam, mam kilka ważnych informacji.

Po pierwsze program ma nową domenę, tak jak polecaliście - z końcówką .PL!

Nowy adres programu:

https://SEOLeniviec.pl

Proszę wszystkich, którzy pisali o programie o zmianę adresu na nowy, oficjalny adres. Póki co stara domena przekierowuje na nowy adres, ale będzie powoli wycofywania.

Kolejna ważna informacja:

Wprowadziliśmy także nowy system sprzedaży - każdy otrzyma rachunek na swoje dane, są to także inne udogodnienia.

Póki co system jest w fazie testowej, jeżeli nie otrzymają Państwo kodu i licencji w ciągu 1 dnia roboczego, to prosimy o kontakt. Proszę jednocześnie o wyrozumiałość, jest to bardzo duży i skomplikowany system, który ma obsłużyć sprzedaż wszelakiego oprogramowania od The First Path Technologies. Udało się go niedawno ukończyć, wdrożyć i zaimplementować testowo w SEO-Lenivcu. System został dokładnie sprawdzony, jednak jak na tak duży system mogę wystąpić błędy - dlatego w razie jakiś problemów przy korzystaniu z nowej strony prosimy o kontakt.

Pozdrawiam serdecznie.

• 2 tygodnie później...

Tak przy okazji tematu aktualizacji: czy dałoby radę w wersji 2 dodać automatyczne otwieranie pliku podanego w command line, i najlepiej by potem program pytał o zapis do tego samego pliku kiedy user będzie zamykał program, no i by kliknięcie na save też zapisywało od razu do tego pliku już bez pytań o nazwę. Na pasku tytułowym okna można by też wtedy podać ścieżkę do edytowanego pliku.

Można by dzięki temu na szybko zrobić taką prostą integrację z innymi programami: wołający proces zapisuje plik tymczasowy gdzieś na dysku, tworzy proces Lenivca ze ścieżką do tego pliku i jeśli stwierdzi zmianę pliku po zakończeniu procesu Lenivca to zapisuje go z powrotem do swojej bazy danych.

Program PITy 2013/2014 - darmowy program do rozliczenia PIT z obsługą wysyłania PITów przez Internet poprzez e-Deklaracje.

Łatwy w obsłudze, wydajny program księgowy - KPIR, Ryczałt, Płace, VAT, aktywne formularze, e-Deklaracje.

Rozlicz PIT-37 - zeznania roczne PIT są łatwe.

@ShRon - ciekawe zjawisko, zapewne zależne od datacenter :) Akurat to przysłał mi jeden z Użytkowników.

@przemeks, @ShRon - cóż za poruszenie, oczywiście pracujemy nad tym i kiedy będą szczegóły - będą informacje. Jak wiecie chcemy, aby 2.0 była dopieszczona i ostateczna, stąd tak długi czas, proszę zatem o cierpliwość.

@Sebastian - dobrze, ale to ostatnia rzecz na liście - póki co jest dużo pracy, a lista zmian do wprowadzenia zamknięta na Twojej propozycji.

@edit - tak btw, żeby nie było, że nic się nie dzieje. Wprowadzony jest nowy system sprzedaży na nasz serwer, co oznacza, że teraz po kupieniu i opłaceniu SEO-Lenivca i innych naszych produktów objętych tym systemem, długość oczekiwania realizacji zamówienia nie powinna przekroczyć 15 minut, a każdy otrzyma rachunek na swoje dane.

@Sebastian - dobrze, ale to ostatnia rzecz na liście - póki co jest dużo pracy, a lista zmian do wprowadzenia zamknięta na Twojej propozycji.

Świetnie, dzięki.

:)

Program PITy 2013/2014 - darmowy program do rozliczenia PIT z obsługą wysyłania PITów przez Internet poprzez e-Deklaracje.

Łatwy w obsłudze, wydajny program księgowy - KPIR, Ryczałt, Płace, VAT, aktywne formularze, e-Deklaracje.

Rozlicz PIT-37 - zeznania roczne PIT są łatwe.

Jest możliwość włączenia sprawdzania błędów w oknie źródłowym, tak aby zaraz po wpisaniu słowa podkreślał błąd jeżeli taki wystąpił??

Jak na razie znalazłem sprawdzanie pisowni dopiero w tekście wynikoym po wygenerowaniu tekstu.

I jeszcze powiem coś co nikogo pewnie nie zaskoczy, program naprawdę dobry i godny poklecenia. Amidamaru6669 świetna robota.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności