Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

@ssebo - tryb należy sobie włączyć indywidualnie w Ustawieniach :)

@Hicarian - niestety poprzez płatności nie ma możliwości, jakiego kanału płatności potrzebujesz? Proszę o info na PW.

@mario1973 - sprawdzamy to.

Pozdr.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
@ssebo - tryb należy sobie włączyć indywidualnie w Ustawieniach :)

Mam włączone, chyba, że trzeba jeszcze coś wyłączyć... To znaczy coś tam zauważyłem ale nie znacząco... Dalej automatyczne generowanie synonimów nie jest choć trochę idealne oczywiście w dobrych ustawieniach.

Witam,

proszę o informację, czy teraz po instalacji SEO-Lenivca i uruchomionym NOD 32 nadal program nie działa (plik jest usuwany)? Ponieważ dostałem informację od firmy ESET, że po najnowszej aktualizacji bazy wirusów w wersji 6143 problem został usunięty i proszą o sprawdzenie.

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

• 2 tygodnie później...

ja mam problem natomiast ze zmianą licencji,

kupiłem jedną na jedne dane, potem drugą na drugie dane, teraz na komputerze chcę zmienić licencję z nr.1 na nr.2, jednak nie ma takiej możliwości, a odinstalowanie i zainstalowanie nic nie daje, bo program gdzieś te dane przechowuje ;/ czekam na odpowiedź

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

@Stwor - jest właściwie kilka możliwości. W jakim celu ma się odbyć zmiana danych? Najłatwiej jest zainstalować program na innym koncie Użytkownika w systemie Windows, ponieważ dla każdego Użytkownika przechowywane są osobno dane.

Amidamaru6669 zmiana licencji nastąpiła z powodu tego że komputer będzie należał do innej firmy, a więc w tej firmie musi być inna licencja, zakupiona nowa, jednak nie da rady tego zmienić ;/. Nie mogę innego konta dać bo jest przypisane do konkretnego pracownika.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

@Dark - bardzo możliwe że w przyszłości pojawi się takie narzędzie.

@immy - będzie w następnej aktualizacji, która pojawi się mam nadzieję niedługo, ale więcej szczegółów będzie pod https://jakubkro.blip.pl

@Stwor - rozumiem, w takim razie wyślę Ci w ciągu 2 dni specjalny plik, który "oczyści" licencję.

Pozdr.

To ja jeszcze przypomnę o poprawce usuwającej powielanie nazw zapisywanych plików, o której kiedyś dawałem znać. Jak na razie poprawy nie zaobserwowałem, więc chyba umknęło :)

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności