Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

@RamigoS - Postanowiłem nie wprowadzać możliwości przerwania, być może w fixie wprowadzę, ale znacznie poprawiłem samo liczenie, stąd taki wybór. Uważasz, ze to krytycznie ważne? Jeżeli tak, to wprowadzę to.

Uważam, że jest to ważne, czy krytycznie, to może niech się inni wypowiedzą, po prostu jeżeli dajesz jakąś możliwość, nowy moduł, opcję - niech to działa, a tak w tym wypadku nie jest.

Ja wiem, jak jest dobry tekst to zadziała, ale jak zły? Mi ta funkcja spodobała się od początku i ułatwiłaby mi ogromnie pracę, ale muszę mieć pewność że działa jak należy - wolę 10 dobrych tekstów, zamiast 1000 byle jakich, bo program przepuścił. Jak mi program powie, że jestem do d...y to się wezmę i zacznę poprawiać tekst, ale jak mówi, że jest cacy i generuje co chce, to potem się dziwie, że mi np. SEOKatalogi stron nie przyjmują.

Dzięki, że zawsze odpisujesz, jakby udało Ci się dorobić chociaż jako opcję, przerywanie gdy nie da się osiągnąć takiego progu unikalności oraz te pozostałe rzeczy o których wspominamy(trochę inne kolorowanie itd.) to będziesz po prostu WIELKI;)

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Bardzo by się jeszcze przydał jakiś dodatkowy przełącznik przy otwieraniu tekstu z command line, który by powodował, że program automatycznie zapisze tekst podczas zamykania programu już bez żadnych dodatkowych pytań, oczywiście tylko wtedy gdy tekst był zmieniony. W tej chwili trzeba pamiętać by nacisnąć "Zapisz" przed zamknięciem, program nawet nie pyta o zapis zmienionego pliku, jeśli użytkownik o tym zapomni to traci zmiany.

Program PITy 2013/2014 - darmowy program do rozliczenia PIT z obsługą wysyłania PITów przez Internet poprzez e-Deklaracje.

Łatwy w obsłudze, wydajny program księgowy - KPIR, Ryczałt, Płace, VAT, aktywne formularze, e-Deklaracje.

Rozlicz PIT-37 - zeznania roczne PIT są łatwe.

@RamigoS - dobra, w takim razie tak też będzie w następnym release. +OPCJA+ Zatrzymywanie, gdy nie spełniony próg

@Sebastian - rozumiem... rozwiążę to tak: opcja z autozapisem w Ustawieniach, OK? +OPCJA+ Ustawienia -> autosave

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

@Sebastian - rozumiem... rozwiążę to tak: opcja z autozapisem w Ustawieniach, OK? +OPCJA+ Ustawienia -> autosave

Może lepiej nowa opcja dla otwierania z linii poleceń, np:

SEOLeniviec.exe -x NazwaPliku - Otworzenie artykułu do edycji i automatyczny zapis zmienionego tekstu przy zamykaniu

Program PITy 2013/2014 - darmowy program do rozliczenia PIT z obsługą wysyłania PITów przez Internet poprzez e-Deklaracje.

Łatwy w obsłudze, wydajny program księgowy - KPIR, Ryczałt, Płace, VAT, aktywne formularze, e-Deklaracje.

@Sebastian - to może to i to?

Jak to mówią od przybytku głowa nie boli :)

Firma The First Path Technologies z przyjemnością ogłasza, że SEO-Leniviec jest zgodny z Windowsem? 7 - więcej info:

https://SEOLeniviec.pl/index.php?win7

Win7Comp.png

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

PROMOCJA!

Z okazji Świąt Wielkanocnych oferujemy Państwu SEO-Lenivca tańszego o 15 złotych!

Stara cena:

75 zł

Promocyjna cena:

60 zł

Nie czekaj - skorzystaj z oferty już teraz i zaoszczędź aż 15 zł na każdej licencji! Nie zwlekaj - promocja trwa jedynie do 26 kwietnia 2011r.!

Zachęcamy do kupna większej ilości licencji dotychczasowych Użytkowników, którzy posiadają np. kilku Pracowników. Już niedługo otwarte testy Groupwork.

https://SEOLeniviec.pl

Przy rozdzielczości 1280x768 tekst w stopce i pod banerem w menu jest kompletnie nie czytelny na owej stronie, a co jest nie czytelne, to prawie jak :) Sugeruję powiększyć fonty albo wywalić, bo pewno wielu użytkowników, tak jak ja, widzi szlaczek tylko, a nie tekst.

up: na firefox 4.0

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

@zielony - Chodzi o:

Copyright © 2010 do teraz Jakub Król - The First Path Technologies - ul. Warmińska 8/6 44-335 Jastrzębie Zdrój NIP: 6332194440 REGON: 241882039. Wpłaty obsługuje DotPay

?

Tak, tekst jest mały, nie wiem co ma wspólnego ze SPAMem, ale są to informacje jedynie dla bardzo zainteresowanych nimi i uznałem, że chcę je zmieścić w jednej linii, aby nie przeszkadzały podczas czytania strony. Oczywiście jeżeli jest taka potrzeba - powiększę tekst, dzięki :)

Pozdr.

@Hicarian - słusznie pachnie tylko mną, bo rzeczywiście tyle liczy ta działalność :) "Zachęcamy" w formie wszystkich osób, które ze mną współpracują (głównie umowa-zlecenie), a tych trochę jest.

Zresztą, niedługo poznacie inne osoby związane z TFPT, w związku z nowymi produktami :)

Pozdr.

@superwieniu - a właśnie, że pamięta! Wejdź na stronę z linka, zamiast zniżki z 75 złotych, jest zniżka z 60, więc wychodzi taniej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności