Skocz do zawartości

SEO-Leniviec - profesjonalne narzędzie do pisania/edytowania/przechowywania Artykułów SEO

Amidamaru6669

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ssebo chyba w prywatnej bazie chodzi więcej o styl pisania, przynajmniej u mnie 2 dziewczyny co piszą teksty każda ma swoja bazę zrobiona pod siebie jakich typów slow używa najwięcej i td dla tego teksty wychodzą naprawdę unikalne i stylistycznie tez, posiwieć jeden dzień na to, tych synonimów na pozór wcale nie jest taka ogromna ilość

Wersja 2.1.2 dostępna do pobrania (Użytkownicy Pełnej wersji zobaczą informację):

2.1.2

- Poprawione błędy zapisywania

- Poprawione kilka błędów synonimów (prosimy wejść do Ustawień i wyłączyć tryb dokładnych dopasowań synonimów, jeżeli chcemy ich widzieć więcej)

- Poprawione kilka drobnych błędów

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

a co z moim kolorowaniem tekstu wynikowego? :)

seobohater2.jpgUploaded with ImageShack.us

czekam i czekam a dla tej poprawki kupilbym update do nowej wersji

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

@sleaquit - mówiłem, że zobaczymy czy to będzie, ale nie obiecuje, że to zostanie wprowadzone. Obecnie trwają testy nad tym.

@neox - tak, czy inaczej - ustawienia zostają zachowane.

@soprano - chyba @sleaquit na tym przykładzie pokazywał daną opcję :)

twitter.com/JakubKrol - informacje o tym co robimy | TheFirstPath.com - aplikacje natywne, mobile, strony WWW, CMS

@sleaquit - mówiłem, że zobaczymy czy to będzie, ale nie obiecuje, że to zostanie wprowadzone. Obecnie trwają testy nad tym.

ja po prostu grzecznie sie dopytuje, zycie mnie nauczylo ze niestety tak trzeba :)

ale fajnie ze juz testujecie :)

jezeli nie mozna tego zrobic w dotychczasowym oknie na dole ekranu, zawsze mozna pomyslec o dorobieniem takiego pop-up'u

tu bardziej chodzi o szybki podglad

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

"Wersja 2.1.2 dostępna do pobrania (Użytkownicy Pełnej wersji zobaczą informację)"

Nic niestety nie widzę :)

Kupuj wydawnictwa elektroniczne w e-książka.pl albo sam załóż taki sklep - dołącz do Programu Partnerskiego

Wymienię się linkami i wpisami o tematyce turystycznej katalog.turystyka.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności