Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

@KazioR - ceny podwyższone, żeby wyszło na to, że każdy płacił podobne sumy. A w wersji Demo słowniki są bardzo słabe i możesz je sobie wyłączyc - Ustawienia -> Słowniki - wtedy pojawią się tylko Twoje synonimy.

@ShRon - właściwie jest prosty "workaround" - dobierz synonimy - zaznacz "pomiń oryginały" - kliknij "Generuj" - pojawi się Twój tekst z podmienionymi frazami :D

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@bybek5 - dzięki za odpowiedź! Tak jest, zobaczymy co na to rynek.

Mam nadzieję, że 2.0 będzie cieszył się jeszcze większą popularnością, szczególnie, że są ku temu powody... :D

Pozdr.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

W systemie sprzedaży był mały bug, który zatrzymał wydawanie licencji (dwie osoby nie otrzymały od razu). Bug już naprawiony, wszystko wróciło do normy. Przepraszamy za niedogodności.

@edit:

Ponieważ pozostało jedynie kilka dni (max. 14 jeżeli nie pojawią się jakieś przypadki losowe), mam pytanie, czy uważacie poniższy cennik za uczciwy:

- Nowa licencja: 75,00 zł

- Licencja dla posiadaczy wersji 1.7 RC2 lub niższych (upgrade): 20,00 zł

- Licencja dla posiadaczy wersji 1.9: darmowa

- Posiadanie wersji 2.0 = darmowe upgardy w razie nowych wersji

Rozumiem, że nie wszyscy będą zadowoleni, jednak proszę o opinię na ten temat.

Cholera miałem 1.7 i dołaciłem 32 zł do 1.9 a mogłem poczekać i tylko za 20zł miałbym nową 2.0 ^^

dot programu, przy generowaniu wielu tekstów, i zaznaczeniu Zaawansowane + Minimalna różnica w unikalności tekstu (ustawiam 50%) = crash i program rozkracza nogi.

Swoją drogą co dokłądnie daje ta opcja? Minimalna różnica w unikalności tekstu przy zapisie? (chcę potwierdzenia mojego toku myślenia)

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

@Rademenes - różnica ceny niewielka, a mogłeś przez ten czas korzystać z programu :D

Próg minimalnej różnicy jest zabugowany w 1.9 i jest pierwszym punktem w zmianach w 2.0 (jest naprawiona) :hello: I powinna wynosić trochę mniej. Oznacza tyle, że program będzie losował tak długo, aż wylosuje tekst różniący się od poprzedniego min o tyle, ile tu ustawisz. Aczkolwiek proponuję poczekać na 2.0, tam to działa znacznie lepiej.

@Elias - właściwie na to wychodzi :) Aczkolwiek na prawdę szybko, bo system sprzedaży zostanie zamknięty przed premierą.

Btw, zanim wyjdzie SEO-Leniviec 2.0 newsy dotyczące jego dziejów i nowych funkcjonalności oczywiście na mojej stronie informacyjnej (póki co czasami rozjeżdżającej się): https://6669.pl/

Podstrona zakupu chwilowo wyłączona, ze względu na prace modernizacyjne. Zapraszamy ponownie po premierze SEO-Lenivca 2.0 w cenie 75,00 zł.

Za niedogodności przepraszamy.

Zapraszam jeszcze raz wszystkich do testowania programu! No i oczywiście do zakupu :klotnia:

Zainstalowałem wersję demo, wprowadziłem tekst , nacisnąłem Generuj tekst i otrzymałem to samo co wprowadziłem. No i jak mam kupić program, który nie działa? Niby jest napisane, że w wersji płatnej jest 10 razy większy słownik, ale jak to sprawdzić?

Zapraszam jeszcze raz wszystkich do testowania programu! No i oczywiście do zakupu :klotnia:

Zainstalowałem wersję demo, wprowadziłem tekst , nacisnąłem Generuj tekst i otrzymałem to samo co wprowadziłem. No i jak mam kupić program, który nie działa? Niby jest napisane, że w wersji płatnej jest 10 razy większy słownik, ale jak to sprawdzić?

dobre, słuchaj: Jak wprowadziłeś text to kliknij na dane słowo prawym klawiszem myszy, i wybierz odpowiadający synonim.

I tak z dobranymi syninimami generujesz teksty.

Obczaj ten film https://www.youtube.com/watch?v=1HlUFGaO8h8

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

@marfot.com - zapewne myślałeś, że to automatyczne spinowanie :klotnia: Zapraszam do oglądania tutoriali - tam pisze co i jak się robi. Ta opcja jest - ale nie tam gdzie szukasz:)

Rzeczywiście, działa :klotnia:

Ale w moim tekście udało mi się zamienić tak mało słów, że szybciej byłoby bez programu. Dziwne wydaje mi się ograniczenie czasowe dema i zastrzeżenie, że nie można go używać do celów komercyjnych, skoro i tak nie nadaje się to tych celów:) Może udało by się stworzyć jakieś demo z pełnym słownikiem, który znajdował by się na serwerze producenta programu i demo za każdym razem odwoływało by się do tego słownika. Można nawet sztucznie tak wydłużyć czas takiego tłumaczenia, żeby nikomu nie opłacało się używać go do celów komercyjnych. Dopiero na pełnej wersji (nawet działającej w zwolnionym tempie) mógłbym ocenić przydatność takiego programu.

@marfot.com - przemyślę to, chociaż słowniki są duże i ściąganie ich za każdym razem nie jest optymalne... Myślę, że póki co warto popytać innych Użytkowników o jakość słowników :D

SEO-leniviec 2.0 - już jest!

Bardzo cieszymy się, że możemy oddać do Waszych rąk najnowszą wersję SEO-Lenivca, która jest zupełnie innym programem, niż ten, który dotąd znaliście! Szczegóły poniżej.

Oto, czego można się spodziewać po najnowszej wersji programu:

1. Integracja z innym oprogramowaniem do SEO. Programiści innych aplikacji mogą łączyć je z SEO-Lenivcem.

2. Wprowadzenie formatu plików SEO-Lenivca - z poziomu eksploratora Windows wykonaj podstawowe czynności, otwieraj szybko pliki, czy sprawdzaj je w Google.

3. Zarządzanie plikami - można je otwierać, szybko nadpisywać i używać jak w edytorach tekstu (w tym nazwa pliku na pasku tytułu).

4. Jeszcze większa losowość - zaimplementowaliśmy algorytm GUID Rand korzystający ze złozonych algorytmów losowania firmy Microsoft.

5. Tryb automatycznego generowania i kopiowania. Uzupełniasz formularze na stronach wygwnerowanym tekstem? Uruchom ten tryb, zminimalizuj SEO-Lenivca, a w Twoim schowku co sekundę pojawi się nowo wygenerowany artykuł.

6. Program do edycji słowników własnych oraz wbudowanych.

7. Długo wyczekiwana funkcja podkreślania skladni SEO w okienku edytora, obsługująca wiele poziomów, słowa bazowe itd.

I wiele, wiele innych zmian, optymalizacji i nowych funkcjonalności!

Kupno

Nowa cena SEO-Lenivca to 75,00 zł, zapraszamy do zakupu pod adresem https://SEOLeniviec.pl/index.php?buy

Zapraszamy także do zakupu wersji na płycie CD. To jednorazowa dopłata 15 zł, a nie trzeba pobierać instalatorów i można wzbogacić swoją kolekcję oryginalną płytką CD.

2.0 RC1

Wprowadzenie tak wielkiej liczby nowych funkcjonalności (prawie 60 punktów zmian) niesie za sobą duże zmiany w oprogramowaniu. Właśnie dlatego SEO-Leniviec jest w wersji 2.0 RC1. Mamy dobrą wiadomość: WSZYSTKIE wersje, jakie się teraz ukażą będą ewentualnymi poprawkami SEO-Lenivca w wersji 2.0 RC1 i będą DARMOWE DOŻYWOTNIO dla KAŻDEGO, kto posiada SEO-Lenivca 2.0 RC1!

Szczegóły

Więcej na temat najnowszego SEO-Lenivca znajdziesz na naszej stronie https://SEOLeniviec.pl .

Listę zmian znajdziesz pod adresem https://SEOLeniviec.pl/index.php?changelog .

Jeżeli wydajesz oprogramowanie związane z SEO i chcesz zintegrować je z SEO-Lenivcem, to zapraszamy na stronę API SEO-Lenivca: https://seoleniviec.pl/index.php?api .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności