Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Warfas - słowniki są takie same (jeden jest zaktualizowany, więc obszerniejszy) - być może instalacja się uszkodziła lub pobrano wersję DEMO - proszę spróbować pobrać jeszcze raz.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Nareszcie narzędzie generowania artykułów z wybraną unikalnością działa jak należy:) Mały błąd w tym występuje, myślę, że łatwy do poprawienia, otóż, niezależnie od tego czy wygeneruje wszystko, czy przerwiemy poprzez Abort to po skończeniu działania tej opcji otrzymujemy komunikat,

Wygenerowano i zapisano wszystkie teksty zlecone masowej generacji artykułów

Myślę, że lepiej by było tylko poinformować o zakończeniu pracy modułu masowej generacji artykułów(żeby już nie komplikować Ci roboty z wyliczaniem i sprawdzaniem, czy wszystko, czy tylko część została wygenerowana) - to taka drobnostka, ale warto zadbać, aby wszystkie komunikaty mówiły co trzeba;)

to tak na szybko, od razu po instalacji - to na czym mi najbardziej zależało - Działa - wielkie dzięki:)

Wybierz się na Wirtualny Spacer

Zapraszam do mojego miasta Myślibórz

@RamigoS - proszę bardzo i dziękuję - zawsze miło, gdy opcja jest dodana i doceniona :) Rzeczywiście komunikat może być trochę mylący, toteż jeżeli będą jakieś poprawki to to także zmienię.

+OPCJA+ Inny komunikat, gdy przerwie się masowe generowanie.

Pozdr.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Mam nieprzyjemnego laga przy chowaniu programu do paska zadań. Po 'podniesieniu' z paska aplikacja zajmuje z 1/3 ekranu, następnie po chwili rozciąga się na cały ekran. Całość trwa ok 1-1,5 sekundy. Jest do trochę upierdliwe - mam QuadCore'a 2.8 GHz, więc nie powinno być problemu z płynnością.

Jak u innych?

mniej znaczy więcej

u mnie zapiernicza jak dziki, dzięki za zakładki :rolleyes:

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

@immy - Sprawdzę to.

@zielony - bardzo mnie to cieszy, nie ma za co :)

Pozdr.

@edit:

Tak, był błąd w słownikach, poleciały do Wersji Pełnej słowniki Wersji Demo - do jutra będzie update poprawiający i również słowniki już normalne będą. Za utrudnienia przepraszam, pozdrawiam.

zastanawiam się, czy można tekst z synonimami wygenerować w taki sposób, aby powstało coś takiego:

Jan Kowalski {zawiózł|wyniósł} {śmieci|odpady} na {osiedlowe|miejskie} wysypisko.

1) Jan Kowalski zawiózł śmieci na osiedlowe wysypisko.

2) Jan Kowalski wyniósł odpady na miejskie wysypisko.

Chodzi o to, aby kolejny wygenerowany tekst posiadał tylko unikalne synonimy, które nie zostały użyte w poprzednim tekście. Czy da się taki myk wykonać, a jeśli tak to jak to zrobić?

@elliot - tak jak już było zapisane - program może generować losowo - bez wpływu na to, co zostanie wygenerowane.

Po 1. proponuję przejść do Ustawień i wybrać sposób generowania GUID Rand - jest najbardziej losowy.

Po drugie można zadać generowanie masowe i wybrać próg unikalności - wtedy jeżeli tekst będzie zbyt podobny do poprzedniego - nie zostanie zapisany.

@elliot - zaznaczyłeś zmianę zaawansowanych i ustaliłeś dolny próg prawdopodobieństwa % unikalności? Należy to zrobić, aby były różne.

Pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności