Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

@Stwor - proszę wybaczyć ;) Plik już poszedł na PW.

@huber2t - nie zbyt rozumiem o co chodzi? Proszę o info na PW w jaki sposób powtórzyć błąd.

Pozdr.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nie widze tego w changelogu (mialo byc w v2)

czy moja propozycja https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry806322

jest w nowym lenivcu?

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

chodzi mi o tekst wynikowy - do szybkiego podgladu - jest duzo bardziej czytelny stopnien synonimizacji niz w kolorowaniu skladni

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

@sleaquit - ah, rozumiem. Pokazywanie, które ze słów zostały wygenerowane na podstawie synonimów, a które tych synonimów nie miały? Póki co niestety nie planujemy takiej zmiany, ale zobaczymy - jeżeli będzie dużo próśb o nią to na pewno się nad tym zastanowimy :)

Pozdrawiam.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

taka funkcja jest wbudowana w seobohaterze, ale raczej malo ktora osoba ktora zajmuje sie tylko i wylacznie pisaniem tekstow go ma (bo nie dotego on sluzy).

nie prosza o niego bo nie wiedza jaki to dobry wynalazek ;)

sam bym dla tej dogodnosci dokupil nowa wersje lenivca - narazie musze sie przelaczac ciagle miedzy tymi 2 programami.

dorob ta mozliwosc i masz klienta wiecej

To prawda, że SeoBoh to fajne narzędzie, ale Leniwiec działa mi szybciej i zawsze, kiedy mam duży projekt - korzystam z obu softów, a przy tych mniejszych, kiedy na szybko potrzebuję trochę pomieszać w tekstach - Leniwiec jest lepszy (bo szybki).

dymna.jpg

Trwa Konferencja SEO - Search Marketing Day 2011 - z tej okazji przez 3 dni - do końca Konferencji mamy znacznie zniżki! Zapraszam do zakupu - https://SEOLeniviec.pl/index.php?buy

• 2 tygodnie później...

Paczka SEO of The First Path Technologies - taka okazja może się już nie powtórzyć! SEO-Leniviec, SEO-Git! i The Only Ping Machine na płycie CD za 175 zł!

Zapraszam się do zapoznania z ofertą: https://allegro.pl/show_item.php?item=1691462317 - polecam zakup wszystkich Firmom zajmującym się SEO :D

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...

Odświeżę temat.

Czy takie skakanie podkreślonych synonimów to normalka?

Jak synonimów jest mało to można to przeboleć ale jak cały ekran jest zsynonimizowany to można dostać oczopląsu

jak się przesuwa po tekście myszką - oczy wymiękają szybko.

Można coś z tym zrobić?

We wszystkich spinerach jakoś to obeszli bo podświetlenia/podkreślenia są bardzo stabilne i nie tańczą.

Dzięki

Pozycjonowanie i Audyty stron : Largo.Pro

Blog: Zwiększaniu ruchu i Konwersji na stronie : RafalBorowiec.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności