Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Znalazłem jedną drobną usterkę: po zmianie wielkości okna nie odświeżają się podkreślenia.

I na wersję bez RC: zaznaczanie korespondujących ze sobą nawiasów, np. po najechaniu tak jak jest w Delphi, albo gdy kursor przebywa między dwoma nawiasami - łatwiej byłoby odszukać nawiasy gdy są w większej odległości od siebie.

Czy kolorowanie samego tekstu zamiast podkreśleń nie byłoby bardziej czytelne? Może jakaś opcja do przełączania między podkreśleniami i kolorowaniem tekstu?

Jeszcze czego mi brakuje to możliwość zmiany kroju i wielkości czcionki w samym edytorze.

Program PITy 2013/2014 - darmowy program do rozliczenia PIT z obsługą wysyłania PITów przez Internet poprzez e-Deklaracje.

Łatwy w obsłudze, wydajny program księgowy - KPIR, Ryczałt, Płace, VAT, aktywne formularze, e-Deklaracje.

Rozlicz PIT-37 - zeznania roczne PIT są łatwe.

kolorowanie jak na crewriter byłoby najlepsze, bardzo szybko można się odnaleźć.

wkurzają mnie dymki, które włączają się także po kliknięciu w jakąś opcję

edit: dodaj jeszcze, że masowe generowanie z zadanym progiem dalej nie działają jak trzeba, choć autor obiecywał, że pojawi się jakiś komunikat gdy nie będzie można wygenerować tekstów o takiej różnicy jak wybrana, tymczasem wciąż generuje jak leci i mówi, że wszystko jest ok. Wg mnie taka opcja w tej formie tylko szkodzi.

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

Witam,

ze względu na to, że program czasem pyta po odinstalowaniu 1.9 i zainstalowaniu 2.0 o kod, a niektórzy go nie pamiętają, to wszyscy Użytkownicy dotychczasowej wersji 1.9 otrzymają dzisiaj e-mail z kodem rejestracyjnym swoim.

I proszę o cierpliwość, jadę teraz do Katowic - jak tylko wrócę odpowiem na wszystkie zgłoszenia, podpowiedzi, sugestie i uwagi za które bardzo dziękuję!

Pozdrawiam

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

No, mam już 2.0. W niedzielę usiądę, bo mam kilka tekstów do zrobienia.

B.

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

@jamesisko, @Gibon - to już nie ode mnie zależy, dostępne są dwa mirrory (MediaFire, 4shared; wybierane losowo), jak pisałem kiedyś - musiałbym mieć serwer dedykowany, żeby miał jakiś normalny upload. Weź pod uwagę, że serwery są bardzo obciążone - bardzo dużo osób pobiera naraz (od wczoraj w nocy 2.0 pobrane z jednego mirrora ok. 100 razy)

@bERIx - za chwilę wszyscy otrzymają stosowne informacje.

@Sebastian - fakt. Jeżeli chodzi o podkreślanie, to nie chce ingerować bezpośrednio w zmianę wyglądu tekstu, z kilku powodów.

+OPCJA+ Dodać odświeżanie przy zmianie rozmiaru okienka.

@RamigoS - dymki trzeba naprawić. +OPCJA+ Możliwość wyłączenia dymków. Postanowiłem nie wprowadzać możliwości przerwania, być może w fixie wprowadzę, ale znacznie poprawiłem samo liczenie, stąd taki wybór. Uważasz, ze to krytycznie ważne? Jeżeli tak, to wprowadzę to.

@Hicarian - z changeloga wersji 2.0:

- Zaktualizowany uzupełniony słownik wyrazów bliskoznacznych

czyli w Pełnej Wersji doszło trochę synonimów. Ale najważniejsze, to że jest możliwość ich edytowania

@bojanvuk - OK, miłego korzystania z dwójki ;)

Pozdrawiam serdecznie i przepraszam za tak długi czas odpowiedzi :)

@edit:

Wszyscy, którzy kupili już wersję 2.0 lub 1.9 otrzymali e-mail z rejestracją wersji 2.0 (głównie dla przypomnienia Użytkownikom wersji 1.9 ich danych rejestracyjnych).

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Ten problem z nie odrysowywaniem podkreśleń występuje też przy przewijaniu dłuższego tekstu w pionie za pomocą strzałek.

Program PITy 2013/2014 - darmowy program do rozliczenia PIT z obsługą wysyłania PITów przez Internet poprzez e-Deklaracje.

Łatwy w obsłudze, wydajny program księgowy - KPIR, Ryczałt, Płace, VAT, aktywne formularze, e-Deklaracje.

Rozlicz PIT-37 - zeznania roczne PIT są łatwe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności