Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy byłaby możliwość wprowadzenia funkcji wybrania najczęściej używanych synonimów? Klikam prawym na dany wyraz, a tam na samej górze pojawia mi się lista synonimów wybieranych przeze mnie najczęściej. Takie rozwiązanie byłoby super.

seowyszbanner.gif

@soprano - zobaczymy co da się zrobić... Póki co moim priorytetem jest jakoś wysłać te aktualizacje, które czekają, mimo problemów z internetem.

Pozdrawiam.

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Program conajmniej raz dziennie potrafi się zawiesić - jest to bardzo irytujące...

Druga rzecz, pisząc czasami tekst ląduje poza ekranem tzn. jest w ostatniej linijce ale go nie widać,

jak dam enter nagle się pojawi - spotkał się ktoś z czymś takim ?

Może nie mieszka w Kongo ale ostatnio nad PL nawałnice itd i mogą to być przyczyny niezależne od autora.

Serio? To ciekawe jak pozostałym forumowiczom działa internet?

Poza tym, skoro tydzień temu wysłał posta, to chyba ma już jakiś dostęp do sieci?

.

Serio? To ciekawe jak pozostałym forumowiczom działa internet?

A wszyscy mieszkają w jednym mieście i korzystają z jednego operatora?

Poza tym, skoro tydzień temu wysłał posta, to chyba ma już jakiś dostęp do sieci?

Posta można też wysłać z wielu innych urządzeń.

Proszę Państwa spokojnie :soczek: Dokładnie, pisało, że byłem na urlopie ^^ A mieszkam w Jastrzębiu-Zdroju (Śląsk) i niezła nawałnica wcześniej była, toteż używałem Internetu Play On-line, a na tym nie wyślę tylu plików... Teraz już wszystko w normie, jutro wysyłam ;)

Pozdrawiam i dziękuję za cierpliwość

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności