Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

@Warfas - niestety okazało się to zbyt obciążające, dlatego jest wyłącznie sprawdzanie automatyczne w tekście wynikowym lub manualne (F7).

Dziękuję Ci bardzo za miłe słowa! :)

Dziękuję wszystkim, którzy wspierają program i jego rozwój, a także nas. Mam dla naszych Użytkowników miłą niespodziankę po zakończeniu SEO-Lenivca 2.0 (te niespodzianki, to np. kilka naszych nowych produktów do SEO, z ogromnymi zniżkami dla Użytkowników SEO-Lenivca, czy zniżki na produkty innych osób, ale o tym będzie na pewno informacja meilowa ;) ). Właśnie kończę SEO-Lenivca 2.0, zostało jeszcze tylko trochę, proszę o cierpliwość ;)

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dla przypomnienia:

Jest możliwość włączenia sprawdzania błędów w oknie źródłowym, tak aby zaraz po wpisaniu słowa podkreślał błąd jeżeli taki wystąpił??

Jak na razie znalazłem sprawdzanie pisowni dopiero w tekście wynikoym po wygenerowaniu tekstu.

@Warfas - niestety okazało się to zbyt obciążające, dlatego jest wyłącznie sprawdzanie automatyczne w tekście wynikowym lub manualne (F7).

Dziękuję Ci bardzo za miłe słowa!

To może można by zrobić chociaż tak aby po wygenerowaniu podkreślał błędy w oknie wynikowym i źródłowym. Ma to na celu szybszego zlokalizowania błędnie wpisanego słowa. Przydatne przy długich tekstach gdzie wyszukanie słowa z błędem w celu zabiera dużo więcej czasu.

@Warfas - niestety wątpie, bo nakładało by się to wtedy z kolorowaniem zkładni, które będzie w 2.0, aczkolwiek pomyślimy nad tym :glupek2:

@jaszczep - spróbuj ponownie, być może był problem w mBanku, zazwyczaj to działa (sam korzystam z tego sposobu). Jeżeli problem się powtórzy dzisiaj, proszę o PW.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

chciałem zakupić ,ale przy płatności mtransfer jest błąd : Niewłaściwy format danych wejściowych

Informujemy, że 10 kwietnia br. (noc z soboty na niedzielę), w godzinach 00:30 - 09:30 nastąpi przerwa w dostępie do mBanku przez wszystkie kanały dostępu.

mLinia będzie działać tylko w trybie informacyjnym.

może to jest odpowiedź na Twój problem - czyli powinno się już udać :glupek2:

chciałem zakupić ,ale przy płatności mtransfer jest błąd : Niewłaściwy format danych wejściowych

Informujemy, że 10 kwietnia br. (noc z soboty na niedzielę), w godzinach 00:30 - 09:30 nastąpi przerwa w dostępie do mBanku przez wszystkie kanały dostępu.

mLinia będzie działać tylko w trybie informacyjnym.

może to jest odpowiedź na Twój problem - czyli powinno się już udać :P

nie działa nadal .... inne płatności robię bez problemów...

a latem zapraszam na kajaki !

@ragnar23 - OK, super.

Być może wdrożyli nowy system URLi, a DotPay jeszcze tego nie zmienił. Teraz więc czekam na odpowiedź ze strony DotPaya (a to chwilka) :D

Pozdrawiam.

W systemie sprzedaży był mały bug, który zatrzymał wydawanie licencji (dwie osoby nie otrzymały od razu). Bug już naprawiony, wszystko wróciło do normy. Przepraszamy za niedogodności.

@edit:

Ponieważ pozostało jedynie kilka dni (max. 14 jeżeli nie pojawią się jakieś przypadki losowe), mam pytanie, czy uważacie poniższy cennik za uczciwy:

- Nowa licencja: 75,00 zł

- Licencja dla posiadaczy wersji 1.7 RC2 lub niższych (upgrade): 20,00 zł

- Licencja dla posiadaczy wersji 1.9: darmowa

- Posiadanie wersji 2.0 = darmowe upgardy w razie nowych wersji

Rozumiem, że nie wszyscy będą zadowoleni, jednak proszę o opinię na ten temat.

Cena jest dobra do momentu aż znajdą się kupujący, jak produkt się nie sprzedaje to znaczy, że poprzeczka została ustawiona za wysoko (pomijam inne przyczyny). Jedno w tym jest dość ważne jak idzie sprzedaż to znaczy, że są chętni a jak przestaną kupować i dokona się obniżki mogą już kupujący się nie wrócić. To prosta prawda w biznesie. Ryzyko polga na wyważeniu czy lepiej więcej za mniejszą cene czy więcej za wyższą?

Mam obecną werjsę demo, czy w programie istnieje możliwość podświelenia słowa w artykule i wyskoczą synonimy które mogę sam wstawić bez tych co mnie nie interesują ?? Przynam szczerze, że testowałem artykuł i porównałem z Publikerem, synonimy wyszły o wiele lepiej w Publikerze. Możliwe, że pełna wersja ma lepszą bazę. Ale właśnie nie ma się pewności jakie są te różnice.

Amidamaru6669: a czy w wersji 2.0 będzie opcja, która sugerowałem , czyli tryb podmiany słów a nie ich dodawania? Czekam na taką funkcjonalność z niecierpliwością (mam kilka dobrych tekstów i szkoda mi je dalej nie wykorzystać :D )

P.S. Ceny wydają mi się rozsądne

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności